Şimdi Ara

BF1'den çabuk sıkıldım :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece betada oynadım ama ne oynamak gördüğüm en güzel fps oyunlarından biriydi ilerleyen zamanlarda alıcam. Nasıl sıkıldınız anlamadım :(
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    efsane şeyler hocam battlefield ve heroes and generalsa hastayım bundan ötürü sınırsız her şekilde savaşı kazandıra bilme başarılı olma şansınız var.Seçenek çok

İster tank ile ister uçakla tarih yazın,ister sıhıyeci olun can basın,ister sniper olun adam avlayın,ister uçakda tankda yardımcı kişi olun

Size efsane olmak için sayısız imkan veriyor,cod böyle değil mesela o yüzden bf yi daha çok seviyorum
  • işte bu yüzden gta vc
  • BF3 oynamıştım yıllar önce en fazla, 5-10 saat dayanabilmişimdir..Adamlar, aynı yapıyı (silah ister ww1 otomatik olsun, ister günümüz otomatik olsun, aynı geri tepme ile yıllardır yutturuyorlar) ısıtıp ,ısıtıp farklı bir şeymiş gibi satıyorlar..

ww1 deki bir otomatik silah ile günümüz otomatik silahının balistik özellikleri ne kadar benzer ki, bu oyunda neredeyse aynı hissedersiniz..Çok kolay adam alırsınız..Nişan aldığınızı vurursunuz..

Bu tür fps oyunları çerezlik oyunlardır, çok çabuk sıkılırsınız, kolay ölür , kolay öldürülür, çabuk tüketirsiniz.. asıl uzun soluklu FPS oyunları, kendinizi tam bir takım savaşı içinde hissettiğiniz, her an tek kurşunda düşme olasılığınızın olduğu, nispeten oldukça yavaş ve takım taktiği ile oynanan oyunlardır.

Aşağıda sayacağım oyunlarda BF kadar hoplayıp zıplayın, silahı düz tutamazsınız, staminanız nedeniyle silah oryantal oynar..Ayrıca, sprey ile BF'te adama nokta atışı yaparsınız neredeyse, ama belirttiğim oyunlarda, nefes kontrolü yapmazsanız spreyde silah elinizde zıplar,yapsanızda belirli bir adette mermide kontrollü olabilirsiniz, full şarjör auotoda silah kontrol edilemez hale gelebilir..Çok yakın mesafede düşmanı bu halde vurabilirsiniz..Onun için silah full autoda dolaşamazsınız..Kapalı mekanlarda ancak full autoya alınır.

Eskilerden;
    Red Orchestra1, Red Orchestra2, Project Reality, Arma2

Şimdilerden;
    Insurgency (kısmen taktiksel, ama kolay ölürsünüz, her zaman yusuf yusuf modunda oynanır)
    Arma3 (oynanışı zor, ama sevdalıları var)
    Squad (Erken erişimde, çok şey vaadediyor, şimdilerdeki gözdem)

Kalın Sağlıcak ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 17 Ocak 2017; 10:30:42 >

• al benden de o kadar. özellikle single player için çok heyecanlıydım çok kısa sürdü.
  • tek başıma oynuyorum 200 küsür saati devirdim 86 levelim sadece conquest oynuyorum ve her el eğer denge varsa takımlarda inanılmaz zevkli geçiyor. oyun bence gayet güzel zevk renk meselesi birazda
  • Red Orchestra2 oynayın savaş hissini kemiklerinize kadar hissedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

Red Orchestra2 oynayın savaş hissini kemiklerinize kadar hissedin.

Bu oyun hala oynanıyor mu hocam, çıkış tarihi baya eski görünüyor. Squad var elimde ama hem hazır olmadığı hemde zor olduğu için oynayamadım, çok da zor olmayacak bir sim oyunu arıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Bu oyun hala oynanıyor mu hocam, çıkış tarihi baya eski görünüyor. Squad var elimde ama hem hazır olmadığı hemde zor olduğu için oynayamadım, çok da zor olmayacak bir sim oyunu arıyorum .

Oyun zor ama alıştıktan sonra bırakmakta zorlanıyorsunuz serverları dolu oynayanda baya var..
    Red Orchestra2 Rising Storm mun üzerine 30 seneye yakın oyun deneyimim var savaş hissini bu kadar iyi yansıtan oyun görmedim
    Bu oyunu oynayanlarda yaş ortalaması 30 civarıdır büyük ihtimal ne küfür eden var nede hakaret eden hatta chat kısmına yazan bile yok
    Bu yüzden bile bu oyunu çok seviyorum yaş olmuş 36 çoluk çocuktan küfür yemekten sıkıldım=)
    ufak bir ekleme yapayım
    bfbc2'de sağlam oyundur bak hala oynarım onuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 18 Ocak 2017; 14:56:13 >

• quote:

quote:

quote:

Oyun zor ama alıştıktan sonra bırakmakta zorlanıyorsunuz serverları dolu oynayanda baya var..
    Red Orchestra2 Rising Storm mun üzerine 30 seneye yakın oyun deneyimim var savaş hissini bu kadar iyi yansıtan oyun görmedim
    Bu oyunu oynayanlarda yaş ortalaması 30 civarıdır büyük ihtimal ne küfür eden var nede hakaret eden hatta chat kısmına yazan bile yok
    Bu yüzden bile bu oyunu çok seviyorum yaş olmuş 36 çoluk çocuktan küfür yemekten sıkıldım=)
    ufak bir ekleme yapayım

Bad Company en güzel bf oyunlarından birisiydi sanırım.
    Akşam inceleyim ro2 ' yi, 31 liradan, 139 liraya kadar fiyat var hangisini almalıyız hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ufak bir ekleme yapayım

Bad Company en güzel bf oyunlarından birisiydi sanırım.
    Akşam inceleyim ro2 ' yi, 31 liradan, 139 liraya kadar fiyat var hangisini almalıyız hocam?

http://store.steampowered.com/app/35450/
    Linktekini alman yeterlidir
    Bak herkese hitap etmez bu oyun ona göre

• Hocam siz oynamiyorsaniz oyunu arkadaşıma hediye edin 1 yıl size bedavadan dua etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇÖZÜM:
    LINK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 21 Ocak 2017; 14:12:6 >
  • Herkes yazmış bir şeyler bende yazayım fikrimi :)
    Başlarda bende sıkıldım fakat sonradan sonradan alışıyorsun, şuan ki gibi oyun yine silinmişti bf4 e geçtim yok ya dedim eskisi gibi değilim, alışkanlık falan değişiyor ikisinin sistemi bayağı farklı olmuş oynanabilirlik olarak, sniper kolay geliyor, mediklerin mesafesinin yazması en çok hoşuma giden şeylerden ikisi onun harici silah çeşiti az ama oda baktığın zaman gayet idare ediyor.
  • Bence oyunu tam kavrayamadığınız için sıkıcı geliyor.Oyun tam anlamıyla başarı ürünü.En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.Takım olarak oynaman gerekli ve becerili olman gereken bir oyun.

• Bende nedense Savaş ortamını bulamadım. Salakça aynı Türkçe cümleler. Yanımda Türk askerini aptal gibi göstermeleri yani o kadar ateş ediyor öldüremiyor :) Ne bileyim askerleri çoğaltmayı unutmuşlar :D hep tek gidiyorsun. Beğenmedim anlayacağınız. BF 4 ayrı bir oyundu benim için. Hele ki BF2'ye diyecek hiçbir lafım yok yani harika idi.
  • Oynamayi beceremeyenler bence oyunu eleştirmeye çalışıyor ya da bu sıkılanlar dağda sniperla adam avlamaya çalışanlar ben 2 3 war pigeons ve 3 4 fetih modu oynuyorum sıkılmıyorum oyun sarıyo,mayın koy 5 dakika sonra sag üste bak 5 kill :) tanjtakilerin ağlamasi yeter ve yeni cephe savaşı modu gelecek akin ve fetih modu karışımı eglenceli olacak gibi geliyor.

• Ben sımdıye kadar hıcbır bf oyununda 102-11 bıtırmedım ama bf1 saolsun oyunu oynattırıyor.Her sınıfın cok guzel sılahları var.Bunlarla kıll alamamak ımkansıza yakın

Taarruzda : Automatıco m1918-mp18 sıper(amıens gıbı dar harıtalarda etkılıler)
    Hekımde: Selbstlader m1916-Mondragon-cei rigotti(fao kalesı-st quantın kayalıgı-monte grappa gıbı harıtalarda etkılıler)
    Destekte: Lewıs -bar m1918(her harıtada ıs gorur fakat yakın mesafelerde etkılıler)
    Gozcude: russıan m1895-martını henry(sına colu ve suveys gıbı yerlerde daha etkın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 30 Ocak 2017; 17:17:14 >
  • Hikayeli oyunları çok severim normalde ama ben birşey anlayamadım bu oyundan. Saçma sapan görevden göreve atladım ilk başta bilmeyerek. Oyunu daha anlayamadan bitti, sanki beta sürümü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.