Şimdi Ara

BEYLER TIP 20 K DİŞTE 30k daymış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim bakıyorumda konulara yok ilk 10 k daki müh 3k kont artmış yok 2.5k tıp 500 diş tıp 17k kapatır felan adamlar sınırları zorlamış adamlarda BAHÇELİ matematiği var milleti heyecan yaptırmayın yazık günah.Talep fazla TALEP 19-20 diş 15.5 tıp max gelir inş dediğiniz gibi olurda ben burda g.t olurum.

• Tıp 14400de kapatsa iyiydi aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Tıp 14400de kapatsa iyiydi aslında

+1
  • sezer222 bu yıl sınava girdiyse kendimi ağaca bağlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi genç -- 24 Temmuz 2013; 1:49:38 >
  • 19927 mf3 forum duydu keke nalet olsun matematik de bana girdi.
  • sezer222 S kullanıcısına yanıt
    forumun yarısı sıkıyor kimseye inanmıyorum artık ilk 100de 200 kişi var nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

quote:

Tıp 14400de kapatsa iyiydi aslında

+1

+1907
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye böyle bir şey dedin anlamadım beynime oksijen gitmiyor yada olayda fransız kaldım :S
  • yaman şakacısın delikanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer222

niye böyle bir şey dedin anlamadım beynime oksijen gitmiyor yada olayda fransız kaldım :S

14500 sıram girmem de kurtulurum hem de  değeri azalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sırf bunun için konu açman saçma önce onu söyliyim ayrıca senin matemetiğini söyle bakayım da öğrenelim sen tıpın kaçtan kapandığını biliyomsun acaba gecen sene neyse senin mantık şu 13k son tıp üstüne 2.5 ekle 15.5 bumudur hadi diceksin 500ü paralı tıp artışı dikkat et paralı ARTIŞI diyorum o bile fazla neyse 500 kişi de tıpı tercih etmeyecek olan diyosun öylemi,peki o zaman senin mantığa göre geçen sene van tıp 12k nın başında kapatmalıydı ama araya 1000 kişi girdi artıştan fazla kişi istemedi tıpı toplamda bütün bölümler ilk 10k da 500 kişi arttı van 1500 kişi geriledi tmm mı kardeşim işte mantığımızı buradan kuruyoruz kimseyi de kesin gelecek diye ümitlendirmiyoruz ama gelme ihtimali var sonuçta anladın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezer222

niye böyle bir şey dedin anlamadım beynime oksijen gitmiyor yada olayda fransız kaldım :S

14500 sıram girmem de kurtulurum hem de  değeri azalmaz.

o da iyiymiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.