Şimdi Ara

BF3 Armored Kill Güncelleme Sorun! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wadjet

Sende hangi dizine kurulu acaba? Biraz kurcalasana C'yi falan. Steam gibi kullanışlı olsa keşke. Backup diye birşey yok Origin'de.

C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield 3 buradaymış 16,2 gb.Update isimli dosya 5,14 gb bunu mu alayım sadece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Sende hangi dizine kurulu acaba? Biraz kurcalasana C'yi falan. Steam gibi kullanışlı olsa keşke. Backup diye birşey yok Origin'de.

C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield 3 buradaymış 16,2 gb.Update isimli dosya 5,14 gb bunu mu alayım sadece ?

Ne var ne yok al bence. Şansa bırakma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Ne var ne yok al bence. Şansa bırakma.

Bir 40-50 dk da onu bekleyemem maalesef, yapacak bir şey yok.

Sıfırdan temiz olur ne yapalım artık Teşekkürler yardımların için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Disaster

beyler bukadar update vs yapıyoz format atmak gerekirse backup yolu yokmu? çile olur vallah :)

Mecburen format atmak zorunda kalmıştım oyunun klasörlerini kopyalamıştım. Formattan sonra geri attım download a tıkladıktan sonra direk install deyip play aktif oldu.

denemekte fayda var :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.