Şimdi Ara

bf3 mü simcity mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • artık crackleri beceremiyolar mecbut para ödicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

2 oyun çok alakasız bf3 ve mw3 karşılaştırsan olabilir mesela bizde + ve - leri yazardık ama bunlar farklı türler

ben oynanabilirlik açısından bahsetmiştim ne kadar sürede sıkar.Ama simcity aldım.Mükemmel çıktı.Her şey son ayrıntısıyla eklenmiş oyuna.Mesela bankadan kredi alıyorsunuz faiziyle ödeyemezseniz banka sizden genede alıyor parayı paranız düşüyor vergileri yükseltmek zorunda kalıyorsunuz bu seferde şehrinizdeki insanlar gelişemiyor veya şehre yeni ev yapılmıyor yeni insan gelmiyor ilk şehrim berbat oldu yeni bir şehir açtım maden şehri yaptım harika oldu şehri açar açmaz
    başka bi adam geldi o bana para gönderiyor ben ona para gönderiyorum yangın çıkıyor itfaiye gönderiyor.Harika bişey bide benim oynadığım map 5 kişilik bunun 16 kişilik kıta gibi olanı var.Ayrıca oyunu 45 tl ye aldım 2.el ama originde hesap e-postasını şifreyi herşeyi değiştirdim nickide değiştim oyun sıfır gibi oldu tüm ayarlar sıfırlanmış halde açıldı adam 30 saat oynamıştı yazıyodu oyunu indirdim oynadım 1 saat yazıyor.üstelik oyun ilk başta 250 mb olarak iniyor ardından genişletiliyor ve update oluyor açılıyor.Mükemmel bir oyun iyiki almışım.Almak için düşünenler varsa bir an önce almalı. :D

• Çok paranız yoksa 2. elinide alabilirsiniz originde e-posta falan değiştirilebiliyor
  • Bf4ü bekle derdim ama sanırım yazın oynamak için istiyon o zaman bf3 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayback

quote:

2 oyun çok alakasız bf3 ve mw3 karşılaştırsan olabilir mesela bizde + ve - leri yazardık ama bunlar farklı türler

ben oynanabilirlik açısından bahsetmiştim ne kadar sürede sıkar.Ama simcity aldım.Mükemmel çıktı.Her şey son ayrıntısıyla eklenmiş oyuna.Mesela bankadan kredi alıyorsunuz faiziyle ödeyemezseniz banka sizden genede alıyor parayı paranız düşüyor vergileri yükseltmek zorunda kalıyorsunuz bu seferde şehrinizdeki insanlar gelişemiyor veya şehre yeni ev yapılmıyor yeni insan gelmiyor ilk şehrim berbat oldu yeni bir şehir açtım maden şehri yaptım harika oldu şehri açar açmaz
    başka bi adam geldi o bana para gönderiyor ben ona para gönderiyorum yangın çıkıyor itfaiye gönderiyor.Harika bişey bide benim oynadığım map 5 kişilik bunun 16 kişilik kıta gibi olanı var.Ayrıca oyunu 45 tl ye aldım 2.el ama originde hesap e-postasını şifreyi herşeyi değiştirdim nickide değiştim oyun sıfır gibi oldu tüm ayarlar sıfırlanmış halde açıldı adam 30 saat oynamıştı yazıyodu oyunu indirdim oynadım 1 saat yazıyor.üstelik oyun ilk başta 250 mb olarak iniyor ardından genişletiliyor ve update oluyor açılıyor.Mükemmel bir oyun iyiki almışım.Almak için düşünenler varsa bir an önce almalı. :D

begendigine sevindim bende severim böyle oyunları ama ingilizce özürlü olduğum için pek bulaşmıyorum

• bf3 de alırım ama simcity i her zaman 45 tlye bulamam bf3 genelde 30 40 tl filan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kayback

quote:

begendigine sevindim bende severim böyle oyunları ama ingilizce özürlü olduğum için pek bulaşmıyorum

benden o ingilizce olayından korktum anlamam diye ama o kadar ağır bir ingilizce değil.Hikaye tarzı şeyler fazla yok genelde terim anlam. Anlaşılıyor yani.

• Az sık disini yeni oyunlar cikacak

• bf3 istiyorsan limited edition yada standart edition key olması lazım. 15-20 tl ye bırakırım. 0 oyun aktive edilmemiş. direk kendi hesabından kendi ne sıfır oyun almısın gibi aktive ediceksin.
  • Simcity bekleneni veremedi oyuna güncelleme gerekiyor ... BF3 akar gider...
  • Simcity al, ilerde BF4 alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.