Şimdi Ara

Beyler yeni skinler ne zaman geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene falan direk ertesi gün çıkmıştı MF ama bu sene aynısı olmayacak gibi duruyor? Ufak bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. Ciğerim soldu beklemekten 2 sınavım var yarın 5 dakikada bir kontrol ediyorum

• Dostum önünden kaçırmayacaklar skinleri. Neden bu kadar sabırsız davranıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cezzard

Dostum önünden kaçırmayacaklar skinleri. Neden bu kadar sabırsız davranıyorsun ?

Çok güzel postunu kasmışsın tebrikler. Bekleyemiyorum kardeşim ruh hastasıyım ben sana ne? Adam gibi sorunun yanıtını biliyorsan konuş bilmiyorsan bik bik ötüp adamı hasta etme. Gına geldi senin gibi veletlerden.
  • Bende ininalime yükledim parayı bekliyorum.. Rivende tavşanım olduğu için blitzinkini alacağım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pztesi falan anca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta veya en geç saliya açılır heyecan etme ama bende arcade alacaktım projectler daha hoş olacak sanki

• Rp cektim bekliyorum riven'i

• quote:

Orijinalden alıntı: PoroIsmylife

bu hafta veya en geç saliya açılır heyecan etme ama bende arcade alacaktım projectler daha hoş olacak sanki

Tamamdır teşekkür ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: naruto_iso

quote:

Orijinalden alıntı: Cezzard

Dostum önünden kaçırmayacaklar skinleri. Neden bu kadar sabırsız davranıyorsun ?

Çok güzel postunu kasmışsın tebrikler. Bekleyemiyorum kardeşim ruh hastasıyım ben sana ne? Adam gibi sorunun yanıtını biliyorsan konuş bilmiyorsan bik bik ötüp adamı hasta etme. Gına geldi senin gibi veletlerden.

Atara bak atara

• En erken 4-5 gün sonra cıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.