Şimdi Ara

Beylikdüzü yeşilkent'te Turknet kalitesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone fiber ile olan sözleşmem bitmek üzere. Önümde 2 seçenek var ya 9 sene kullandığım superonline'a geri dönmek ya da Türknet'e şans vermek. Beylikdüzü yeşilkent'teyim, bu bölgede Türknet kullananlar var mı ? Memnun musunuz ? Cevabını aradığım bazı konular var. Buradaki fiber altyapı Superonline'ın, Türknet internet sayfasında adresime en fazla 100 mbit gösteriyor, muhtemelen Superonline altyapısını kullanır işte burada önemli bir konu var başka bir iss'nin altyapısını kullanacak olması bana Vodafone'da yaşadığım sıkıntıları yaşatır mı ? Ben 9 sene sorun yaşamadan Superonline kullandım, aynı altyapı aynı kablo ile Vodafone'a geçtikten sonra 2 senedir bir çok farklı problem yaşadım hala da yaşayabiliyorum interneti akşamları yavaşlatmaları, paket kaybı, sokağa çıkma yasaklarında hızları 100'den 5'e indirmeler vs... Her türlü sorunu belli aralıklarla yaşadım. Superonline mı altyapısnı kullandırdığı iss'lere kısıtlama yapıyor yoksa başka bir sebep mi bilmiyorum ama Türknet'de aynı problemleri yaşar mıyım ?

Bir diğer konu yine başka bir iss'in altyapısı üzerinde Netflix'te 1080p ve 4K'da kısıtlama/problemler yaşanır mı ? Youtube-Twitch gibi platformlarda yüksek kalite seçeneklerde buffer problemleri ve download hızlarında sıkıntılar olur mu ?

Bu sorduğum soruların büyük bölümü için Türknet'in ana sayfasında cevaplar mevcut fakat kendi altyapısı için geçerli. Başka iss altyapısında Türknet'in genel durumunu merak ediyorum.

@TurkNetDestek

• Merhaba, öncelikle sizi de aramızda görmek isterim. Adresinizde yerleşik operatör altyapısı üzerinden 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda www.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hattımızdan destek kaydı oluşturmanız halinde arkadaşlarım sorunu çözümleyerek sizinle iletişime geçecektir.
  • Arkadaşlar yok mu Beylikdüzü içinde türknet kullananlar ? Konu içlerinde ve youtube'da yaptığım araştırmalarda farklı bölgelerde akşamları anlık kopmalar olduğunu söyleyen çok fazla kişi var, hızların yavaşladığını yazanlar var vs bunların hepsi farklı altyapı kullananlar... Açıkçası kendi altyapısı olmamasından dolayı çok emin olamıyorum. Taahhüt yok deneyip tecrübe edebilirim tabiki ama boşuna baş ağrısı yaşayıp vakit kaybetmek istemiyorum. Superonline'ın da 100/10 'luk 129 TL'lık kampanyasının bitmesine 3 gün kaldı. Önümüzdeki 24 saat içinde son kararımı vereceğim.

• Turknet superonline alt yapısı üzerinden hizmet vermiyor. Sadece Türk Telekom alt yapısını.kullaniyor.

Turknet e başvur bağlantı yapılsın. Superonline aboneliğini de iptal etme. Farklı alt yapılar olduğu için aynı anda ikisini de kullanırsın.

Turknet den memnun kalırsan superonline aboneliğini kapatırsın. Memnun kalmazsan superonline ile devam edersin. Tabi superonline nin taahhütsuz kullanım faturasi ne kadar gelir onu öğrenmen lazım.

Turknet in özellikle İstanbul içi bağlantı kalitesi iyidir. Fiber alt yapı da var. Muhtemelen bir sorun yaşamazsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.