Şimdi Ara

Beynimi yedim, bir el atın lütfen...(46-52' arası seçim...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1- LG 42SL9500 (Sharp ile yarışacak kapasitede ABD de büyük beğeni toplamış bir model.Philips 8 serisini kalitede katlar)

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=89783&ad=LG-42SL9500-(106cm)-100-HZ.-F.HD-LED-TV.-LCD-TV---LED-TV---Plazmalar

2- Sony KDL-46EX500 ( Sony nin başarılı bir modeli.Güçlü işlemcisi alternatif uygulamaları ile tv keyfini arttırıyor )

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-BRAVIA_KDL-46EX500-LCD-TV,15010.html

3- Philips 47PFL8404H ( 8 serisinde 7 serisindeki gibi çarpıklıklar söz konusu değil.8 serisinde kaliteyi 9 serisine yaklaştırmış.ileriki yıllarda ise daha da başarılı modeller çıkartacaktır bu seride phil.tercih edebilirsin)

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_47PFL8404H-LCD-TV,8700.html

• @siyahla

Zaten pek LG hayranı biri olmadığım için sadece gitmişken bakayım durumundayım...

@universteli

Öncelikle vakit ayırıp önerilerde bulunduğunuz için teşekkür ederim... İstanbul Bilişim'den açıkcası hiç alışveriş yapmadım yapmayı da düşünmüyorum ama bulunduğum yerde bir SONY shop var oradan 46EX500'e bakacağım...

Peki 47PFL8404H ile 46EX500'ü fiyat gözetmeksizin karşılaştırırsanız hansini tercih ederdiniz ve neden ?

Philips 47PFL8404H ise şuanda listemin başında bulunuyor, 2800TL'lik fiyatı ile de mantıklı geliyor... Hoş 3.100TL'ye 52PFL5604H da var ama 5604 serisinde hem 100hz yok, hem her ne kadar yazılan değerler birşey ifade etmese de contrast'ı daha düşük hem de çerçeve kalınlığı çok fazla...

Yarın kısmet ise gidip hepsini inceleyip öyle kararımı vereceğim...

42SL9500'e gelirsek 46-52" arasında bir seçim yapmak istediğim için zaten listemin dışında ama SL9500'ü ve benzeri LCD / LED TV'leri elememin sebeplerinin başında önlerindeki "yansıma" yapan koruma camlarıdır... Tama belki bir Plazma kadar yansıma yapmıyorlardır ama gene de LCD veya LED bir TV alıyorsanız bence yansıma olayı olmaması lazım... 3000TL civarına 47SL9500 "tarzı" bir model olsa idi BELKİ sadece LED olduğundan dolayı düşünebilirdim ama "yansıma" olayı hiç haz etmediğim bir durumdur...

• Gold A.ş ürünleride paralel ithalat....
  • Evet arkadaşlar 47PFL8404H'ı almış bulunmaktayım... LG 47LH4000 de vardı ama Philips gerçekten hem estetik hem de özellik olarak daha baskın çıktı... Efsane Samsung 46B651 de vardı fakat parlak panel ile direkt olarak kaybetti... LG'nin diğer "koruma" camlı modelleri de yansıma sebebiyle gene düşünülür listeye bile giremedi... Yaklaşık 1 saatlik bir inceleme ve kafa patlatma sonunda Philips'i aldım ve eve gelip kurduğumda pişman olmadığımı ve gelecekte olmayacağımı da(Allah korusun bir arıza çıkartmaz ise) anlamış bulundum...

İlk izlenimlerim olarak PC bağlantısı ile Kmplayer + 1080P MKV performansı muazzam, 100hz'i kapattığınız zaman input-lag neredeyse 0 oluyor, ayrıca ilk defa kullanan biri olarak Ambilight'ı çok beğendiğimi belirtmek isterim... Yarın da PS3'ü test edicem... Bu arada hiç Bluray filmim yok, fakat sırf meraktan yakın zamanda uygun bir Bluray film alarak onun da durumuna bakıcam ama açıkcası pek de umrumda değil çünkü dediğim gibi benim kullanma amacım PC+MKV ve PS3'de oyun, gerisi pek umrumda değil...

Bilgi veren ve vakit ayıran bütün arkadaşlara teşekkürler...

• hayırlı olsun pisman olmayacaksın tahminim. Grubumuz var bekleriz her soruna cevap alacaksın ben ve arkadaslar tarafından. Eger tv ye internet çekmek istersen bana pm ile ulaş o konuda uzmanlıga ulastım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.