Selam beyler hesabı satmiyorum ancak meraktan bu konuyu açtım hesaba ayrıca bir teklif geldi :
Diamond 3 16 Rune Page Bütün şampiyonlar açık 25-30 Skin var Önceki Sezon Golddu TR serverinde 1420 rp 10000 IP Var Rune Sıkıntısı yok Coğu var
Sizce ederi ne kadardır?
Not: Satış konusu degildir lütfen pm atmayın sadece meraktan açılmıştır
100 tl
Cesur yürek darius skini var mı kimse sormamış ama.....
80-90
70
Ben son hesabı sattığım da tr serverı yoktu daha 2000 elodaki hesabi west de 200tlye satmıştım. 70-80 falan çok ucuz geldi bana.
quote:
Orijinalden alıntı: resolument
Ben son hesabı sattığım da tr serverı yoktu daha 2000 elodaki hesabi west de 200tlye satmıştım. 70-80 falan çok ucuz geldi bana.
millet trollüyor
trollemiyeydiniz iyiydi yinede sağolun yorumlar için
benim euw'deki diamond 1 hesabıma 850 lira teklif gelmişti ama şu an sezon sonu olduğu için diamond hesaplar para etmez. yeni sezon başlasın tekrar diamond yap o zaman satarsan daha çok para eder. şu haliyle ancak 250 eder daha etmez
quote:
Orijinalden alıntı: Auspexa
benim euw'deki diamond 1 hesabıma 850 lira teklif gelmişti ama şu an sezon sonu olduğu için diamond hesaplar para etmez. yeni sezon başlasın tekrar diamond yap o zaman satarsan daha çok para eder. şu haliyle ancak 250 eder daha etmez
eyvallah hocam sağolasın geçen udiyle akıyodunuz :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme