Şimdi Ara

BEYLER YARDIM CALL OF DUTY 4 BURAYI GEÇEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyunu zor seviyede oynuyorum ve bu bölüme kadar geldim. ama hala geçemedim. mayınları o işaretlediğim kırmızı bölgeye koyuyorum ama etkisi olmuyo birkaç kişi ölüyo. sonra zaten bir ordu gibi geliyorlar ve bende yerden aldığım keleşle hepsini öldüremiyorum. saklanıcak yerde yok. + köpeklerde cabası. helikopteri bekleyene kadarda ölüyorum zaten. bi yardım edin ipucu verin nasıl geçicez burayı ya

BEYLER YARDIM CALL OF DUTY 4 BURAYI GEÇEMİYORUM

• çok uzun zaman oldu ama bu ss'ye göre en solunda kalan bölgede saklanabilirsin. tabi radyasyona girmeden. ileriye claymore döşe bu tarafa da köşeye pusuya yat. gelenleri vurursun bu şekilde. claymore'u patlatırlarsa bi daha döşe aynı yere, sen bi tarafa bak clay bi tarafa. mcmillan kendini idare ediyor onu merak etme. zaten oyunun en zor bölümü burası. altta helikopterin kalan mesafesi de yazıyordu. öldüğünde geri başa dönersin. ama en basiti anlattığım şekilde geçmek. helikopter geldiğinde de kaçırma. fazla durmuyordu diye hatırlıyorum...
  • Claymore'ları araçların etrafına döşeyip dönme dolabın yanında en geride ağaçların birinin dibine macmillanı bırak, sende bir yandaki ağacın yanında macmillanı koru. Helikopter geldiğinde de adamı sırtına alıp beklemeden koş helikoptere.
  • Claymore dışında bir de hatırı sayılır miktarda C4 olacaktı o bölümde. Onları da düşmanın geçeceği yola koy sonra patlat. Zaten ilk dalgada çoğu ölür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Universality -- 18 Mart 2012; 10:20:18 >
  • claymore döşemen ve c4 leri kurman gerek mcmilanıda karşına al hem onu koru hem c4 ten kurtulanları vur sonra jet hızıyla helikoptere gerçekten beklemiyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.