Haberlerde duydum. Öldürülen turist Schalke futbol takımının eski oyuncusuymuş, nişanlısı söyledi... Yazıl oldu ya üzüldüm...
quote:Orijinalden alıntı: kgann Haberlerde duydum. Öldürülen turist Schalke futbol takımının eski oyuncusuymuş, nişanlısı söyledi... Yazıl oldu ya üzüldüm... Sana mı söyledi?
quote:Orijinalden alıntı: tolga_tutkun Schalkeli olduğu için değil bi insan olduğu için üzülseydin keşke Tamamen yanlış anlaşılmışım. Ben sadece bilgilendirme amacıyla söylemiştim hangi takımlı olduğunu. Hepimizin başına gelebilirdi Allah korusun...
dünyada açlıktan her 3 sn de 1 insan ölüyor, diğerlerini saymıyorum bile. bir kişinin ölümüne bu kadar takılmayın .
quote:Orijinalden alıntı: Mac2cryme dünyada açlıktan her 3 sn de 1 insan ölüyor, diğerlerini saymıyorum bile. bir kişinin ölümüne bu kadar takılmayın . lol
quote:Orijinalden alıntı: Maverick__09 quote:Orijinalden alıntı: Mac2cryme dünyada açlıktan her 3 sn de 1 insan ölüyor, diğerlerini saymıyorum bile. bir kişinin ölümüne bu kadar takılmayın . lol