Şimdi beyler ben Trove adli oyunu yükledim tam oyuna başlicam paat ekran parlakligi sürekli düşüp artıyor en sonunda ekran sim siyah oldu 10-15saniye durdu ondan sonra kapandi simdi aciliyor sikinti yok ama oyuna girince oyle oluyor :( Pc : Laptop Asus Not : batarya ölü sadece şarjda (fişe takılı şekilde) oynayabiliyorum, Normalde pil ikonu uzerinde Çarpı işareti var ve Pil Algilanamadi diyordu oyundan ciktiktan sonra Fişe takılı ama şarj olmuyor diye gözükuyor 10-15sn sonra tekrar Pil algilanamadi diyor acaba pildemi bi sorun var lütfen yardım edin.
Kimse yokmu :(
Kardeşim pille alakalı da olma ihtimali mevcut ama belki sistem uygun değildir oyun için oyuzden ekran kapanıyordur benim görüşüm bu
DarkCreaMD
kullanıcısına yanıt
Buldum abi saol ayni sorunu yaşayan arkadaşlar çözümü bu,
EN KOLAYI 2.SEÇENEK!!
1.Seçenek (ilk 2.seçeneği yapmanizi öneririm daha kolay%ve anlaşılır olur.)
Pil>Güç seçenekleri>dengeli (önerilenin yaninda)Gelişmiş güç ayarları>Işlemci ayarları>En düşük işlemcı>Pilde %5 şarjda %10
Pil>Güç seçenekleri>Dengeli (önerilenin yaninda)Gelişmiş güç ayarları>Işlemci ayarları>En yüksek işlemci>Pilde %90 Şarjda %90
Sizde ayarlar değişik olabilir bende böyle dediğim gibi 2.Seçenek daha kolay işinize gelir
Eğer anlamadiysaniz,
2.Seçenek
Youtube>Laptop overheating problem windows 7/8/10 ◇ Videosunu izlemenizi ilk önce bunu yapmanızi öneririm,
KOLAY GELSİN!
👍
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme