Şimdi Ara

Beyler tip konusunu tartışalım buyrun içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler şimdi herkesin kendinde beğenmediği özellik vardır , mesela benim yanağımda sivilceler felan var , saçlarım seyrek , bunları sorun etmıyorum ama insanlara alay konusu olmak istemiyorum .

Sizce insan önce kendine bakıp sonra çevreyimi eleştirmeli , Yoksa çevreye bakıp öyle mi eleştirmeli tam anlatamadım ne demek istediğimi :)

Uzun lafın kısası herkesin bi kusura vardır mutlaka , önemli olan bunu sorun etmemek mi , yoksa ne kadar dalga geçerlerse geçsinler üzülmemek mi , yoksa hiç takmamak mı önemlidir ?

Görüşleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ediyorum vereceğiniz cevaplar için.

• kardeş beklenti ne gerçekten anlaymadım 2 gündür tip ile ilgili konu açıyorsun

beklentin ne ; Aslında çok yakışıklısın, sivilcelerin göze batmıyor. saçların sırma gibi çok yakışıklısın

dememizimi bekliyorsun

Beyler tip konusunu tartışalım buyrun içeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeDiyemMahmutMuDiyem -- 30 Aralık 2012; 1:31:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet4416

kardeş beklenti ne gerçekten anlaymadım 2 gündür tip ile ilgili konu açıyorsun

beklentin ne ; Aslında çok yakışıklısın, sivilcelerin göze batmıyor. saçların sırma gibi çok yakışıklısın

dememizimi bekliyorsun

Hayır kardeşim öyle demenizi tabiki beklemiyorum , benim burada bahsetmek istediğim insanlar ne yapmalı bu konuda yani.

• Bu konuda yapılacak bişey var odak noktasını tip değilde giyiniş saç sakalk falan o yöne çekmek allah vermiş değişmiyo işte

Not: Tipsizin Tekiyim
  • quote:

Bu konuda yapılacak bişey var odak noktasını tip değilde giyiniş saç sakalk falan o yöne çekmek allah vermiş değişmiyo işte

Kardeş sen niye kızıyorsun onu anlamadım , bu konu gündelik hayatta karşımıza çıkmıyor mu sanki ?
    ALLAH'ın yarattığına tipsiz demek olmaz , insanlar beğenmiyolar yapıcak birşeyimiz yok , zorla beğendiremeyiz birine değil mi kendimizi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanertopkara

quote:

Bu konuda yapılacak bişey var odak noktasını tip değilde giyiniş saç sakalk falan o yöne çekmek allah vermiş değişmiyo işte

Kardeş sen niye kızıyorsun onu anlamadım , bu konu gündelik hayatta karşımıza çıkmıyor mu sanki ?
    ALLAH'ın yarattığına tipsiz demek olmaz , insanlar beğenmiyolar yapıcak birşeyimiz yok , zorla beğendiremeyiz birine değil mi kendimizi .

bir an gerildim . tip konusunda dlmuşsam demekki

kusura bakma

• quote:

quote:

quote:

bir an gerildim . tip konusunda dlmuşsam demekki

kusura bakma

Yok kardeş estağfirullah sinirlerin bozuk herhalde senin patlıcak yer arıyodun bana patladın önemli değil :D

Yani sende görüyosundur bi iki arkadaş da burnunun büyüklüğünden rahatsız olmuş alay konusu olmuş , benim tip konusunda konu açmaktaki amacım ne yapılabilir bu konuda yani üzülmemek için alay konusu olmamak için ne yapılabilir bundan bahsedıyorum ben :)

• quote:

Evet beyler şimdi herkesin kendinde beğenmediği özellik vardır , mesela benim yanağımda sivilceler felan var , saçlarım seyrek , bunları sorun etmıyorum ama insanlara alay konusu olmak istemiyorum .

Sizce insan önce kendine bakıp sonra çevreyimi eleştirmeli , Yoksa çevreye bakıp öyle mi eleştirmeli tam anlatamadım ne demek istediğimi :)

Uzun lafın kısası herkesin bi kusura vardır mutlaka , önemli olan bunu sorun etmemek mi , yoksa ne kadar dalga geçerlerse geçsinler üzülmemek mi , yoksa hiç takmamak mı önemlidir ?

Görüşleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ediyorum vereceğiniz cevaplar için.

İmzayı okurken elim ayağım titredi kardeş
  • Tipiniz kötüyse başka şeylerle dikkat çekmeye çalışın. Saç veya sakal modelinizle, giyim tarzınızla, konuşma şekli, bilgi ve kültür, hal ve hareketler vs vs.

Tip dert edilecek bir şey değil. Eğer kızlar açısından tipinizden yakınıyorsanız, hem kızlar için hemde arkadaş ortamı için tipten çok yukarıda saydıklarım daha önemlidir. Kime sorarsanız sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

Tipiniz kötüyse başka şeylerle dikkat çekmeye çalışın. Saç veya sakal modelinizle, giyim tarzınızla, konuşma şekli, bilgi ve kültür, hal ve hareketler vs vs.

Tip dert edilecek bir şey değil. Eğer kızlar açısından tipinizden yakınıyorsanız, hem kızlar için hemde arkadaş ortamı için tipten çok yukarıda saydıklarım daha önemlidir. Kime sorarsanız sorun.

30 yaş ve üzeri için geçerli saydığın özellikler. 30 yaş ve altında geçerli değil maalesef. ilk önce tipe bakıyor millet.
  • İnsanlar kendilerini diğer insanlara sevdirmek yerine kendilerini Allah'a sevdirmeye çalışsa sanırım hiç böyle sorunlar olmayacak. O zaman dış güzellik yerine ahlak güzelliği ortaya çıkacak. Ama ne yazık ki ben de dahil çoğumuz bu işi beceremiyoruz. Asıl gayeden sapıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

Tipiniz kötüyse başka şeylerle dikkat çekmeye çalışın. Saç veya sakal modelinizle, giyim tarzınızla, konuşma şekli, bilgi ve kültür, hal ve hareketler vs vs.

30 yaş ve üzeri için geçerli saydığın özellikler. 30 yaş ve altında geçerli değil maalesef. ilk önce tipe bakıyor millet.

Hayır dediğim her yaş için geçerli. Tamam önce tipe bakıyor ama sen diğer özelliklerinle onu daha sonradan etkileyebilirsin. Mesela çok kötü bir tipin var diyelim ama diğer özellikler üst düzeyde. O zaman yeni biriyle tanıştığında seni ilk başta tipinle değerlendirecektir. Hatta sana karşı tipine göre hareket edecektir. Ama sen zamanla diğer özelliklerini karşı tarafa yansıtırsan o zaman karşı tarafta bunun farkına varacak ve seni tipinle değil, diğer özelliklerine yargılamaya başlayacaktır. Bu her zaman böyledir hep karşılaşırım bu tarz durumlarla.

• montaigne'nin bir lafı var "Güzellik insanların birbirleriyle karşılaşmalarındaki ilk anlaşma aracıdır. Herkes güzelliğe karşı bir sempati besler bu nedenle herkes güzele yakın durur."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 30 Aralık 2012; 15:31:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.