Selamlar Vodafone fiber ile olan sözleşmem bitmek üzere. Önümde 2 seçenek var ya 9 sene kullandığım superonline'a geri dönmek ya da Türknet'e şans vermek. Beylikdüzü yeşilkent'teyim, bu bölgede Türknet kullananlar var mı ? Memnun musunuz ? Cevabını aradığım bazı konular var. Buradaki fiber altyapı Superonline'ın, Türknet internet sayfasında adresime en fazla 100 mbit gösteriyor, muhtemelen Superonline altyapısını kullanır işte burada önemli bir konu var başka bir iss'nin altyapısını kullanacak olması bana Vodafone'da yaşadığım sıkıntıları yaşatır mı ? Ben 9 sene sorun yaşamadan Superonline kullandım, aynı altyapı aynı kablo ile Vodafone'a geçtikten sonra 2 senedir bir çok farklı problem yaşadım hala da yaşayabiliyorum interneti akşamları yavaşlatmaları, paket kaybı, sokağa çıkma yasaklarında hızları 100'den 5'e indirmeler vs... Her türlü sorunu belli aralıklarla yaşadım. Superonline mı altyapısnı kullandırdığı iss'lere kısıtlama yapıyor yoksa başka bir sebep mi bilmiyorum ama Türknet'de aynı problemleri yaşar mıyım ? Bir diğer konu yine başka bir iss'in altyapısı üzerinde Netflix'te 1080p ve 4K'da kısıtlama/problemler yaşanır mı ? Youtube-Twitch gibi platformlarda yüksek kalite seçeneklerde buffer problemleri ve download hızlarında sıkıntılar olur mu ? Bu sorduğum soruların büyük bölümü için Türknet'in ana sayfasında cevaplar mevcut fakat kendi altyapısı için geçerli. Başka iss altyapısında Türknet'in genel durumunu merak ediyorum. |
Bildirim