Şimdi Ara

BEYLER ŞU SAÇMALIKLARA BAKIN YA HUHAHA:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu ogame nedir hala hiç kimse bilmiyo 50 tane İttifaklara baktım lütfen şu yazdıkları şeylere bakın varya gülme krizi geçiriyorum burda
    Atam izindeyiz Türk milleti çalışkandır Vatanımız bölünmez Atatürk ilericidir Vatan millet birdir böledaha çok şey var ahuaahha
    Ya ne alakası var OGAMENİN bunlarla ehehhe bi söleyin lütfen böle saçmalık olurmu ben en iyisi ittifak mittifak kurmuyom girmiyomda oyunun seviyesini düşürüyorlar

• Sen Kurtlar Vadisi:IRAK filmini seyretmiş miydin?? Ordan nihahahah çuvalı ne de güzel geçirdik de demişsindir... Ee film bu filmin seviyesini düşürdüler dimi...
    Haa ama o çuval olayının intikamı mı alındı YOK CANIM DAHA NEREL YOK ARTIK LEBRON JAMES..

Şimdi arkadaşım bu bir oyun. Siyasi progoganda ve küfür içermeyen her türlü ittifak ismi kabul ediliyor.. Bu isimlerle birşeyin intikamı alınmış falan değil ki zaten TR serverlarının %99u Türktür.. Bu ittifak isimleri sadece kanımızın deli gibi aktığının kanıtlarından biridir..

Sen ittifak kurmassan o senin görüşün

Ama yarın buraya bi rapor yapıştırıcam bizim ittifağı bugünkü yaptığı bir operasyonu ondan sonra bir daha düşünürsün acaba ittifak kursam mı veya bir ittifağa katılsam mı diye

• vatanla miletle ilgili şeyler oyunun seviyesini düşürüyo diosan sen nasi vatandaşsın
  • beni yanlış anladınız ben sadece bu şeylerin ogame le alakasın olmadığını sölüyorum
  • oyunun seviyesini niye düşürürüyo?
  • evet düşürüyo çünkü oyunla alakasız şeyler koyuyorlar tabi herkes istediğini yapar ama ben hoş görmüyorum bu benim fikrim düşünce özgürlü var fikrimi sölüyorum sadece
  • restarta destek atıyorum.

yahu hadi yabancı evrende yapsan yine hoş değil ama bir anlamı olur.

istisnasız herkesin türk olduğu bir yerde "biz türküz" demenin nasıl bir mantığı var allahaşkına?
    onlar türk de biz neyiz?

saçmalamayın allah aşkınıza!!!

sömürülmeye o kadar alışmışsınız ki siz de milleti aynı şeylerle sömürmeye kalkıyorsunuz.
  • evet yani yalanda sölemiyorum 12.16.24.ve daha çokevrenlerde gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: restart1907

evet yani yalanda sölemiyorum 12.16.24.ve daha çokevrenlerde gördüm

hepsinde war o .... bende uzun zamandır böyle olmayan bi ittifak arıyodum da buldum oert sayesinde
  • eywallah superman üstadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oert

eywallah superman üstadım

dh'deki adim snapshot
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.