Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Naughty

Tebrikler Arkadaşlar, Yakın zamanda ESL de görüşmek dileğiyle

Teşekkürler Selçuk, Siz olmayınca kendimizi yalnız hissediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Tebrikler Arkadaşlar, Yakın zamanda ESL de görüşmek dileğiyle

Teşekkürler Selçuk, Siz olmayınca kendimizi yalnız hissediyoruz.

Kısa bir ara vermemiz gerekti. olmak istediğimiz yerde kalıcı olabilmek için önlem almamız gerekiyordu iniş çıkışları sevmiyen bir clanız :) ama tekrar geleceğiz ayrılmayın biryere :)
  • Hadi bakalım 2.ci olmanız için bir takım yeterli :)

Yukarılarda görüşürüz inş. Bizde yeni yeni başlıyoruz ESL'ye. @BSTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

Hadi bakalım 2.ci olmanız için bir takım yeterli :)

Yukarılarda görüşürüz inş. Bizde yeni yeni başlıyoruz ESL'ye. @BSTR

Allah pişman etmesin başarılar
  • Cümleten çakacaz herkese sıkıntı yok.O ilk 5 deki yabancılar paniklemeli biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Cümleten çakacaz herkese sıkıntı yok.O ilk 5 deki yabancılar paniklemeli biraz.

Profilimizi zorluyolar zaten bi kaç gündür ama henüz bi meydan okuma olmadı bakalım hayırlısı

@egzap
    Bu akşam bi maçımız var Allahın izniyle eğer alırsak ikinciyiz ve Tt Takımının 11 maçlık yenilmezliğini egale edicez.Bu akşam bizim için önemli.Sizlere ve diğer tüm Türk klanlarındaki arkadaşlara başarılar dilerim.

@Naughty

Selçuk biz bunları sizler gelen kadar dizginlemeye çalışıyoruz fark açılmasına müsade etmicez merak etmeyin :) O ilk sıralara bi kaç tane Türk Bayrağını dikicez inşallah.

• quote:

Bunu beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Bunu beğendim

Bunu beğenmeni beğendim
  • Hocam ekle beni mümkünse maç oldugunda pm atabilirmisin kaçırmak istemiyorum , iyi engineer olurum ve iyi tank kullanırım daha önce yazdımmı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: andantecroma

ESL BF3 LİG

BFTURK CLAN esl turnuvasında 3. lüğe yükseldi emeği geçen herkese teşekkür ederim (listeyi dikkatli incelerseniz en fazla maç yapan 12 maçtır kaybetmeyen tek clanda biziz ama ESL in puanlama sistemi biraz enterasan )

güzel başarı tebrikler.

• BFTurK son yaptığı maç ile birlikte ESL de 2. sıraya yükseldi.

• quote:

Tebrikler..

Ben n!Core bf3 takımıyla maç yapmanızı önermem.. Aşırı iyi jet ve helikopter kullanıyorlar.. Joystik'le kullanıyorlar sanırım, ben oyun çıktığından beri oynuyorum öyle bir manevra görmedim
  • quote:

quote:

Tebrikler..

Ben n!Core bf3 takımıyla maç yapmanızı önermem.. Aşırı iyi jet ve helikopter kullanıyorlar.. Joystik'le kullanıyorlar sanırım, ben oyun çıktığından beri oynuyorum öyle bir manevra görmedim

Teşekkürler
    Meydan okudular bizde kabul ettik.Bundan sonraki takımların hepsi iyi artık yapıcak bişey yok kaderimize razıyız napalım Adamlar nedense hep Türk takımlarına meydan okumuşlar sebebini çözemedik , bi alıp veremedikleri var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 20 Aralık 2011; 9:17:43 >

• quote:

quote:

Tebrikler..

Kardeşim Rabbim yardımcımız olsun biz bu merdivenleri adım adım çıktık bundan sonra rakipler çok daha zor ama hiçbir zaman korkmadık turnuvaya yeni girdiğimizde gittik Rush Zone takımına challenge attık mesela

Allah pişman etmesin kardeşim

• Öncelikle Battlefield 3 F/A 18 Hornet pilotuyum Nickim Butwhoan clana katılmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butwhoan -- 20 Aralık 2011; 11:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Öncelikle Battlefield 3 F/A 18 Hornet pilotuyum Nickim Butwhoan clana katılmak isterim.

Sitemiz üzerinden başvuru yapıp ts mize gelirseniz tanışırız.
  • BFTurK Clan vs. DEXTRA-279-0 Kazandık.Üstüste 13.maçımızı da kazandık.
  • Durdurabilene aşkolsun Tebrikler
  • emeği geçen herkese çok teşekkürler. bu clana 1.lik yakışır :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.