Şimdi Ara

Beyler size sözüm vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın arkadaşlar gerçi yeni pacth i yüklemişsinizdir ama eski yani şimdikinde önceki ile girerseniz eğer türkçe karakterli charlarla dupe yapabilirsiniz . Bir diğeri ise gerçi şu anda deniyoruz ama yani tam olarak dupe yapamadık ama tersdupe yaptım yani itemlerimiz silindi ve dupecilerinde bildiği gibi eğer ters dupe oluyorsa %100 dupede olur şimdilik şu kadar söyliyeyim ki sizi de boşu boşuna meşgul etmiyeyim olay cz de bitiyor. Tam olarak başardık mı sizi haberdar edeceğim
    Saygılarımla SaH__BaZ

• BEYLER BENDEN BAŞKA KİMSE YORUM YAZMASIN.. ÜST SIRALARA TAŞIMAYALIM ŞU KONUYU...
    İÇİNİZDE PATLAR İNŞALLAH!!!

-alttaki mesajınla muhattap bile olmuorm...sen 70 lvl bile olsan ezik kalıcaksın bunu yerleştir o kafana...

-eğer benim yaptığım eziklikse tamam eziğim... zavallı!..acıyorum sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiel -- 24 Nisan 2006; 12:07:49 >
  • Niye milletin item sahibi olması rahatsız mı ediyo başkalarını herkes ezik kalsın bi tek sizmi itemki kalın.
  • Ezikliğini her yerden belli ediyorsun kardeş aslında muhattab bile olmamam lazım. Sen bana gelen özel mesajları biliyormusunda konuşuyorsun her gün bi ton pm geliyor forumda bende hepsine tektek cevap yazıcağıma topic açtım senle ilgili bir şey yok zaten sen niye atladısan hemen

Bak kardeşim sen kessss lafından bir şey anlıyor musun ya da sana ne ben bu topic i senin gibi zavallılar için açmadım açtığım kişiler kendilerini biliyolar çünkü bana attıkları pm ler onlara söyledim sana ne oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaH__BaZ -- 24 Nisan 2006; 12:28:21 >
  • BU FORUMDA HİLE YASAK!!!
  • aynen bana gelen pm lerin %90 ı dupe nasıl yapılır 2limi oynuyolar ne anlamadım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.