Bildirim
Beyler size gelin şu keli trolleyelim desem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kel kod ver -
quote:
Orijinalden alıntı: Titavio
Kel kod ver
adamla dalga geçiyorum hep yediğim banların hesabı yok -
Jhonnie sandim gidiyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GergedanBoynuzu
quote:
Kel kod ver
adamla dalga geçiyorum hep yediğim banların hesabı yok
Neden? -
quote:
quote:
quote:
Kel kod ver
Neden?
Ne bileyim adama hep çekiliş varmı diye soruyodum adam çıldırıyodu bende devam ediyorum adam streamden soğana kadar -
quote:
quote:
quote:
quote:
Kel kod ver
Neden?
Ne bileyim adama hep çekiliş varmı diye soruyodum adam çıldırıyodu bende devam ediyorum adam streamden soğana kadar
Haha iyiymiş -
adamı 50 kişi izliyo taş çatlasın ama sağına soluna reklam almış hep,kim buna reklam için birşeyler verir lan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 4 Temmuz 2014; 18:36:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: baLbesh
adamı 50 kişi izliyo taş çatlasın ama sağına soluna reklam almış hep,kim buna reklam için birşeyler verir lan.
Pax çekilişi falan yaptığında 300 400 kişilere ulaşıyor onun dışında 50 100 kişi ara sıra silikon memeler takıyo eğlenceli geçiyor yani -
Eğlenceli adam la. Sevdim. -
quote:
quote:
Pax çekilişi falan yaptığında 300 400 kişilere ulaşıyor onun dışında 50 100 kişi ara sıra silikon memeler takıyo eğlenceli geçiyor yani
he sen sevdiğinden uğraşıyon yani adamla -
quote:
quote:
quote:
Pax çekilişi falan yaptığında 300 400 kişilere ulaşıyor onun dışında 50 100 kişi ara sıra silikon memeler takıyo eğlenceli geçiyor yani
he sen sevdiğinden uğraşıyon yani adamla
bir nevi öyle denebilir bu arada adamlara 63 stayla dinlettiğim için ban yiyiyordum ama hallettim seviyorum bu keli
-
quote:
Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ
Jhonnie sandim gidiyorum
sen sanma -
quote:
Orijinalden alıntı: Seras Victoria
quote:
Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ
Jhonnie sandim gidiyorum
sen sanma
Post kasma çakal
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ooooo brazzersda değil mi bu ?
edit:hahahah çıldırdı lan give me 400 rp filan dedim peeta plss filan dedi sonra cebinde para çıkarıp ekrana fılattı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fumetsu -- 4 Temmuz 2014; 20:10:51 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X