Şimdi Ara

BFBC2 Failed to connect to ea online (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • R9 patchli, steamsiz şu sistemlerde hiçbir sorun olmadan oynuyoruz

istanbul anadolu - 4 mbit adsl - win 7 ultimate
    istanbul anadolu - 4 mbit adsl - win 7 pro
    istanbul anadolu - 8 mbit adsl - win 7 ultimate
    istanbul avrupa - 1 mbit adsl - win 7 pro

Patchten önceki 1 hafta rezaletti ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 31 Ekim 2010; 17:09:56 >
  • arkadaşlar uydunete üye girişi yapıp e-arıza bölümünde sorunumuzu yazalım ben yazdım bir kaç arkadaş daha yazarsa ciddiye alabilirler
  • hallettiler sorun kalmadı bende
  • gece yarısı düzeldi ea el attı işe level3 network ile halletiler, hindistanlı bir bayan ile de görüşmemiz oldu gayet yardımcı oldu sağolsun gece gece sorunu bildirince
  • Bende de sorun görünmüyor
  • ARKADAŞLAR FAİLED TO CONNECT TO EA ONLİNE KESİN ÇÖZÜM :

ARKADŞLAR BU SORUN BENDEDE VARDI R9 PATCHİ YÜKLEDYİP 2 SAAT OYNAMIŞTIM AMA ONDAN SONRA TEK KİŞİLİK BÖLÜM İLERLEMELİ OLAN BÖLÜMÜ(SOLO CAMPING) OYNADIM MEĞER ORADAKİ KAYITLAR OYUNUN EA SUNUCULARINDAN VERİ ALMASINI ENGELLİYORMUŞ BU YÜZDEN FAİLED ... HATASI ALIYORMUŞUZ
    1-OYUNU KALDIRIN VE TEKRAR KURUN
    2-KURDUKTAN SONRA AUTORUN DAN CD RESMİNDEN OYUNU ÇALIŞTIRIN R9 PATCHİ YÜKLEYİN OYUNA GİREBİLİRSİNİZ(KURARKEN ONLİNE AUTHENTİCATİON U SEÇİN)
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!---------------------------A M A S A K I N T E K L İ M O D D A O Y N A M A Y I N--------------------!!!!!!!!!!!
  • Allah aşkına hikaye modundaki kayıtlı oyunla,multiplayer moddaki kayıtla ne alaka buldun şaşırdım.Hikaye modunda kayıt yaptığın oyun belgelerimdeki bfbc2 klasörüne kaydolur,mp'a geçişteki bazı Achıevementsler hariç.Multiplayer moddaki stats verilerinse EA'nın master serverlarında depolanır ve yedeklenir.

Connection lost hatası almanda EA serverlarına bağlanamaman veya bağlantı sırasında anlık veri kopması yüzünden olur.Bazende buna Ea serverlarındaki arıza sebep olur. Modem reslemek,oyunu kapatıp yeniden açmak tekrar tekrar bağlanmayı denemek sorunu çözecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 4 Aralık 2010; 12:04:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.