Şimdi Ara

BF4 Multiplayer'da oyundan atma / CE-34878-0 hatası (PS4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce birkaç konuda bunu dile getirdim fakat cevaplayan olmadı arada kaynadı, bu yüzden konuyu açma durumunda kaldım.

BF4'te multiplayer'da oyundan atma sorunu yaşıyorum. Daha harita açılmadan, yükleme aşamasında başlıkta bahsettiğim hatayı verip oyundan atıyor. Yabancı forumlarda okuduğuma göre benzer durumda olan baya bir kişi var sanırsam, fakat burada bu sorunu yaşayana rastlamadım, var mıdır benden başka bu sorunla karşılaşan?

2-3 gün önce Killzone'un haftasonu denemesini indirdiğimde de aynı şekilde harita yüklenirken atma sorunu yaşamıştım aynı hata kodu ile, araştırdım ve dil seçeneğini ingilizce yapınca düzeldiği söylenmiş, o şekilde halletim onu.
    Bf4'teki sorun için ise kesin bir bilgi yok sanırsam, EA ve SONY sorunun kendilerinden kaynaklandığını kabul etmiyorlarmış okuduğuma göre. Sorunun nedeni belli değil.

Ps4'üm Amerikadan gelme. Oyunları da TR psn hesabımla satın aldım. Bununla ilgili bir sorun mu var acaba? Ve niye birçok kişide yokken ben bu sorunu yaşıyorum?
    İlgilenen olursa çok memnun olurum.

• Ps4ü Amerikadan alıp tr psnden bf4 almış olan ve dediğim sorunu yaşamayan var mı böyle sorayım bari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

Ps4ü Amerikadan alıp tr psnden bf4 almış olan ve dediğim sorunu yaşamayan var mı böyle sorayım bari?

Ps4 u Amazon dan, bf4 u tr psn den aldim ve sıkıntı yasamiyorum. Battlelog forumuna bir goz atin

• quote:

Orijinalden alıntı: askerlikforum

quote:

Ps4ü Amerikadan alıp tr psnden bf4 almış olan ve dediğim sorunu yaşamayan var mı böyle sorayım bari?

Ps4 u Amazon dan, bf4 u tr psn den aldim ve sıkıntı yasamiyorum. Battlelog forumuna bir goz atin

Baktım, fakat sorunun kaynağı belli değil. Aynı şartlarda sizde sorun yoksa, sıkıntı benim ps4'ün yazılımından kaynaklı sanırım.
  • PS4 Amazon'dan aldım, BF4'ü US PSN'den aldım. Bende de oldu bi kere, forumda çoğu kişide oldu. Gerekli güncellemeler gelecektir, canını sıkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

PS4 Amazon'dan aldım, BF4'ü US PSN'den aldım. Bende de oldu bi kere, forumda çoğu kişide oldu. Gerekli güncellemeler gelecektir, canını sıkma.

Bende sürekli olması ilginç, neyse umarım kısa zamanda gelir de başlarız oynamaya. Teşekkürler cevap için.
  • Nick mesaj

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Fifa 23 Oyundan atma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 10 saat oynadım bf4 multiplayer.Sadece 1 kez başıma geldi.Ocak ayının sonunda güncelleme gelecek deniyordu.O güncelleme ile bu sorunlar giderilir diye umuyorum.
  • AYNI SORUN BENDEDE VAR sen hallettinmi acil cvp ltfn
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediKovalayanPsikopatFare

AYNI SORUN BENDEDE VAR sen hallettinmi acil cvp ltfn

Evet, ps4u sıfırlayıp oyunları yeniden kurdum ve aynı sorunu yaşamıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KediKovalayanPsikopatFare

AYNI SORUN BENDEDE VAR sen hallettinmi acil cvp ltfn

Evet, ps4u sıfırlayıp oyunları yeniden kurdum ve aynı sorunu yaşamıyorum.

ok bende öle yapıyım
  • Bende de bu lanet hata çıkıyo ama her oyuna girişimde çıkıyo daha 1 kere giremedim oyuna. Optionsa bastığım anda hata çıkıyo. Güncellemeyle çözülür umarım rebuild database yaptım makinayı sıfırlafım oyunu defalarca silip kurdum çözülmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcam -- 19 Şubat 2014; 16:47:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.