quote:Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc 4 kişi havaleyi geçti nasıl tatil nedeniyle yapılamamaktadır anlıyamadım. İnternetten yapıyorum havaleyi.Bankan akbanksa havale yapıcam diğer türlüyse eft oluyo ertesi güne kalıyo.
quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc 4 kişi havaleyi geçti nasıl tatil nedeniyle yapılamamaktadır anlıyamadım. İnternetten yapıyorum havaleyi.Bankan akbanksa havale yapıcam diğer türlüyse eft oluyo ertesi güne kalıyo. Garanti bankası hocam. Siz eft yapın olmazsa. Hesapları yarın akşama herkese dagıtırım. Bugunde hallolursa bugunde dagıtabilirim.
quote:Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc 4 kişi havaleyi geçti nasıl tatil nedeniyle yapılamamaktadır anlıyamadım. İnternetten yapıyorum havaleyi.Bankan akbanksa havale yapıcam diğer türlüyse eft oluyo ertesi güne kalıyo. Garanti bankası hocam. Siz eft yapın olmazsa. Hesapları yarın akşama herkese dagıtırım. Bugunde hallolursa bugunde dagıtabilirim. Olur hocam.
quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc 4 kişi havaleyi geçti nasıl tatil nedeniyle yapılamamaktadır anlıyamadım. İnternetten yapıyorum havaleyi.Bankan akbanksa havale yapıcam diğer türlüyse eft oluyo ertesi güne kalıyo. Garanti bankası hocam. Siz eft yapın olmazsa. Hesapları yarın akşama herkese dagıtırım. Bugunde hallolursa bugunde dagıtabilirim. Olur hocam. Tmmdır hocam. FIFA 12 için 1 kişi daha lazım. Bugun havale geçilirse FIFA 12 bugun alınacaktır. BF3 Yarına alınabilir.
FİFA 12 için FOR-MEN arkadaşımızda kardeşlige katıldı. Havale işlemi bugun gerçekleşirse FIFA yı indirmeye başlıyabiliriz.
quote:Orijinalden alıntı: berkhınho Yatirdim. Tmmdır hocam teşekkürler. Beyler FOR-MEN arkadaşımızda ATM'den havale işlemini gerçekleştiriyor. Bugun forumda olun FIFA hesaplarını dagıtabilirim.
quote:Orijinalden alıntı: FaKe_DeAtH33 Bende Birazdan Yatıracağım Arkadaşlar. Tmmdır hocam beklemedeyim.
Beyler bazı ATM ler para yatırma konusunda sıkıntı yaratmış. Sıkıntı yaşayan arkadaşlardan FaKe_DeAtH33 parayı yarın yatırcakmış. FOR-MEN arkadaşımız bugun Havaleyi geçerse FIFAYI indirmeye başlıyacagız. BF3 üde yarına indirebiliriz. Geç olsunda güç olmasın.
Beyler FIFA için hesaba para yüklişyecegim şimdi. Oyunu çekip hesap bilgilerini dagıtmaya başlıyacagım buralarda olun fifacılar.
quote:Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc Hesabı birazdan kontrol edecegim hadi yeni user yaptım bekliyorum ps3 ün başında
quote:Orijinalden alıntı: nezihcan quote:Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc Hesabı birazdan kontrol edecegim hadi yeni user yaptım bekliyorum ps3 ün başında Oyunu çektim şimdi dagıtmaya başlıyacagım. Digerlerinede ulaşayım.
quote:Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc quote:Orijinalden alıntı: nezihcan quote:Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc Hesabı birazdan kontrol edecegim hadi yeni user yaptım bekliyorum ps3 ün başında Oyunu çektim şimdi dagıtmaya başlıyacagım. Digerlerinede ulaşayım. sen bana gönder bilgileri diğerlerine sonra ulaşırsın şaka şaka unutmayın oyunu indirmeye başlayınca kendi user a geçin ki herkes indirebilsin