Şimdi Ara

Beyler yardim edin lutfennn :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi beyler ben Trove adli oyunu yükledim tam oyuna başlicam paat ekran parlakligi sürekli düşüp artıyor en sonunda ekran sim siyah oldu 10-15saniye durdu ondan sonra kapandi simdi aciliyor sikinti yok ama oyuna girince oyle oluyor :(
    Pc : Laptop Asus
    Not : batarya ölü sadece şarjda (fişe takılı şekilde) oynayabiliyorum, Normalde pil ikonu uzerinde Çarpı işareti var ve Pil Algilanamadi diyordu oyundan ciktiktan sonra Fişe takılı ama şarj olmuyor diye gözükuyor 10-15sn sonra tekrar Pil algilanamadi diyor acaba pildemi bi sorun var lütfen yardım edin.

• Kimse yokmu :(
  • Kardeşim pille alakalı da olma ihtimali mevcut ama belki sistem uygun değildir oyun için oyuzden ekran kapanıyordur benim görüşüm bu
  • DarkCreaM D kullanıcısına yanıt
    Buldum abi saol ayni sorunu yaşayan arkadaşlar çözümü bu,

EN KOLAYI 2.SEÇENEK!!

1.Seçenek (ilk 2.seçeneği yapmanizi öneririm daha kolay%ve anlaşılır olur.)

Pil>Güç seçenekleri>dengeli (önerilenin yaninda)Gelişmiş güç ayarları>Işlemci ayarları>En düşük işlemcı>Pilde %5 şarjda %10

Pil>Güç seçenekleri>Dengeli (önerilenin yaninda)Gelişmiş güç ayarları>Işlemci ayarları>En yüksek işlemci>Pilde %90 Şarjda %90

Sizde ayarlar değişik olabilir bende böyle dediğim gibi 2.Seçenek daha kolay işinize gelir

Eğer anlamadiysaniz,

2.Seçenek

Youtube>Laptop overheating problem windows 7/8/10 ◇ Videosunu izlemenizi ilk önce bunu yapmanızi öneririm,

KOLAY GELSİN!

• 👍
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.