Şimdi Ara

Bfme vs. COH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Bfme vs. COH

(En Son Oy Tarihi: 30.5.2010)
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın strateji bölümünde anket açma yeri yoktu. Benim bir arkadaşımla aramızdaki tartışmada Battle For Middle Earth adlı oyunun Company Of Heroes oyunundan daha kötü olduğunu düşündü bende karşı çıktım ama olmadı kabullenmek istemiyor birde sizin görüşlerinizi alalım dedik ;))

• coh bfme sersinin yanından geçemez
  • Tabikide BFME.
  • BFME >BFME 2 >COH
  • Bn 2-3 Kere Oynadım BFME. Benim Tarzım Degıl Ortam Felan Savaşlar Hiç Beyenmedım. Oyunda Atmosfer Felan Süper.
    Ama Zevk Bakımından COH Çok Daha Güzel. Bnm Oyum COH'a. BFME'daha İyi Olabilir Ama COH Hakkınıda Verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewilmacry. -- 29 Mayıs 2010; 17:40:00 >
  • BFME'yi çok severek uzun süre oynadım. Build tarzı süperdi ama geçen gün indirdim BFME 2 sucks resmen işçiyle ev yapmaya döndürmüşler olayı ne alakaysa...
  • Coh türü olarak güzel bir oyun ama bfme oyunu film oyunu film oyunundan başka birşey bekleyemezsiniz. Coh bana göre kötü bir oyun generals veya red alert oynasam daha iyidir benim için. BFME oyunu sıkmıyor ama oynayası geliyor özellikle Bfme'nin ilk oyunu filme göre gitmiş görevleri yaparken çok zevk aldım ama COH da öle bi hava yok ...
  • arkadaşına söyle tamamen arkasındayım ama burada çıkan sonuca bakmasın çoğu ya oynayamamıştır yada duymamıştır ayrıca arkadaşınla tartışırken yetersiz kaldığını düşünüyorum haklı adam gel DHye soralım demez
    red alert generals bfme a alışmış insan sevmez bence çünkü kaynağından cp'sine kadar taktik oyunudur.ordu basıp dalmaya benzemez.herkes de beceremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurcan377 -- 29 Mayıs 2010; 20:37:59 >
  • 1000 atlı toplayıp theoden le yardırmak BFM2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurcan377

arkadaşına söyle tamamen arkasındayım ama burada çıkan sonuca bakmasın çoğu ya oynayamamıştır yada duymamıştır ayrıca arkadaşınla tartışırken yetersiz kaldığını düşünüyorum haklı adam gel DHye soralım demez
    red alert generals bfme a alışmış insan sevmez bence çünkü kaynağından cp'sine kadar taktik oyunudur.ordu basıp dalmaya benzemez.herkes de beceremez

sende galiba bfme oyununu beceremezsin bfme oyuncuları ordu basıp dağıtmaz oyunun stat bölümüne bakarsan taktik yüzdesi ve stratejik yüzdesinin gösterir usta oyuncular ona bakar kanka dediğim gibi coh oyununu oynasam çok rahat kavrarım klasik bir savaş oyunu generalse bak sanki hiç stratejik değil ogün oynarken ter döktük baya bfmede onun gibi bfmenin ordu basıp dalma olduğunu düşünüyorsan stratejik savaşlarda pek bi bilgin yok demektir ;)

• bfme2 hamachiden oynayanlar varsa biz arkadaşlarla 2-3 kişi takılıyoruz bana pm atın
  • Company Of Heroes mu? O da ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator_5

quote:

Orijinalden alıntı: Ugurcan377

arkadaşına söyle tamamen arkasındayım ama burada çıkan sonuca bakmasın çoğu ya oynayamamıştır yada duymamıştır ayrıca arkadaşınla tartışırken yetersiz kaldığını düşünüyorum haklı adam gel DHye soralım demez

sende galiba bfme oyununu beceremezsin bfme oyuncuları ordu basıp dağıtmaz oyunun stat bölümüne bakarsan taktik yüzdesi ve stratejik yüzdesinin gösterir usta oyuncular ona bakar kanka dediğim gibi coh oyununu oynasam çok rahat kavrarım klasik bir savaş oyunu generalse bak sanki hiç stratejik değil ogün oynarken ter döktük baya bfmede onun gibi bfmenin ordu basıp dalma olduğunu düşünüyorsan stratejik savaşlarda pek bi bilgin yok demektir ;)

bmfe 2'den bahsediyordum yazmıştım ama düzeltirken silmişim evet bfme kale mantığı ile güzel ve stratejiktir lafım yok özür dilerim.
    sende şunda hatalısın ama COH klasik savaş oyunlarına benzemez mantığı kolay ama taktiğe daha fazla açık olduğunu düşünüyorum açıklayayım stat taktikselliği belirtiyorsa stat sınıflar var bu oyunda her ırka 3 tane sınıflar arasında cidden farkediyor.stratejik noktalar var bütün olay onlar üzerinde dönüyor 3 tip olan kaynağını bunlar üzerinden kazanıyorsun.ve basabileceğin asker sayısını bunlar belirliyor.haritanın kontrol ettiğin yer kadar asker ve kaynak sahibisin tipik strateji oyunlarının aksine piyadeler de gayet etkilidir ve oyunun dengesini gayet de değiştirebilir british commando us rangers wm cross holders gibi
    @predator sana çoğu kişinin bilmediğini söylemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurcan377 -- 30 Mayıs 2010; 1:30:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

1000 atlı toplayıp theoden le yardırmak BFM2

+eomer olursa da iyi olur theoden ölünce sap gibi kalırsın yoksa ortada
    legolasla adamı delirttiğimi bilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.