Şimdi Ara

BEYLER SINIFTAN 2 KIZLA AYNI OTOBÜSTEYİM YUMULUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

quote:

Orijinalden alıntı: DamızLıkAdam

Evrim teorisini ortaya at. Sonra Ben Metal-Rock tarzını çok severim de. Ardından telefonuna bakabilirmiyim de. Sonra telefonundan *101# yap ve arama tuşuna bas. Kızın Telefon numarası karşına gelecektir. Hemen kaydet. Akşamları ara

*101# işe yarıyormuş . Yeni öğrendim bunu iyi oldu.

me too.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

quote:

Orijinalden alıntı: DamızLıkAdam

Evrim teorisini ortaya at. Sonra Ben Metal-Rock tarzını çok severim de. Ardından telefonuna bakabilirmiyim de. Sonra telefonundan *101# yap ve arama tuşuna bas. Kızın Telefon numarası karşına gelecektir. Hemen kaydet. Akşamları ara

*101# işe yarıyormuş . Yeni öğrendim bunu iyi oldu.

me too.

Onu yapacağınıza kendinize çağrı atın daha kolay yani. *101# yap numarayı gör kendi telefonuna geçir falan uzun iş.

• siz nasıl karakterli bir insansınız cidden anlamıyorum," BEYLER SINIFTAN 2 KIZLA AYNI OTOBÜSTEYİM YUMULUN" arkadaş yani amacın nedir eğlenmek neşelenmek mi, yoksa cidden ne soruyorsun. böyle şeylerin lafı bile edilmez yahu ne adamlarsınız arkadaş insan biraz utanır sıkılır, nasıl istiyorsan öyle yap arkadaş yani amacın nedir gaz almak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

siz nasıl karakterli bir insansınız cidden anlamıyorum," BEYLER SINIFTAN 2 KIZLA AYNI OTOBÜSTEYİM YUMULUN" arkadaş yani amacın nedir eğlenmek neşelenmek mi, yoksa cidden ne soruyorsun. böyle şeylerin lafı bile edilmez yahu ne adamlarsınız arkadaş insan biraz utanır sıkılır, nasıl istiyorsan öyle yap arkadaş yani amacın nedir gaz almak mı?

amacım eğlenmek neşelenmek şurda yaptığımız 2 makara naptın sende olayı be kardeşim !
  • İlk günden yumulmayın, sonraya saklayın, cool olun biraz, gizemli olun.
  • kardeşim otobüste ne işin var senin sınıfa moonwalk yaparak girsene halla halla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.