Şimdi Ara

BF3 Mü Killzone3 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: scylla_des

multi dışında her türlü Killzone 3.

Belki ses konusunda Bf3 önde olabilir 5.1 in varsa mükemmel oluyor sanki savaşın içindesin gibi.

Ama 5.1 in yoksa Kz3 ün sesleri daha tok.Vuruş hissi olarak kz3 ise çok daha iyi

Vuruş Hissi olarak KZ nın yanına yaklaşamaz oynadığım hiç bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

quote:

Belki ses konusunda Bf3 önde olabilir 5.1 in varsa mükemmel oluyor sanki savaşın içindesin gibi.

Ama 5.1 in yoksa Kz3 ün sesleri daha tok.Vuruş hissi olarak kz3 ise çok daha iyi

Zaten belirttim kz3 ün vuruş hissi bf3 den çok daha iyidir.

Ama yanına yaklaşamaz demeyelim half life serisinin de çok iyidir vuruş hissi.
  • Aşağı yukarı hangi oyunu BF ile kıyaslasan cevap Single için diğer oyun Multi için BF.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Aşağı yukarı hangi oyunu BF ile kıyaslasan cevap Single için diğer oyun Multi için BF.

aynen daha bitirmedim ama kime sorsam single kısmı dandik diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Aşağı yukarı hangi oyunu BF ile kıyaslasan cevap Single için diğer oyun Multi için BF.

konsollardaki multisini bf sananlar varya
  • İkisi de değil bence ama yine de bf biraz daha iyi
  • KZ3 Multisi azalsa dahi, halen Lobbyler dolu.Ayrica BF3 Grafik güzel diyenler icin......gecen birkav el BF3 oynadim, ve direk arkasindan KZ3 oynadim.KZ3 grafik olarak kat ve kat bence daha iyi.
  • Kesinlikle Bf 3'ü önermiyorum oyunun akışı şöyle Koş>Koş>Koş>Öl
  • quote:

quote:

quote:

Yeni nesilde diyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni nesilde diyorum

olabilir o zaman

• Killzone bence her PS3'ü olan kişinin oynaması gereken oyundur.Batlefield 3'ün senaryo modunu muhakkak oyna ama multi diyorsan ben kesinlikle Killzone 3'ü öneririm.
  • Killzone 3
  • Bende kz 3 de var bf 3 de ! Eğer oyunlardan biraz anlıyosan Battlefield 3 alırsın..KZ3 kesinlikle alma aldığına pişman olursun..Oyundan anlayan adam kz 3 ile bf 3 ü karşılaştırmaz bile bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumarbazz!

Bende kz 3 de var bf 3 de ! Eğer oyunlardan biraz anlıyosan Battlefield 3 alırsın..KZ3 kesinlikle alma aldığına pişman olursun..Oyundan anlayan adam kz 3 ile bf 3 ü karşılaştırmaz bile bence...

Hocam KZ nin hakkını yemişsiniz biraz bu nesildeki en iyi FPS lerden birisidir KZ3.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrLegend

quote:

Orijinalden alıntı: Kumarbazz!

Bende kz 3 de var bf 3 de ! Eğer oyunlardan biraz anlıyosan Battlefield 3 alırsın..KZ3 kesinlikle alma aldığına pişman olursun..Oyundan anlayan adam kz 3 ile bf 3 ü karşılaştırmaz bile bence...

Hocam KZ nin hakkını yemişsiniz biraz bu nesildeki en iyi FPS lerden birisidir KZ3.

Haklısın dostum güzel oyun ama Battlefield 3 ' ün yanında sönük kalıyor..BF 3 varken kz 3 ' ün yüzüne bakmam şahsen..
  • Yeni çıkan bir çok oyunu denedim (BF3, MW3, Crysis2 vb.) kendi fikrim olarak beyan edeyim ki hiçbiri Killzone 3 ün yanına bile yaklaşamaz.
    Herkezin oyunu kendine sonuçta... oynayın gari.... Killzone 3 başka birşey bence ... diğerleri oyun ...işte...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.