Şimdi Ara

BF3 PSN kardeşlik (oyun alındı konu kapandı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
4.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psychotron_

Beyler bombalıyorum özel mesajları herkes sonuçları yazsın sorun olmasın

Yolladım herkese

teker teker yollasydın şimdi hepsibirbirini düşürcek
  • abi ben hiç bilmiyorum ne yapçaz ne etçez :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mht35

abi ben hiç bilmiyorum ne yapçaz ne etçez :D.

Playstation da yeni bir kullanıcı(User) oluşturacaksınız. O kullanıcı ile "sign in PSN network" diyeceksiniz. Çıkan ekranda "new user" değil "use an existing account" diyeceksiniz. Tekrar sign in olup PSN store gireceksiniz. Burada ilk ekranda en üstte sağda dört tane ikon var. View Download basacaksınız. Zaten orada sadece oyun gözükecek, download sonra background download deyip sign out yapıp oyunu oynayacağınız kullanıcı da oyunu indikten sonra kuracaksınız. (PSN store da çok kalmadan download yapıp hemen çıkarsak diğer arkadaşlar çok beklemezler. Çünkü biriniz store da iken diğerleri onun store dan çıkmasını bekleyecek. Fakat herkez download background dediği için aynı anda indirebileceksiniz.)

Önemli Uyarı: Yeni açmış olduğunuz kullanıcı hesabını oyunu oynamak istediğiniz sürece silmemeniz gerekiyor. User silinirse oyun makinada kurulu olsa bile çalışmaz.

• quote:

abi ben hiç bilmiyorum ne yapçaz ne etçez :D.

yeni user aç, gelen bilgilerle existing userdan giriş yap.

store a gir ve indir.

bu kadar ...
  • İyi bari hızlı çekiyoruz 500 mb bitti bile :D
  • İndirmeye başladım ve çıktım hesaptan. Sıra diğer arkadaşlarda :)

Zor oldu ama oldu. Hayırlı olsun herkese :)
  • Benim daha önceden userım vardı onu kullansam
  • ben %84 üm.

biraz hava basalım
  • quote:

Benim daha önceden userım vardı onu kullansam

Hocam yazdığım işlemleri uygula yoksa olmaz kendi userından oynarsın oyunu ama çekmen için yazılanları yapman gerek

quote:

Orijinalden alıntı: maverick666

ben %84 üm.

biraz hava basalım

Aha sayende bu haldeyin kızdırma yoksa şimdiye bitmişti 10 kere benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychotron_ -- 29 Ekim 2011; 15:53:08 >
  • Ben girrdim ve indirmeye başladım. maverick666 ve psychotron_ sağ olsun ilk girdiğim kardeşlik sorunsuz bir şekilde tamamlandı
    Artık, forumda güvenebileceğim 2 kişi daha var demek ki. İlerde nice kardeşliklere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katat -- 29 Ekim 2011; 15:54:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CRykiLLeR

Ben girrdim ve indirmeye başladım. maverick666 ve psychotron_ sağ olsun ilk girdiğim kardeşlik sorunsuz bir şekilde tamamlandı
    Artık, forumda güvenebileceğim 2 kişi daha var demek ki. İlerde nice kardeşliklere

Az sorunlu diyelim :D Neyse sağlık olsun sonuçta oldu.

Bu arada psn: demonswhip eklemek isteyen eklesin...

• Ya arkadaşlar harddiske format atma 14 saat sürer diyor be yapayım 3.55 korsan var çevirecem ama ban yerim diye korkuyorum.
  • Beyler herkes okeyse ben çıkıyorum artık evden dün geceden beri uğraşıyorum biraz hava alim
  • ya internetten göndermiyomusunuz parayı? bende h.sonu olduğu için para p.tesi aktarılacak gibi bir uyarı geliyor..siz nasıl h.sonu para transferi yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

ya internetten göndermiyomusunuz parayı? bende h.sonu olduğu için para p.tesi aktarılacak gibi bir uyarı geliyor..siz nasıl h.sonu para transferi yaptınız?

ATM'den para gönderirsen hemen hesaba geçer diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

quote:

ya internetten göndermiyomusunuz parayı? bende h.sonu olduğu için para p.tesi aktarılacak gibi bir uyarı geliyor..siz nasıl h.sonu para transferi yaptınız?

ATM'den para gönderirsen hemen hesaba geçer diye biliyorum.

internetten gönderen arkadaşlar var ama?
  • quote:

bi bankadan başka bankaya gönderirsen eft olur. haftasonu yapamazsın eft. çünkü merkez bankası kapalı, takip eden ilk iş gününe kalır transfer..

aynı bankadan(yani senin bankanla gönnderdiğin banka aynı ise) transfer yaparsan havale olur. para anında gecer.

ha bi de göndediğinbankanın ATM sine gidip parayı yatırırsan yşne para anında gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 29 Ekim 2011; 17:11:27 >
  • quote:

ben %84 üm.

biraz hava basalım

hacı sen oyunu almamış mıydın daha önce?
  • quote:

quote:

bi bankadan başka bankaya gönderirsen eft olur. haftasonu yapamazsın eft. çünkü merkez bankası kapalı, takip eden ilk iş gününe kalır transfer..

aynı bankadan(yani senin bankanla gönnderdiğin banka aynı ise) transfer yaparsan havale olur. para anında gecer.

çok teşekkürler

• Sorunu nasıl çözdünüz acaba? Biliyorsunuz, aynı sorun bizde de var. Hala çözemedik.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.