Merhaba işbank havalesi olur mu olursa benide yazın
Oyunu şu anda alıyorum
alabilirsen haber ver garantiye yaparım havaleyi...
Boş yer varsa bende girerim bu işe sadece fiyatı söyleyin
Oyun Alındı Banka Bilgilerini atıyorum havale yapmış arkadaşlara psn hesabını göndericem
bende 5 tane kredi kartı var 3 gündür alamadım hata verip duruyor... daha önce store dan alışveriş yapmıştım, ona rağmen alamıyorum... genel bi sorun dediler ama alanlar var nasıl iş anlamıyorum...
Arkadaşlar merhaba BF3ü bende istiyorum yer varsa beni de yazın lütfen.
Lacho durum nedir bilgi verirsen sevinirim
Oyunu aldım indiriyorum VİSA kart gerekiyor master deil o yuzden bende master le alamadım VİSA ile aldım şu an 1 kişi eksik haber cıkmadı ben indiriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: umtyzc
bende 5 tane kredi kartı var 3 gündür alamadım hata verip duruyor... daha önce store dan alışveriş yapmıştım, ona rağmen alamıyorum... genel bi sorun dediler ama alanlar var nasıl iş anlamıyorum...
Alıyorsan hesap numarası göndericem yoksa başka birini alıcam cevap verirsen sevinirim
Tamam ben beklemede kalayım mı? yoksa başka kardeşlik mi arayayım?
Hayırlı olsun başkabir kardeşliğe bakayım ben
Hesap numaralarını gönderdim Hesaba havale geçenlere psn adresini göndermeye başlayabilirim gönderen PM Atarsa işlem daha kolay olur sırayla vereceğim psn adreslerini birbirinizi düşürmeyin.. Şu anda Yüzde 5 oldu bile :D
quote:
Orijinalden alıntı: lacho
Hesap numaralarını gönderdim Hesaba havale geçenlere psn adresini göndermeye başlayabilirim gönderen PM Atarsa işlem daha kolay olur sırayla vereceğim psn adreslerini birbirinizi düşürmeyin.. Şu anda Yüzde 5 oldu bile :D
ödeme yapıldı pm yollandı....
ödemeyi yaptım, pm yi yolladım...
seref önce sana psn i gönderiyorum indirme başlayınca söylersin diğer arkadaşa göndericem ki birbirinizi düşürmeyin idirme başlayınca buraya yazarsan sevinirim
tamamdır bekliyorum
indirme işlemi yarıda kalırsa filan ne yapcaz arkadaslar onuda bi netleştirelim, bazen yarıda kopuyoda, sonra tekrar girip indirebiliyoruz herhalde...
Bir kere aktive ettikten sonra benim verdiğim psn hesabından cıkabilirsin ve kendi psn hesabınla devam edebilirsin sadece bir kere downloadı başlatman yeterli ben log out oldum