Şimdi Ara

beyoglu-maslak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben itu inşaatı kazandım ozel yurt arıyorum okul maslak ta yurt buldum bir tane kagıthane Google maps de 9km yazıyor Trabzon da 20km uzağa gider gelirdim hergun 40 dk sürerdi iki dolmus bu mesafe istanbulda cok mudur bir tane de fatih var oda 16 km yardımcı olacak arkadaşlara simdiden teşekkürler arkadaşlar sizden gelecek başka yurt önerilerine acıgım

• fatih i geç hocam bi kere. Iki araçla gidebilirsin ama iki bölge de istanbul un yoğun trafikli bölgeleri. Kagithane uygun olur. Kagithane nin neresinde olduğuna göre yurdun 1 ya da 2 araçla geçersin.yarim saat civari sürer maksimum. Kagithane nin neresinde olduğunu söylersen daha net yardimci da olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrica yurt olarak bilmem de şu yerlerdeki yurt bulabilirsen yolda zorlanmazsin: sariyer, istinye,beşiktaş,şişli,mecidiyeköy,kagithane,beyoğlu.ayrica metrobüs hattina yakin bir yurt olursa o da olur. (çok farkli noktalardan geçiyor) zira metrobüsün son duragindan maslak 10-15dk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbruce

ayrica yurt olarak bilmem de şu yerlerdeki yurt bulabilirsen yolda zorlanmazsin: sariyer, istinye,beşiktaş,şişli,mecidiyeköy,kagithane,beyoğlu.ayrica metrobüs hattina yakin bir yurt olursa o da olur. (çok farkli noktalardan geçiyor) zira metrobüsün son duragindan maslak 10-15dk.

cok sagol adres :

Örnektepe Mahallesi, İmrahor Cad. No: 88 Sütlüce / Beyoğlu / İstanbul

burası daha iletişime geçmedim Google maps 9km diyor saydığın yerlerde bildiğin yurt var mı
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.