Sende hangi dizine kurulu acaba? Biraz kurcalasana C'yi falan. Steam gibi kullanışlı olsa keşke. Backup diye birşey yok Origin'de.
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield 3 buradaymış 16,2 gb.Update isimli dosya 5,14 gb bunu mu alayım sadece ?
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
Sende hangi dizine kurulu acaba? Biraz kurcalasana C'yi falan. Steam gibi kullanışlı olsa keşke. Backup diye birşey yok Origin'de.
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield 3 buradaymış 16,2 gb.Update isimli dosya 5,14 gb bunu mu alayım sadece ?
Ne var ne yok al bence. Şansa bırakma.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Ne var ne yok al bence. Şansa bırakma.
Bir 40-50 dk da onu bekleyemem maalesef, yapacak bir şey yok.
Sıfırdan temiz olur ne yapalım artık Teşekkürler yardımların için.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Disaster
beyler bukadar update vs yapıyoz format atmak gerekirse backup yolu yokmu? çile olur vallah :)
Mecburen format atmak zorunda kalmıştım oyunun klasörlerini kopyalamıştım. Formattan sonra geri attım download a tıkladıktan sonra direk install deyip play aktif oldu.
denemekte fayda var :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme