Şimdi Ara

Beyond:Two Souls ve The Last Of Us #TÜRKÇE DESTEĞİ HAKKINDA# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Beyond Souls u bilmem ama Last Of Us Türkçe olacak gibi.

Hayırdır. Is your spider sense tingling ?

Beyond:Two Souls ve The Last Of Us  #TÜRKÇE DESTEĞİ HAKKINDA#

Düşüncemi söyledim Uncharted 3 ile aynı firma onda yapıldıysa bu oyunundada yapılır Spiderman hislerim yok ne yazık ki.

• Gelecek yaza almayı düşünüyorum şu oyunları hem fiyatları düşer.

Hitman:Absolution
    The Last Of Us
    Beyond
    Gow Ascensıon

Hitman Türkçe altyazı kesinde diğer 3 oyundan en azından 2sinin Türkçe gelmesi lazım
  • bu 2 oyunun yanında bir de gow'un gelmesini de isteriz(en azından altyazı ile) ama 3 oyundan birini seç deseler The Last Of Us derim o Türkçe(altyaz-dublaj farketmez ama dublaj çok iyi olur) gelse bile yeter
  • İkisi de türkçe çıkmayacak.
  • çıksınlar yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

İkisi de türkçe çıkmayacak.

Aynı fikirdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

İkisi de türkçe çıkmayacak.

Çıkmasın ya ne olcak ben skypeta tercüme ederim san
    Gönül ister çıkmasını bakalım ama
  • Uncharted 3 Türkçe çıktıysa Last of us'ın çıkmaması için bir neden yok bence,ama beyond two souls için bir şey diyemem.
  • Gönül isterki çıksın ama çıksa da çıkmasa da seve seve alıp oynayacağız.
  • asia sürüm alıcam ben kutu daha sık oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of us gelse yeter ama digerleri de en azindan alyazi ile ciksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Valla bu üç oyun yeter ki türkçe olsun (altyazı da olur), çıktığı ilk gün alırım hatta 150 değil 200 bile veririm param varsa,cüzdanıma acımam yani;

GTA V

THE LAST OF US

BEYOND

Beyond'la The last of us'ın Türkçe çıkma ihtimali var.ama Gta V'in türkçe çıkması çok zor. sony o konuda bişiy yapamaz gibi. 200 TL'ede çok be hocam ki 150 bile çok ps3 oyunlarına.SONY önceden fiyatları 120 tl civarı yapıcaz hep dediydi İnfamous 2'den sonra fiyatlar 150'ye uçtu.

Hatirlarsan Rockstar türkçe çevirmen icin iş ilanı vermişti, Erdinç iyikul da acık acık gta 5 turkce altyazili olarak gelicek demisti. Ondan sebep soyledim hocam tabi ki 200 cok ama simdi Gta 5 turkce altyazili olarak D&R'da olsa sahsen hic fiyatinin dusmesini beklemem kosa kosa alirim, onu demek istedim

Diablo 3'e de kesin Türkçe çıkacak demişti hatırlatırım arkadaşlar.Ne dediği gibi oyun Türkçe çıktı nede Türkçe alt yazı geldi.

• Ayrıca ben hiçbir oyuna çıkmadan Türkçe alt yazı ile gelecek Türke dil desteği ile gelecek diyemem.Ne oyunlar bekledik Türkçe gelecek veya Türkçe dil desteği ile gelecek diye nerede.O yüzden bırakalım çıksın bizde kendi dilimizde oyun oynamanın güzelliğinin tadına varalım.Ben isterim oyunlara Türkçe dil desteğinin gelmesini ama olmuyor işte.Türkçe çıkacağı kesin denilen oyunlar bile Türkçe çıkmayınca insan tuhaf oluyor yav.O yüzden çıksın da görelim bakalım ne olacak.Bu yukarıda konuştuğunuz oyunlar arasında bence GTA5'e ne Türkçe dil desteği gelir nede Türkçe seslendirme Kayhan Pulurbey söylemişti dersiniz.Umarım ben yanılırım çünkü GTA5 konusunda yanılmak yanıldığımı yazmak isterim.Hiçde pardon harbiden çıkmış yazmaktan kocunmam.
  • Küresel araştırma şirketi Newzoo'nun gerçekleştirdiği araştırmaya göre 2012 yılında Türk internet kullanıcısının bilgisayar oyunlarına harcadığı para 400 ila 500 milyon dolar arasında olacak. Türkiye'de yaşları 16 ile 60 arasında değişen 30 milyon aktif internet kullanıcısı baz alınarak yapılan araştırma 200 farklı ana başlık altında, tüm oyunları ve oyun platformlarını kapsayacak şekilde yapıldı. Araştırmaya göre internet kullanıcılarının yüzde 72'si (21 milyon 800 bin kişi) oyun oynuyor. Newzoo bu oranın batılı ülkelerden daha yüksek olduğunu belirtiyor. Buna karşılık oyunlara para harcayan oyuncuların oranı ise %52 ve bu oran Avrupa ve ABD'deki oyunculara göre biraz daha düşük. Newzoo Türk oyun sektörü için ilk defa bu çapta gerçekleştirilen araştırmayı, köklü ve uzman kuruluşu Seti Medya'nın işbirliği ile gerçekleştirdi.

Araştırma gösteriyor ki Türkiye'de sosyal ağ ve DVO (devasa online) oyunları son derece popüler ve harcanan toplam paranın %30'u ve oyunlara harcanan sürenin %40'ı bu tip oyunlara gidiyor. Türkiye'de mevcut internet nüfusundaki artış ve kişi başına oyunlar için yapılan harcamanın artması sektörde de çift haneli büyümeleri getiriyor. Türk oyun sektörü patlama yaparken pek çok küresel oyun şirketinin de oyun ve servislerini yerelleştirme konusunda çalışmalara hız vermesi de şaşırtıcı değil.
    http://www.sondakika.com/haber/haber-turkiye-dijital-oyun-pazari-2012-de-450-milyon-3727107/

ben artık bu pazarın yeterince büyümeye başladığına inanıyorum Türk oyuncusu üzerine düşen görevi yerine getiriyor ve artık türkçe oyun istiyoruz (EN DOĞAL HAKKIMIZ OLARAK)
    yani artık oyunları yerelleştirmeyenler düşünsün çünkü bu saatten sonra sadece türkçe çıkan oyunları alamaya karar verdim
    Artık elimizdeki gücü bilelim sevgili oyun sever arkadaşlarım bundan sora türkçe oyun yapan firmaların yanında olalım diğerlerine nispet olsun anlasınlar artık karşılarında bilinçli bir oyuncu kitlesi olduğuna.
    istediğimiz şeyler en doğal hakımız olan kendi dilimizde oyun oynamak biz demiyoruz her oyun tr dublaj olsun ancak en azından türkçe dil seçeneği artık oyunlara eklenmeli...
    şu cümleye özellikle dikat çekmek istiyorum ( Buna karşılık oyunlara para harcayan oyuncuların oranı ise %52 ve bu oran Avrupa ve ABD'deki oyunculara göre biraz daha düşük) BİRAZ DAHA DÜŞÜK yani ortalamayı yakalamak üzereyiz.
    yani kimse bize oyun satış rakamlarıyla ilgili hiç bir bilgi vermiyorki bizde bilerek hareket edelim. sadece yuvarlayarak konuşuluyor en basiti bugune kadar pes in bile bu ülkede kaç adet satıldığını bilen var mı? yok
    uncherted olsun crysis2 olsun hiç bir bilgi yok anacak başka ülkeler oldumu oyun satış rakamları neredeyse haftalık yayınlanıyor bize gelince yahu şu oyun kaç adet sattı sorusuna cevap bulamıyoruz sadece tatmin edici ya da az sattı bu ne yahu bilsek satış adedini o oyunun fanları bile kendi arasında örgütlenip oyunun çıtasını yükseltebilir .
    ancak bizde verilen cevap siyasiler gibi cümle yuvarlama başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemdar1933 -- 28 Eylül 2012; 12:15:02 >

• Konu sık kullanılanlara eklendi. Konuyu takip ediceğim beklediğim oyunlar

hitman absolution
    the last of us
    beyond.
  • Ertelenme haberinden sonra hortlatayım dedim konuyu.

Umarım,yakın zamanda bu iki oyunun da Türkçe Altyazı destekli olacağını açıklarlar.Özellikle Beyond:Two Souls en az altyazıyla gelmeli.
  • tekrar hort, bu iki oyundan birinin altyazıyla gelip gelmeyeceği hakkında bilgisi olan birisi varsa aydınlatabilir mi bir zahmet buraları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihicret

tekrar hort, bu iki oyundan birinin altyazıyla gelip gelmeyeceği hakkında bilgisi olan birisi varsa aydınlatabilir mi bir zahmet buraları?

The Last Of Us'a altyazı kesinleşti, dublaj için uğraşıyorlar, Beyond için de uğraşıyorlarmış en azından altyazı olacaktır ama kesin değil
  • The Last of Us kesin olarak Türkçe geliyor.Beyond hakkında bir bilgi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dublaj olmasada olur en azından tr altyazı şart artık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.