Şimdi Ara

BF 3 TMB (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.212
Cevap
17
Favori
92.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tge icin dusman benim icin dost klan nasilsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Tge icin dusman benim icin dost klan nasilsiniz?

Neden Tge klanı ile düşman olalım hem öyle olsa bile düşmanım düşamnı dostumdur hesabı

Bu arada iyiyz sen nasılsın

Tolgam kusura bakma kanalda mecbur kaldım oraya gitmeye gitmesem ikimizi de öldürecekler onlara puan kazandırmamak için böyle bir intihar da bulundum

Adamları C4 manyağı yaptım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Neden Tge klanı ile düşman olalım hem öyle olsa bile düşmanım düşamnı dostumdur hesabı

Tolgam kusura bakma kanalda mecbur kaldım oraya gitmeye gitmesem ikimizi de öldürecekler onlara puan kazandırmamak için böyle bir intihar da bulundum

Dusmani Saka diye soyledim rakip diyecektim.Iyiyim sagolun.

• quote:

quote:

Yok abi ne kusuru ben senle oynamaktan her turlu zevk aliyorum

• quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

quote:

quote:

Yok abi ne kusuru ben senle oynamaktan her turlu zevk aliyorum

Aynen bende yalnız helideyken engineer seçsen yıkardık ortalığı gerçi gene yıktık ta ikimiz dışın da gerisi yalandı o yüzden yenildik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlis anlasilmadigina sevindim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne demek orhan kardeşim seni tanıyorum artık merak etme kolay kolay yanlış anlamam seni

• İlk safaya da ufak bir düzenleme yaptım tolga şu imza işini de bi halletsen
  • quote:

İlk safaya da ufak bir düzenleme yaptım tolga şu imza işini de bi halletsen

Abi benim aklimdan tamamen cikmis o affedin. Yarin ilk isim o olacak

Duzenleme guzel olmus bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

quote:

İlk safaya da ufak bir düzenleme yaptım tolga şu imza işini de bi halletsen

Abi benim aklimdan tamamen cikmis o affedin. Yarin ilk isim o olacak

Duzenleme guzel olmus bu arada

Tamam canım acele etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne demek orhan kardeşim seni tanıyorum artık merak etme kolay kolay yanlış anlamam seni

Tesekkurler bende sizi tanidim ilkten oyle degildi ama birbirimizi anlayabilmemize ve tanimamiza sevindim.Internet ortami oldugu icin insanlari yanlis anlayabilmek cok olasi.

• Mesela yanlis anlasilmaya ornek vereyim yukarida ben tge icin dusman klan yazmisim bunun herhangi bir kotu anlami yok ama rakop demememin sebebi oyunda olsa savas ortami olmasi ve bu yuzden dusman olarak gecmesi ama bunu internette yazi halinde yazinca o espriyi veremediginzden normal duman gibi anlasiliyor.Yoksa oncelikle butun Turk klanlar bizim dostumuzdur ama oyunda dusmanimizdir bunun kotu bir manasi yok o yuzden rakip yazmak savas oyunu oldugundan dusman yazmanin yaninda sacma kacar.Halbuki gercek hayatta dusmanin cok okeli bir karsiligi vardir yani oradaki tabir TGE klaninin pzoisyonu yuzunden dusmani ki butun klanlar dusmanimizdir oyunda tabii ama benim icin icinde dostlarim oldugundan benimm icin dusman klan degildir demektir.Yani oradaki dusman kismini oyun disinda soylerseniz zaten sacma kacar aa orada ikimizde rakip oldugumuz icin savas oyununda dusman tabiri kullanilmistir.Bunu normal yuz yuze soyleyince zaten anlami anlasiliyor ama internet ortaminda biraz sacma oluyor rakip demek varken ama oyun acisindan baktim.Bu sadece bir ornek onemli olan bunu anlayabilmek buna benzer normal hayatta gulerek soylenirken anlasilan ama forumda anlasilmayan sakalar yuzunden insanlar onyargili ise hemen kotu olarka bakiyor karsisindakine heleki sizi sizden iyi tanidigni zannedip forumda bir suru yalan yanlis hakkinizda konusan var ki gunumuz internet ortainda benim gibi espriyi cok seven insanlar icin alinasi ve beklenesi olasi bir risk ve kabullenilmesi gereken bir internetin kotulugu olarak goruyorum insanalrin asiri rahat davranmasindan internette olsa gerek.O yuzden cok kez yanlis anlasildim iste boyle insanlarada denk gelince tartisma buyuyor bendede hata var elbet herkesin seviyeli ve olayin gercegini anlayacak ne olgunluk var ne buna eristircek yada yardim edecek yas nede kisisel kendi ve ailesinin verdigi egitim.Internet ortami site gulu seven dikenine katlanir.
    Birde ekleme yapaim mesela benim oyundada dusmanimsinizdir zaten tge veya baska klanda olan biri zaten normalde sizin arkadasiniz olabilir ama orada dusman olarak klan derken kendini ayirmamin sebebi klanin bir olusum oldugundan bastan dusman olmasidir icerdigi uyeler farketmeksizin benimde oyunda dusmanim olup normalde olmadigindan ki belkide bu yuzden ben oyle deyince tgeyi normaldede dusman dedigimi sandiniz.Iste benim degildir maansi orada oyundada olsa dusman kelimesinin burada arkadaslairm oldugundan bir ara bulucu bir o kadar hirsla ve yaris halinde degil daha cok burada tanidigim kisilerle isin komedisinde ve girgirinda olmamdir onlari tanidigimdan hafif bir yaris vardir aramizda ve eglencesine bakariz bu elbette ki hollandali bir klana oyle degildir orada tanimayiz rakibimizdir ve ulkemizide temsil ettigimiz icin maca cok asilmaya calisiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 20 Mayıs 2012; 23:32:17 >

• quote:

Mesela yanlis anlasilmaya ornek vereyim yukarida ben tge icin dusman klan yazmisim bunun herhangi bir kotu anlami yok ama rakop demememin sebebi oyunda olsa savas ortami olmasi ve bu yuzden dusman olarak gecmesi ama bunu internette yazi halinde yazinca o espriyi veremediginzden normal duman gibi anlasiliyor.Yoksa oncelikle butun Turk klanlar bizim dostumuzdur ama oyunda dusmanimizdir bunun kotu bir manasi yok o yuzden rakip yazmak savas oyunu oldugundan dusman yazmanin yaninda sacma kacar.Halbuki gercek hayatta dusmanin cok okeli bir karsiligi vardir yani oradaki tabir TGE klaninin pzoisyonu yuzunden dusmani ki butun klanlar dusmanimizdir oyunda tabii ama benim icin icinde dostlarim oldugundan benimm icin dusman klan degildir demektir.Yani oradaki dusman kismini oyun disinda soylerseniz zaten sacma kacar aa orada ikimizde rakip oldugumuz icin savas oyununda dusman tabiri kullanilmistir.Bunu normal yuz yuze soyleyince zaten anlami anlasiliyor ama internet ortaminda biraz sacma oluyor rakip demek varken ama oyun acisindan baktim.Bu sadece bir ornek onemli olan bunu anlayabilmek buna benzer normal hayatta gulerek soylenirken anlasilan ama forumda anlasilmayan sakalar yuzunden insanlar onyargili ise hemen kotu olarka bakiyor karsisindakine heleki sizi sizden iyi tanidigni zannedip forumda bir suru yalan yanlis hakkinizda konusan var ki gunumuz internet ortainda benim gibi espriyi cok seven insanlar icin alinasi ve beklenesi olasi bir risk ve kabullenilmesi gereken bir internetin kotulugu olarak goruyorum insanalrin asiri rahat davranmasindan internette olsa gerek.O yuzden cok kez yanlis anlasildim iste boyle insanlarada denk gelince tartisma buyuyor bendede hata var elbet herkesin seviyeli ve olayin gercegini anlayacak ne olgunluk var ne buna eristircek yada yardim edecek yas nede kisisel kendi ve ailesinin verdigi egitim.Internet ortami site gulu seven dikenine katlanir.
    Birde ekleme yapaim mesela benim oyundada dusmanimsinizdir zaten tge veya baska klanda olan biri zaten normalde sizin arkadasiniz olabilir ama orada dusman olarak klan derken kendini ayirmamin sebebi klanin bir olusum oldugundan bastan dusman olmasidir icerdigi uyeler farketmeksizin benimde oyunda dusmanim olup normalde olmadigindan ki belkide bu yuzden ben oyle deyince tgeyi normaldede dusman dedigimi sandiniz.Iste benim degildir maansi orada oyundada olsa dusman kelimesinin burada arkadaslairm oldugundan bir ara bulucu bir o kadar hirsla ve yaris halinde degil daha cok burada tanidigim kisilerle isin komedisinde ve girgirinda olmamdir onlari tanidigimdan hafif bir yaris vardir aramizda ve eglencesine bakariz bu elbette ki hollandali bir klana oyle degildir orada tanimayiz rakibimizdir ve ulkemizide temsil ettigimiz icin maca cok asilmaya calisiriz.

Bana bak ilk defa yazının tümümü zorlanmadan okudum evet dediklerine aynen katılıyorum malesef internet ortamın da, günlük hayatta bize normal gelen şeyler veya konuşma usluplarımız yanlış anlaşılmalara sebeb oluyor

• quote:

quote:

Mesela yanlis anlasilmaya ornek vereyim yukarida ben tge icin dusman klan yazmisim bunun herhangi bir kotu anlami yok ama rakop demememin sebebi oyunda olsa savas ortami olmasi ve bu yuzden dusman olarak gecmesi ama bunu internette yazi halinde yazinca o espriyi veremediginzden normal duman gibi anlasiliyor.Yoksa oncelikle butun Turk klanlar bizim dostumuzdur ama oyunda dusmanimizdir bunun kotu bir manasi yok o yuzden rakip yazmak savas oyunu oldugundan dusman yazmanin yaninda sacma kacar.Halbuki gercek hayatta dusmanin cok okeli bir karsiligi vardir yani oradaki tabir TGE klaninin pzoisyonu yuzunden dusmani ki butun klanlar dusmanimizdir oyunda tabii ama benim icin icinde dostlarim oldugundan benimm icin dusman klan degildir demektir.Yani oradaki dusman kismini oyun disinda soylerseniz zaten sacma kacar aa orada ikimizde rakip oldugumuz icin savas oyununda dusman tabiri kullanilmistir.Bunu normal yuz yuze soyleyince zaten anlami anlasiliyor ama internet ortaminda biraz sacma oluyor rakip demek varken ama oyun acisindan baktim.Bu sadece bir ornek onemli olan bunu anlayabilmek buna benzer normal hayatta gulerek soylenirken anlasilan ama forumda anlasilmayan sakalar yuzunden insanlar onyargili ise hemen kotu olarka bakiyor karsisindakine heleki sizi sizden iyi tanidigni zannedip forumda bir suru yalan yanlis hakkinizda konusan var ki gunumuz internet ortainda benim gibi espriyi cok seven insanlar icin alinasi ve beklenesi olasi bir risk ve kabullenilmesi gereken bir internetin kotulugu olarak goruyorum insanalrin asiri rahat davranmasindan internette olsa gerek.O yuzden cok kez yanlis anlasildim iste boyle insanlarada denk gelince tartisma buyuyor bendede hata var elbet herkesin seviyeli ve olayin gercegini anlayacak ne olgunluk var ne buna eristircek yada yardim edecek yas nede kisisel kendi ve ailesinin verdigi egitim.Internet ortami site gulu seven dikenine katlanir.

Bana bak ilk defa yazının tümümü zorlanmadan okudum evet dediklerine aynen katılıyorum malesef internet ortamın da, günlük hayatta bize normal gelen şeyler veya konuşma usluplarımız yanlış anlaşılmalara sebeb oluyor

Bilgisayardan yazdim ondandir bu tablet yuzunden forumda adim alamanci olacak.Bilgisayardan cok girmiyorum o yuzden siz en iyisi usteki mesajimi Turk Tarihi Eserler koruma vakfina bildirin korunsun.Evet Internet ortaminda yanlis anlasilmalar cok olabiliyor mesela ister istemez karsindakinin kotu niyeti oldugunu bilmesen bile o kelimeyi kullanmasi manasiz gelebiliyor veya yanlis anlasilabiliyor zaten bunlarin birazda onune gecmek icin var ayrica smileyler.

• Daha noktalama isaretini disabled yaptim birde enabled yapinca gorun sen bizi full konsantirasyonuda on yapinca cok daha iyi oluyor AMA oyle olunca cok islemci kullaniyor beyin.

• Yer varsa bende katilmak isterim k/d 1.6.hs de var
  • Herkese iyi geceler arkadaşlar, server işi ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 21 Mayıs 2012; 1:40:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusa

Yer varsa bende katilmak isterim k/d 1.6.hs de var

Yer var tabi ayrıca isim yaş belirtirsen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.