Şimdi Ara

Bf4 sistemi-Toplandı konu kilit :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • imzamda ki sistemle bf4 ü 60 fps ortalama ile oynuyorum. son derece akıcı ve tatminkar. daha yukarısı 2k veya 120hz için olmalı. esas sorun sistemde değil oyunda. daha dün beni 4 defa sunucudan attı. gerçi sonuncu atılışında internetimin kesilmesiyle alakalı. sağolsun ttnet alt yapısı sayesinde lag larla boğuşuyoruz. EA nin BF4 sunucuları 5 para etmez. kısa dönemde de düzelecek gibi değil. ben bf4 için 2k monitör ve gtx 780ti düşünüyorum ve premiuma geçmeyi ama oyunun sorunlarını düşününce bunu 3-4 ay erteledim. keyfini kaçırmak gibi olmasın ama alacağın sistemde tek sorun EA nin sunucuları yada ttnet internet alt yapısı yüzünden olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 26 Aralık 2013; 11:15:44 >

• Hayırlı ugurlu olsun incelemeleri bekliyoruz artik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartyFriedman

Arkadaşlar sistem toplandı henüz bf4 yükleyemedim sistem hakkındaki görüşlerinizi ve bf4 ultra kaç fps alınır fikirlerinizi bekliyorum

Kasa: Talon Black Edition Vector 80Plus 750W MidT Atx Pencereli Siyah Kasa

Asus BW-16D1HT 16X Blu-ray Dvd Cd yazıcı

Ekran Kartı:Zotac Gtx780 AMP! Gddr5 3Gb 384Bit Nvidia Geforce DX11.1

Ram:16Gb 2x8 Trident X Ddr3 2400 Mhz Cl10 1,65V Dual Kit Ram [GSKILL]

İşlemci:Intel core i7 4770K Soket 1150 3.5 Ghz 8Mb Cache 22nm

Hdd:Seagate 3.5" 1TB SV35 Güvenkik Diski Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm NCQ

Ssd:Samsung 120Gb 840 Evo Sata 3.0 (Okuma 540 Mb/Yazma 410Mb)

Kkavye:Thermaltake Tt eSPORTS Challenger Oyuncu

Mouse:A4 Tech Bloody R8 Kablosuz Şarj Edilebilir Gaming Mouse

Soğutucu:V8 Gts Lga 775/1150/1155/1156/1366/2011 & Am2/Am3/Fm1/Fm2 İşlemci Soğutucu

Monitör:Asus 23.6" VN247H Geniş Ekran Led Monitör

Kulaklık:Logitech G230 Oyun Headset

Anakart:Maximus VI Extreme Intel Z87 Soket 1150 Ddr3 3100Mhz (o.c) Sata 3.0 Hdmı

Edit:Konu başlığında 3000 3500 TL demiştim ama fiyat geçtiği için başlığı tekrar düzenledim.

Heves kaçırmak istemiyorum, hayırlı olsun.

• Kasa+güç kaynağı tercihi yanlış,
    Ekran kartı referans alınmaz, o modelde gereksiz,
    Ne için kullanacaksınız bilmiyorum ama, evde oyun oynayacaksanız o ram gereksiz,
    HDD Barracuda serisi olmalıydı,
    SSD 840 PRO veya Neutron GTX olmalıydı,
    Klavye, kulaklık veya mouse tercihleri kişiseldir, ona birşey demeyeyim,
    Anakartı VI Hero veya VI Formula alıp, ses kartı+5+1 hoparlör almalıydınız,
    Son olarak böyle bir PC almışken, en azından oyuncu monitörü almak gerekliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 29 Aralık 2013; 11:06:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC-130

Ben olsam

Fx 8350

Asus gtx 780

Ve ssd li bir sistem kurardim diger bilesenlerle 3500 falan ediyo

Ama hafta sonu indirimini bekle

Dostum o fiyata amd tercih edilmez.2000 max 2500 e amd olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOZOK

Kasa+güç kaynağı tercihi yanlış,
    Ekran kartı referans alınmaz, o modelde gereksiz,
    Ne için kullanacaksınız bilmiyorum ama, evde oyun oynayacaksanız o ram gereksiz,
    HDD Barracuda serisi olmalıydı,
    SSD 840 PRO veya Neutron GTX olmalıydı,
    Klavye, kulaklık veya mouse tercihleri kişiseldir, ona birşey demeyeyim,
    Anakartı VI Hero veya VI Formula alıp, ses kartı+5+1 hoparlör almalıydınız,
    Son olarak böyle bir PC almışken, en azından oyuncu monitörü almak gerekliydi.

AMP! Referans mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can1635

INTEL CORE I5 4670K SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI

MSI Z87-G45 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

SAMSUNG 128GB 840 PRO SATA 3.0 (OKUMA 530MB / YAZMA 390MB) SSD

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

COOLER MASTER HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX SİYAH KASA

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Toplam 3500 TL civarı olması lazım Vatan hafta sonu indirimi ile HESAPLAYINIZ >>Bu fiyata en iyi F/P ürünüdür

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-bilesenleri

Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun

+1 imrendim

• Bir gün inşallah bize de nasip olur be kardeşim
  • By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    Öncelikle GTX 780'e söylediğim sözü geri alayım, dalgınlıktan GTX 780 Tİ diye okumuşum ve referans değil ama, referanstanda farkı yok.
  • Yani benim sistem de kotu degil simdi hakkini vereyim BF4 multiyi high-ultra arasinda custom sikintisiz oynuyorum ama bu da hosuma gitmedi desem yalan olurdu hocam Amin! tüm pc severlerin başına
  • GTX780 var 3GB 384 bit olarak, alsanız 3-4 fps fark eder. i5 4670K size oyun için yeter, i7 biraz abartı oluyor.
  • quote:

Bu arada 16 gbram biraz gereksiz oyun için fazla 8 yeterliydi ama ben bilerek 16 tercih etmek istedim gtx780 amp'yi çok çok beğendim okadar para verdiğime değicek gibi değsinde zaten birde birşey sorucam şimdi kullandıkça zamanla kasa tozlanıcak ne kadar zaman aralıkları ile kasayı temizletiyim ve vatana götürsem orda temizlerlermi?

Kimse sana gtx 780 kötü dememişki beğenirsin demiş ama aradaki o fps farkına değmez demek istemiş arkadaşlar

Mouse nasıl yorumlarını merak ediyorum almayı planliyorumda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Bu arada 16 gbram biraz gereksiz oyun için fazla 8 yeterliydi ama ben bilerek 16 tercih etmek istedim gtx780 amp'yi çok çok beğendim okadar para verdiğime değicek gibi değsinde zaten birde birşey sorucam şimdi kullandıkça zamanla kasa tozlanıcak ne kadar zaman aralıkları ile kasayı temizletiyim ve vatana götürsem orda temizlerlermi?

Kimse sana gtx 780 kötü dememişki beğenirsin demiş ama aradaki o fps farkına değmez demek istemiş arkadaşlar

Mouse nasıl yorumlarını merak ediyorum almayı planliyorumda

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler mouse çok güzel çok beğendim nornalde oyun için kablolu mouse daha iyidir ama ben kablolu mouse'dan hoşlanmadığım için bu mouse gördüğümde hemen alıyım dedim şarj süresi çok iyi gidiyo istersen ek kabloda var içinde şarjda takılı ikende rahatlıkla kullanıyo çok memnunum mouse'dan tasarımı çok hoş zaten

Bende zaten kablosuz olduğu için gözüme çarptı ve almayı planliyorum ergonomisi nasıl elinizin büyük mü küç.ük mü normal mi ?

Sizdeki siyah model mi kafatası olan model mi

• Çok teşekkürler bilgiler için

Tekrar hayırlı olsun
  • Arkadaşımız hangi sistemi aldı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Arkadaşımız hangi sistemi aldı?

1. Sayfada düzenleyip yazdım bakabilirsiniz ilk mesajda

G skill ile umarım mavi ekran sorunu yaşamazsınız.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşımız hangi sistemi aldı?

1. Sayfada düzenleyip yazdım bakabilirsiniz ilk mesajda

G skill ile umarım mavi ekran sorunu yaşamazsınız.

Ben 6 ay kullandım herhangi bir mavi ekran olayı olmadı. Bir tek overclock yaptığımda 2000mhz den sonra mavi ekran veriyordu.
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5967 vatanda çok fazla güzel soğutucu yok evo filan almaktansa adam gibi bir şey al o kadar para verip sistem topluyorsun.hatta 50 lira daha verip u14s alabilirsin.illa vatandan olsun dersen corsair sıvı soğutmalara bak.h100i filan.ama ben linktekini öneririm.anakartı da z87-g45ten aşağı alma.oyun için 4670k yeterli 4770kya gerek yok.kasa ve psu olarak da tavsiyem şunlar http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-cift-23cm-fanli-pencereli-kasa.html http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xigmatek-cpa-070bcd-u42-centauro-serisi-80plus-700w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64758

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5967 vatanda çok fazla güzel soğutucu yok evo filan almaktansa adam gibi bir şey al o kadar para verip sistem topluyorsun.hatta 50 lira daha verip u14s alabilirsin.illa vatandan olsun dersen corsair sıvı soğutmalara bak.h100i filan.ama ben linktekini öneririm.anakartı da z87-g45ten aşağı alma.oyun için 4670k yeterli 4770kya gerek yok.kasa ve psu olarak da tavsiyem şunlar http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-cift-23cm-fanli-pencereli-kasa.html http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xigmatek-cpa-070bcd-u42-centauro-serisi-80plus-700w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64758

Sistem zaten çoktan toplandı 1. Sayfada ilk mesajda mevcut

Hayırlı olsun güzel sistem olmuş.Mouse hariç ama.İmkanın varsa mouse u iyade edip logitech g400 veya g500 al.Yoksa da boşver mouse en ufak parça zaten bişey olsa bile yenisini alırsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.