Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Son 2 hafta kaldı millet indirmeye başlamış oyunu yabancı forumlarda felan resimler var.

Kutulu aldım yaa,bide kargo mu beklicez şimdi,28'i kargolasalar zaten haftasonuna geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 15 Ekim 2011; 2:07:13 >
  • Birde şu var oyunu Vatan dan sipariş ettim. Hem haftasonuna geliyor hemde kurban bayramına artık oyun kaç günde elime geçer bilemiyorum artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Birde şu var oyunu Vatan dan sipariş ettim. Hem haftasonuna geliyor hemde kurban bayramına artık oyun kaç günde elime geçer bilemiyorum artık :D

Kurban ayin 4 u yaa
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, sizlerinde katkılarıyla elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Birde şu var oyunu Vatan dan sipariş ettim. Hem haftasonuna geliyor hemde kurban bayramına artık oyun kaç günde elime geçer bilemiyorum artık :D

Kurban ayin 4 u yaa

O zaman sevineyim ben
    hemde hemen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Kurban ayin 4 u yaa

O zaman sevineyim ben
    hemde hemen

Bizim burdaki vatanla görüştüm,kargoyu beklemene gerek yok dedi,istersen internet satış yetkilisi ile telden görüşüp,en yakın vatan bayisinden alabilirsin dedi.Ben bi denicem şansımı 28'inde

• O zaman iyiymiş internet siparişleri zaten Topkapı Vatan dan yapılıyor. Benim Topkapı vatan a gitmem de maksimum 15 dakika bu iyi oldu bak.
  • quote:

O zaman iyiymiş internet siparişleri zaten Topkapı Vatan dan yapılıyor. Benim Topkapı vatan a gitmem de maksimum 15 dakika bu iyi oldu bak.

Zaten her vatanda olacak oyun ontarihte o yuzden bende bi arayip sansimi deneyecegim burdan teslim almak icin diyecegim ki tisort sizin olsun bana oyun lazim
  • Aşağıda BSC deki Battlefield Türk Klan tanıtım videomuzun linki ve yeni yayınlanan Battlefield 3 TV videosu yer almaktadır.

http://www.bolumsonucanavari.com/kullaniciVideosu-Battlefield_Turk_Teaser-2500-382.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guarre -- 16 Ekim 2011; 15:31:06 >
  • Video 10 numara bide gustav atmasaydı
  • Yeni arkadaşları aramızda görmek istiyoruz. Oyuncu katılımları bekliyoruz. BF3 gerek oyun atmosferi, gerek oynanışı, gerekse oyuncu sayısıyla tek başına oynanmayacak kadar zevkli bir oyun. 64 kişilik serverde yalnız olduğunuzu hissetmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 18 Ekim 2011; 16:11:17 >
  • Oyun daha çıkmadan internete korsanı düşmüş
    Orjinal almayan MP oynayamaz. Asıl eğlencede MP modunda.
    İnadına Orjinal
  • Rusların işi, illegal işler dışında ne faydalarını gördük ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Video mükemmel aklım çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: andantecroma

Dünyaca ünlü Gamespot sitesi Battlefield 3 ve MW3 oylaması yapmış.Oylama için Tweeter hesabınız olması yeterli.

Battlefield 3 : 3589
    Modern Warfare 3: 677
    oy almış bulunmakta.Sizde oy vermek isterseniz http://www.gamespot.com/ww3?tag=topslot;title;5 adresini ziyaret etmelisiniz.Kime oy vereceğiniz hakkında ip uçu vermemize gerek yok sanırım

Battlefield Turk sitesinden alıntıdır.

Yeşil yerler heralde oy kullanmayan ülkeler?

• battlefield 4 bitmez.... bitmeyecek
  • Origin deki nick değiştirme sorunu en sonunda çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guarre -- 20 Ekim 2011; 23:16:06 >
  • Origin den sipariş verenler şuan BF3 ü indirmeye başladı
  • Ben indirmeyi bitirdim bile ..)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.