Şimdi Ara

BF3 için en iyi işlemci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaslar işlemci konusunda yardımınıza ihtiyacım var,
    Ben sahip olduğum sistemi yazayım sizlere.
    Anakart : ASUS M4A79XTD EVO DDR3 O.C 1800+ AM3 Support
    Ekran Kartı : HD 5970 2GB 512 Bit
    RAM : 4 GB Kingston Hyperx
    Kasa : 700 W Supply

Anakartım sanıyorum amd uyumlu o yüzden amd işlemcilerden önerirseniz sevinirim.
    Nakit konusunda 600-650 TL bütçem vardır.

Yardım ederseniz çok sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomansoul -- 15 Mart 2012; 3:03:49 >

• o bütçeyle hem işlemciyi hem anakartı değiştirebilirsin.
    anakarthttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7991

işlemcihttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7788

sadece işlemci istiyorsanızhttp://www.teknolojix.com/?urun-40894-AMD-PHENOM-II-X4-975--3-6GHz--6MB-AM3.html birde işlemci soğutucu alınabilir.

• AMD Phenom II x4 965BE ve üstü fazlasıyla işini görür...
  • Arkadaşlar bendede asus p5l-mx anakart ddr2 667mhz 2gb ram ve geforce 9800gt ekran kartı var. işlemcimde intel core duo 2 2.40ghz 32bit sistemi değiştirmek istiyorum.

nvidia geforce 9800 gt pci express ekran kartıma uygun anakart işlemci ne önerirsiniz. battlefield3 ü ultra şekilde oynamak istiyorum bütçem 500 600
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hürkan Akbaş

Arkadaşlar bendede asus p5l-mx anakart ddr2 667mhz 2gb ram ve geforce 9800gt ekran kartı var. işlemcimde intel core duo 2 2.40ghz 32bit sistemi değiştirmek istiyorum.

nvidia geforce 9800 gt pci express ekran kartıma uygun anakart işlemci ne önerirsiniz. battlefield3 ü ultra şekilde oynamak istiyorum bütçem 500 600

Yapacağın değişiklikle battlefield3 ultra oynayamassın ekran kartınıda değiştirmen lazım.Orta üst seviye arası bir sistem kurman lazım.Örneğin gtx 560ti yada 6950 + 2500k yada amd phenom ii x4 955<960t
  • quote:

Orijinalden alıntı: peters

quote:

Orijinalden alıntı: Hürkan Akbaş

Arkadaşlar bendede asus p5l-mx anakart ddr2 667mhz 2gb ram ve geforce 9800gt ekran kartı var. işlemcimde intel core duo 2 2.40ghz 32bit sistemi değiştirmek istiyorum.

Yapacağın değişiklikle battlefield3 ultra oynayamassın ekran kartınıda değiştirmen lazım.Orta üst seviye arası bir sistem kurman lazım.Örneğin gtx 560ti yada 6950 + 2500k yada amd phenom ii x4 955<960t

hocam ekran kartı 256bit 1gb daha ne olsun. ekran kartını değiştiremem bu saatden sonra işlemci ve anakart olarak ne önerebilirsin amd yazmışsın ama intel daha iyi olmazmı çünkü ekran kartı nvidia? teşekkürler

• x4 975 e o kadar para verilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suan ki islemcin ne kardes oyunu islemciden ziyade daha cok ekran karti oynatir
  • tamam güzelde muhtemelen senin 9800 1gb dd3 tür.O kart zamanının engüzel en baba kartlarından.Ama malum yeni nesil oyunlar ultra ayarda üst seviye sistemleribile bazen zorluyor.Oyunu açar oynarsın ama normal standart ayarlarda.intel i5 2500k yazdım zannedersen okumadın bütçen düşükse alırsın birtane amd 960t yada 955 bunlarda pahalı geldi diyelim x4 840 lar var.Yada fx 4100 alırısn.Ben şahsen öncelik 960t sonra fx 6100.Konu sahibinide bu işlemci götürür diye düşünüyorum ekran kartı zamanın kıralı çünkü 5970.
  • hmm anladım amd uyum sorunu çıkarmı nvidia için? anakart ne tavsiye edersiniz.
  • imzamdaki anakartı öneririm tam bir f/p kartıdır.Yanınada 955 960t aldığın zaman uzun zaman sıkıntın olmaz.
  • piyasada 955 960 bulunumuyor.o ekran kartina yakisan amd islemci 1090 ya da 1100'dur ama bunlar da bulunmuyor normal fiyatlarinda.bu durumda 970'e dunyanin parasi verilmez ki o da bulunmuyor.illa black x4 derseniz 965 var

http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/amd-phenom-ii-x4-965-quadcore-am2-3-4-ghz-soket-938-8mb-islemci_30.008.1186.0065.htm

ama bence su ikisinden biri alinmali.fsb oc yapmayi biliyorsaniz 1055 bilmiyorsaniz 1075 alabilirsiniz bu islemciler 6 cekirdek oldugu icin overclock yapmak gerekmiyor oyunlarda.bench kasacaz diyorsaniz zaten intel almaliydiniz.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6127

http://www.teknolojix.com/?urun-15202-AMD-PHENOM-II-X6-1075T--3-0GHz--9MB-AM3-938p.html

dipnot bf3 icin abarti islemci gerekmiyor ama abarti ekran karti gerekiyor.5970'i besleyecek her islemci isinizi gorur 955 de olur ama piyasada bulunmuyor artik phenom islemciler.

• Şimdi mantıken fx işlemciler çıktığı için phenom işlemcileri tahmin ediyorumki 955.960.960t gibi serileri piyasadan çektiler.Peki bu işlemciler fx lerden daha iyi ise neden çektiler?Phenomlar fx lerden önceki nesil olduğu için çektin.Ozaman athlon serileride phenom serilerinden önceki nesil peki bunlar neden piyasada dolaşıyor?Ozaman yine mantıken athlonların olmaması lazım.Milleti mecbur bırakıyorlar iyi paran varsa 1090-1100 yada fx 6100 fx1120 paran azsa 4100 965 yada piyasadaki athlon serilerinden alacan diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askn04

hmm anladım amd uyum sorunu çıkarmı nvidia için? anakart ne tavsiye edersiniz.

Nvidiayı İntel üretiyormuş gibi bir kanı var nedense :) nvidia başlı başına bir firma intel işlemcilerde sorun çıkarmayıp amd ye nden burun kıvırsın Amd sistemde de taş gibi kullanırsınız. İmzamda göreceğiniz üzre amd sistemim nvidia ekran kartım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomansoul

Mrb arkadaslar işlemci konusunda yardımınıza ihtiyacım var,

Anakartım sanıyorum amd uyumlu o yüzden amd işlemcilerden önerirseniz sevinirim.

ustam anakartınıza bakmadım ama phenom 2 x6 1100t uygunsa amd nin oyun için alabileceginiz en iyi işlemcisi

http://www.vatanbilgisayar.com/amd-hde00zfbgrbox-phenom-ii-x6-1100t-black-edition-33ghz-turbo-core-9mb-cache-islemci/productdetails.aspx?I_ID=50933

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomansoul

Mrb arkadaslar işlemci konusunda yardımınıza ihtiyacım var,

elinizdeki anakartı satıp i5 2500k ve 1555 soket anakart alabilirsiniz yada hiç uğraşmayim derseniz 1090t alıp direk kullanabilirsiniz full hd de performans farkı pek olmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

AMD Phenom II x4 965BE ve üstü fazlasıyla işini görür...

• quote:

Hiç bişi olmaz. Bende AMD işlemci ve Nvidia ekran kartı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Jrousseau

quote:

Nvidiayı İntel üretiyormuş gibi bir kanı var nedense :) nvidia başlı başına bir firma intel işlemcilerde sorun çıkarmayıp amd ye nden burun kıvırsın Amd sistemde de taş gibi kullanırsınız. İmzamda göreceğiniz üzre amd sistemim nvidia ekran kartım var.

dostum ekran kartından memnunmusun arkadasa bi tane topladık bu karttan ilk izlenimlerim baya iyi bi kart olduğu yönünde.sen de kullananbirisi olarak izlenimlerini söyleyebilirmisin
  • bu oyun islemci istemiyor ki deli ekran karti istiyor.buyrun 2600k ile x2 265 ayni ortalama fpsyi almis.ekran kartina dikkat gtx580.

http://www.techspot.com/review/458-battlefield-3-performance/page7.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.