Şimdi Ara

BF4 Xbox 360 Grafikler Berbat (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bu forum da şunu anlamıyorum bir konuyu begenmezsin neden yorum yaparsın girme yazma konu yalnış yerdedir kural dışıdır sikayet et karsindaki kac yaşında bilmeden bebeli konuşmalar bu 3 oldu yemin ederim bunu söyleyen 4.kisinin dişlerini eline vereceğim o sekil ayar oldum yaşım 36 en büyüğü 13 yaşında iki çocuk sahibiyim ama su bebe lafını ben çocuklarıma bile kullanmadım. .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kriptonkl

ben bu forum da şunu anlamıyorum bir konuyu begenmezsin neden yorum yaparsın girme yazma konu yalnış yerdedir kural dışıdır sikayet et karsindaki kac yaşında bilmeden bebeli konuşmalar bu 3 oldu yemin ederim bunu söyleyen 4.kisinin dişlerini eline vereceğim o sekil ayar oldum yaşım 36 en büyüğü 13 yaşında iki çocuk sahibiyim ama su bebe lafını ben çocuklarıma bile kullanmadım. .

yav kardeşim bana bu şekilde baştan cevap versen başımın üstünde yerin var ama kalkıpta hakaret ederek yazarsan o zamanda böyle cevap veririm,3 oldu dedinye ben sayısını unuttum 8 yıldır üyeyim nelerini gördüm,üslbuyla cevap veririsin uslubuyla cevap veririm kaç yaşına geldim artık böyle şeyler yazmıyorum mecbur olmadıkça
  • quote:

Orijinalden alıntı: kriptonkl

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

Ne bekliyorsunuz tabi ki goruntu kotu olacak 10 yillik cihazin yapacagi sey budur,elinizde ki cihaz xbox360 yani xboxone degil

iyiki söyledin sen söylemeseydin anlayamiyacaktik aradaki farkı once yorumları oku bizde ne icin pc de ki gibi demiyoruz aynı firmanın bir diğer oyunu kadar özen gösterilmemiş ondan bahsediyoruz tabi sen başlığı okuyup konuya daldığın için anlayamazsın

sen su yazdıklarımı bir oku hakaret olan kısmı söyle ta ki senin bebe mesajına kadar varmi bi hakaret

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.