Şimdi Ara

Beyler toplanın bi anımı anlatıcam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cukuletta

Abi senin hiçmi bi popiliğin yok arkadas ortamın yoksa ezılırsın

valla haklısında hiç sevmem öyle millet çevremde olsun 3-4 arkadaşım var ama harbi arkadaş bi onlarla takılırım
  • Sırtıma vurmaya başladı dedikten sonra okumayı kestim.
  • Dursun okurum bi ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekobro

quote:

Orijinalden alıntı: Cukuletta

Abi senin hiçmi bi popiliğin yok arkadas ortamın yoksa ezılırsın

valla haklısında hiç sevmem öyle millet çevremde olsun 3-4 arkadaşım var ama harbi arkadaş bi onlarla takılırım

Bizim okulda sınıfa girerken kız bana cerme caktı sonra buna sert baktım heralde kedi yavrusu gibi baktı arkasını döndü gidiodu beline sarıldım aşkım dedim oda bana erkekim dedi hala çıkıyoz
  • dostum büyüyünce yazarmı olacan .okumadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lobas01 -- 16 Ağustos 2011; 2:12:46 >

• lafı gevelemeseydin daha iyi olurdu.Birşey sorucam sen bunca yıl kendine samimi bir arkadaş edinememişsen yazık?Herneyse vurmak hiçbir zaman çözüm değildir bu durumlarda haklıyken haksız olursun bıraksaydın o ilk vursaydı ama sende onu vuracak kıvama getirecektin zaten yaptığın en büyük aptallık öyle herşeye sorun değil söylensin dursun demen.Ya o sana söylüyorsa sen ona 10 katını söyle.sırayı öne mi al dedi geri al.Ne olucakki?Millete koz vermeyi bırak artık bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

lafı gevelemeseydin daha iyi olurdu.Birşey sorucam sen bunca yıl kendine samimi bir arkadaş edinememişsen yazık?Herneyse vurmak hiçbir zaman çözüm değildir bu durumlarda haklıyken haksız olursun bıraksaydın o ilk vursaydı ama sende onu vuracak kıvama getirecektin zaten yaptığın en büyük aptallık öyle herşeye sorun değil söylensin dursun demen.Ya o sana söylüyorsa sen ona 10 katını söyle.sırayı öne mi al dedi geri al.Ne olucakki?Millete koz vermeyi bırak artık bence.

lafı gevelemesem "beyler kıza vurdum ceza aldım" desem yorumlarda sağlam fark olurdu
    sağlam bi kaç arkadaşım var işte ama özellikle birkaçının kulağına gitmemesini sağladım
    diğer türlü şeyede karşıyım ben sonu daha kötü olacaktı belki o zaman

• az erkek ol ya karı gibi ole yaptık falan,suraya gittik falan "FALAN" falanlar bıkkınlık getirdi.Ayrıca süt çocuğuymuşsun ne susacan be.Adamlar seni tehdit ediyo en yakın arkadasn seni satıyo dunya umrunda değil. bendende sana bi nasihat"Acıma acınacak hale gelirsin"
  • Sonuna kadar okudum bence haklısın.Ben olsam bende yapardım.
  • quote:

quote:

lafı gevelemeseydin daha iyi olurdu.Birşey sorucam sen bunca yıl kendine samimi bir arkadaş edinememişsen yazık?Herneyse vurmak hiçbir zaman çözüm değildir bu durumlarda haklıyken haksız olursun bıraksaydın o ilk vursaydı ama sende onu vuracak kıvama getirecektin zaten yaptığın en büyük aptallık öyle herşeye sorun değil söylensin dursun demen.Ya o sana söylüyorsa sen ona 10 katını söyle.sırayı öne mi al dedi geri al.Ne olucakki?Millete koz vermeyi bırak artık bence.

lafı gevelemesem "beyler kıza vurdum ceza aldım" desem yorumlarda sağlam fark olurdu
    sağlam bi kaç arkadaşım var işte ama özellikle birkaçının kulağına gitmemesini sağladım

Neden sonunda olacakları düşünüyorsunki akışına bırak hayatı.Hem öyle diyorsunda ben lisedeyken sicile işleyen herşeyin hem türkiyedeki hemde yunanistandaki üniversitelerde ksıtlamalar getirdiği söylenirdi sen bir araştır bak bakalım bu tavrın sonucunda o 1 günlük ceza yüzünden nelerden mahrum kalmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sinirli adamım. Aynısını bana yapsa, onu komalık ederdim. Ve kusura bakma dostum ama konuşup savunamamışsın kendini. Benim ikna yeteneğim iyidir. Üste o kıza ceza bile aldırırdım.

Sonuç:haklısın

not:ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyez görünümlü Bemol -- 16 Ağustos 2011; 3:15:48 >
  • quote:

quote:

quote:

Neden sonunda olacakları düşünüyorsunki akışına bırak hayatı.Hem öyle diyorsunda ben lisedeyken sicile işleyen herşeyin hem türkiyedeki hemde yunanistandaki üniversitelerde ksıtlamalar getirdiği söylenirdi sen bir araştır bak bakalım bu tavrın sonucunda o 1 günlük ceza yüzünden nelerden mahrum kalmışsın.

duymuştum bi kaç şey sicil hakkında. silinmesi için uğraşıcam zaten

• Ne disiplin kurulları geçirdik bee

Kaç kere suçlu oldugum halde konuşma kabiliyetim sayesinde ceza almadan , hatta kendimden özür dileterek çıktım
  • Madem rahatsızlığından dolayı bu kadar sinirlendin, raporunu al ve kurula başvur, sildir. Kızı da boşver. Böylelerinin bi b.k olacağını sanmıyorum
  • Kıza ayar oldum usta.Verıcen odunu.
  • Benim çok canımın sıkkın olduğu bir zamanda arkadaş ortamında (kızlar erkekler ayrı muhabbet ediyorduk o an) kız bana sacım uzun olduğu için "sen bizim aramıza gel " dedi bir kere yumruk atmıştım. kimse de gider yapmadı bana, tabii ki pişmanım. çok ayıp yaptığım şey, artık sözle sustuyorum. sinirlerinden catlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 16 Ağustos 2011; 5:26:52 >
  • Okudum hepsini. Yaş kaç bu arada?
  • yemin ederim sende kendimi gördüm ben de ilkokul 7 ye gidene kadar hep çabuk sinirleniyordum benle uğraşıyorlardı hep laf atmalar hakkımı yemeler tepki verince dalga geçmeler hocalar biliyordu ne mal olduklarını onların ama beni savunan yoktu kalıbım da yoktu küçük sıska bir çocuktum 6. sınıf bitti 7 ye geçtiğim yaz hırstan mı neden artık boyum uzadı kilo aldım omuzlarım genişledi 7 de 8 de hepsinin eline verdim kelimenin tam anlamıyla Allaha şükür boy pos verdi şuandada 1,87 boyum var omuzlarım da geniş şimdi hepsi gelse o ........ ların hepsini döverim fiziksel anlamda dövemedim ama olsun ben iyi bir anadolu lisesine giderken onlar düz liseye gidiyor koydum farkı o o.o...larına burda küfrlere bakılıp da arkalarından sövdüğüm gibi bir sonuç çıkmasın yüzlerine karşı da tüm sülalerini elden geçirdim o derece sinir ediyorlardı beni
  • Panpa kızın adresini ver DH istanbul olarak gidip dövün. Ciddiyim. Bu yıl 12ye mi geçtin?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.