Şimdi Ara

Bf bad company 2 orijinal olmadan oynama..[MULTIPLAYER..EMULATOR]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslayacak varsa anlatacam..ben 26 levelım.2 3 aydır oynuyorum asırı zevklı, aslında orjınal alacaktım ama bu emulatoru gordum, onun parasıyla baska oyun aldım.bılmeyenler ıcın kısaca ozet gecıyım.klasık bf oyunu conquest ve rush modu var.conquestte 3 alan var bu uc alanda lıderlık kurmaya calısıyosunuz.sureklı karsı takımın ataklarına maruz kalıyosunuz.rush modunda ıse attacker ve defans takımları var. Bı bolgede mcom denılen aletlerı attacerlar patlatmaya calısıyor ve defans olarak bunları korumaya calısıyosunuz.patlarsa bı sonrakı bolgeye gecıyosunuz harıtanın gerı tarafına yanı.kısaca boyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Caped Crusader

Adı Project Rome.

Project Venice var Battlefield 3 için fakat net bir bilgi yok daha.. Ben bu oyunu geçen yazdan beri oynuyorum fırsat buldukça gerçekten güzel oluyor, hile yapan pek fazla yok, son zamanlarda Türk akımı var bizimkiler yeni yeni keşfediyor herhalde.

Bu emulatorun tek sıkıntısı oyun içinde arkadaş eklenmemesi bunun dışında orjinal Bf2'nin bütün özellikleri hatta Vietnam ek paketi de var.

nick= reznov26

Haziran'a kadar oyunu oynayamayacağım fakat bilgi verebilirim.

Reznov26 tanıdık geldı..2 3 ay once sureklı gorurdum buna benzer bı nıck.turk olacagı aklıma gelmemıstı.hazırana kadar bf3 e baslamayı dusunuyorum ama venıce bekleyemem.orjınal alırım.

• Geçen sene oynuyorduk yahu bunu baya çok oynadık bıktık sonra bf3 aldık ona geçtik. Ama bad company 2 'nin tadı farklıdır.

Edit: Ha bu arada toplanırsanız maç falan olursa çağırın akşamları aktifim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 5 Mart 2014; 15:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Geçen sene oynuyorduk yahu bunu baya çok oynadık bıktık sonra bf3 aldık ona geçtik. Ama bad company 2 'nin tadı farklıdır.

Edit: Ha bu arada toplanırsanız maç falan olursa çağırın akşamları aktifim

2 haftadan berı gırmıyordum bende, oynadıgım bı kac adam gıbı bı server vardı artık nolmuşsa bulamadım oynayasım gelmıyor..
    Tabı adam toplayıp bırlıkte rush yapmak ıcın her turlu gerı gelırım.

• Toplanalım bir ara boş türk serverları vardı bulursak yine dalarız dh olarak güzel oyunlar atılır gibi ama pek ilgi çekmedi gibi.
  • quote:

Toplanalım bir ara boş türk serverları vardı bulursak yine dalarız dh olarak güzel oyunlar atılır gibi ama pek ilgi çekmedi gibi.

turk serverı bı aralar vardı ama yuksek pıngden kapandı sanırım..
    dh ta zannedıyorum baya bı oynayan var ama ortaya cıkmıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

Toplanalım bir ara boş türk serverları vardı bulursak yine dalarız dh olarak güzel oyunlar atılır gibi ama pek ilgi çekmedi gibi.

turk serverı bı aralar vardı ama yuksek pıngden kapandı sanırım..
    dh ta zannedıyorum baya bı oynayan var ama ortaya cıkmıyolar

Bilmiyorum aylar oldu girmeyeli. Battlefield 3 var diye girmiyorum pek toplaşka olursa gelirim işte dediğim gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BF3 de oynanıyor emulatorle ben oynauyorum fakat sorunlar var biraz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmety0

Artık BF3 te ZloEMU sayesinde oynanabiliyor ama sorun var master server sürekli kapaniyor.En iyisi originden 50% indirimle 15 liraya almak

Yılbasında bc2 1 dolardı orıgınde.almamamın tek nedenı geldıgım levele tekrar gelmek sıkar dusuncesı.
    Bu ındırımle almayanlar cok sey kacırmıstır, cunku hala en ıyı bf nın bc2 oldugu kanaatındeyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.