Reloaded versyonunu indirmiştim cd keylerin bu kadar uygun olacağını bilmediğimden . Şimdi cd key almak istiorum ama reloaded versyonu ile cd key girersem sıkıntı yaratırmı bilemedim. Internetim yavaş olduğundan bi 13 gb daha indirmek ölüm gelio
quote:
Orijinalden alıntı: sulidin
Reloaded versyonunu indirmiştim cd keylerin bu kadar uygun olacağını bilmediğimden . Şimdi cd key almak istiorum ama reloaded versyonu ile cd key girersem sıkıntı yaratırmı bilemedim. Internetim yavaş olduğundan bi 13 gb daha indirmek ölüm gelio
denenbilecek bir yontem var.originden indirmeyi baslatin.sanirim C de direk klasor olusturup oraya kopyaliyor.azicik illerlesin %1 oldugunda felan kapatin ve elinizdeki oyunun kurulu oldugu haldeki dosyalarini buraya kopyalayin..sonra origini tekrar baslattiginizda eksik doayalari kontrol eder.sonra oyuna girebilmeniz lazim steam bu sekilde yiyor bunuda bi denemek lazim
hmm şimdi single player bitti valla kısa sürdü bunu bi deneyeyim olmadı baştan indir off
dene sonra sonucunu buraya yazarsan sevnirim
yüklü gözüküo originde falan ama ouna girmio bi türlü beceremedim sadece data dosyalarını atmaı denicem bakalım bu arada çözümü bilen varsa paylaşırsa sevinirim
Kardeş Crack lediğin oyunu Kaldır Reloaded ten tekrar kur ama Crack yapma Ondan Sonra Origine Oyunu Kurmuş olduğun Klasörü göster yemesi lazım... Crack yaparsan Origin Oyunu Çalıştırmaz... BFBC2 yi ben öyle yapmıştım oldu...
aynen dene calıscakmı bakalım
Oyun çalıştı mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme