Şimdi Ara

BF 3 TMB (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.212
Cevap
17
Favori
93.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse konuyu dagitmayalim sen free takılma koy şu imzayi isminin altına bak canımı sikma çok pis doverim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Neyse konuyu dagitmayalim sen free takılma koy şu imzayi isminin altına bak canımı sikma çok pis doverim

Abi ben iki gün daha oynarım daha oynamam onun için tge den çıktım burayada boşuna girmiyim kendi dünnyamdayım kral benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

quote:

Neyse konuyu dagitmayalim sen free takılma koy şu imzayi isminin altına bak canımı sikma çok pis doverim

Abi ben iki gün daha oynarım daha oynamam onun için tge den çıktım burayada boşuna girmiyim kendi dünnyamdayım kral benim

Peki öyle olsun kral

• quote:

quote:

quote:

Peki öyle olsun kral

Tamam o zaman erkenden online olurum ben dağa çıkıp beklerim seni

Not:Görende teroristler şifreli konuşuyor zanneder bizi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki öyle olsun kral

Tamam o zaman erkenden online olurum ben dağa çıkıp beklerim seni

Not:Görende teroristler şifreli konuşuyor zanneder bizi

ooo o kadar saat napican dağda ben yatıyorum şimdi 4 te dağda ol

• Gunaydin hacilar

Not : amma cok konusmussunuz ya
  • Gunaydin beyler. Muhabbetinize doyun olmamis

Aykut sende fazla free takilma. Kurt kopek kayniyor etraf. Kaparlar vallahi
  • Beyler günaydın. Şu conqueste bir alışamadım. PC'de, 32-48 ve 64'lük haritalarda gayet iyi oynanıyor ancak PS3'te 24 kişi olunca sıkıntıdan patlıyorum, koş babam koş. Rush olursa, bir günde 20 maç bile yaparım ancak şu conquestin 1 dakikasına bile katlanamıyorum. Bana Conquest dışında ne oynatırsanız oynatın ama şu conquesti demeyin, kabusum oldu.
  • Shotgun siz TDM yapalim

• quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Shotgun siz TDM yapalim

Shotgunla tadı ayrı oluyor ama, shotgunsız da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Beyler günaydın. Şu conqueste bir alışamadım. PC'de, 32-48 ve 64'lük haritalarda gayet iyi oynanıyor ancak PS3'te 24 kişi olunca sıkıntıdan patlıyorum, koş babam koş. Rush olursa, bir günde 20 maç bile yaparım ancak şu conquestin 1 dakikasına bile katlanamıyorum. Bana Conquest dışında ne oynatırsanız oynatın ama şu conquesti demeyin, kabusum oldu.

Hocam onceden ayni bende senin gibi dusunuyordum ama bir alistim inanilmaz zevk almaya basladim. Eminim biraz alissan sende de aynisi olacak. Ben tdmnin yuzune bakmiyorum artik.

Gecen gordum zaten yanimiza geldin papaganda vardi, girmenle cikman bir oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Beyler günaydın. Şu conqueste bir alışamadım. PC'de, 32-48 ve 64'lük haritalarda gayet iyi oynanıyor ancak PS3'te 24 kişi olunca sıkıntıdan patlıyorum, koş babam koş. Rush olursa, bir günde 20 maç bile yaparım ancak şu conquestin 1 dakikasına bile katlanamıyorum. Bana Conquest dışında ne oynatırsanız oynatın ama şu conquesti demeyin, kabusum oldu.

Hocam onceden ayni bende senin gibi dusunuyordum ama bir alistim inanilmaz zevk almaya basladim. Eminim biraz alissan sende de aynisi olacak. Ben tdmnin yuzune bakmiyorum artik.

Gecen gordum zaten yanimiza geldin papaganda vardi, girmenle cikman bir oldu

Kusura bakmayın gerçekten. Ruhum daraldı o haritayı görünce, bir an kimse yok zannettim. Ufak çaplılarda belki iyi oluyor ancak, sürekli RUSH-TDM attığım için conquest kötü geliyor.

• Uyuyorum rahatsız etmeyin

• quote:

Uyuyorum rahatsız etmeyin

Hasan abi dağdan yazıyorum nerdesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 16 Mayıs 2012; 12:07:58 >
  • quote:

quote:

Yatak ta uyuyamiyorum anasini satim çok gürültü yapıyor sunuz
  • Dayanamadım bi iki el oynim bari

• quote:

Dayanamadım bi iki el oynim bari

Abi geliyonmu burası çok esiyo.
  • Nerde bu adam ya Hasan bey Hasan bey lütfen daileye kayboldu adam.
  • Hasan abi bak üst üste 3 üncü mesajım bos mu kesiyon dungeona mı girdin nerdesin.
  • quote:

quote:

Hani nerdesin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.