Şimdi Ara

bi akil verin bende kalmadi artik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tm2 63k
    tm1 75k

bu yil adamakilli calisamadim sadece agustos eylul aylari verimli gecti sonrasi hep karmasa sinir stres kavga vs okul acildi dersane okul bir arada zor oldu yazililar dersler falan bi de okuldaki tembel sinifindaydim obur sinifta deli gibi test cozerlerdi bizde test cozene inek gozuyle bakilirdi bi sure sonra okulda calismayi biraktim okuldaki zamanlarim olu gecmeye basladi dersane de duzgun,sistemli bir dersane degildi o acidan da pek sansli sayilmam ama hocalarimizin anlatimi genel itibariyle iyiydi neyse gitgide dersten uzaklastim gunler su gibi gecti gitti ygsye girdim konulari bile bitirmemistim bitirdigim tek kitap vardi:mat s.b. ygsden once bizimkilerle guzel bi kavga ettim kardesim yuzunden cok guzel moral oldu ygsde turkceyi 42 dkda bitirdim malim ben yetismicek yandi bu sinav diye acele ettim o saate bakmaz olaydim 42 dkda cozmem normalmis hatta cok iyiymis hocalar soyledi neyse mati salladim sosyali salladim feni de birkac tane gozume kestirdigimi salladim turkce 37 d 3 y cikti tekrar soyluyorum o saate bakmaz olaydim mat 12 d 12 y sos 26 d 13 yanlis mat ve sosyali hic bu kadar kotu yapmamistim denemelerde falan bi hafta sonra geldi sonuc iyi birsey beklemiyordum ama 130k de beklemiyordum yikildim hepten biraktim calismayi lys mata iki hafta kala arkadasimla beraber calismaya basladik sagolsun o olmasa evde yatar durur bu kadar da puan alamazdim calistik iyi ama mat konulari iki haftada yetisir mi yetismedi ilk 4-5 konuya calismis olarak girdim sinava bekledigim kadar kotu gecmedi 17 tane isaretledim hepsi dogru cikmis geodan da 6 d 2 y neyse mat bitti edebiyata calistik yine beraber edebiyattan da iki gun once evde bi kavga kiyamet koptu son iki gun calismadim ed ta cumhuriyetten cok az sey bilerek girdim sonuc ed 40 cog 14 net ya yuksek beklemiyordum ama gorunce bi kotu oldum

Simdi ne yapayim kalsam dert gitsem dert
    kalsam bir yil adamakilli calisirim bu sefer tecrubem var sinav sistemini biliyorum calisip en az 5-10k e cekecegime de inaniyorum ama babam dersane parasini karsilamam diyor bi is bulup hem calisip hem dersaneye gitsem diyorum oyle is bulabilir miyim o yorgunlugu kaldirabilir miyim diye dusunuyorum
    gitsem gelen biryeri yazip bu sefer de aklim psikoloji okuyamadigimda kalacak belki de bir omur bunun icin uzulecegim
    Ne yapmaliyim bir akil verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi bakin

• mardaval M kullanıcısına yanıt
    benimde ygs5 190k geldi ama çalışmayı bırakmadım tm3 48k tm2 55k geldi beklediğimden kötü geldi ama bu feci ygsye göre iyidir herhalde.seneye kalıp 10bin için savaşacağım kardesim sende de o potansiyeli gördüm umarım hakkında hayırlısı olur
  • Bilmiyorum cok kararsizim isin para boyutu olmasa simdi baslamistim calismaya ama para bozuyor dersaneler ekimde aciliyormus ekime kadar biryere girip calissam yeterli parayi toplayabilir miyim ekime kadar isten donunce calissam ekimde de gecemi gunduzume katip calissam basarabilir miyim? Basaririm gibime geliyor ama hala kararsizim

• Yazacak olursan nereyi hangi uni hangi bölümü yazarsın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lys hesabı -- 7 Temmuz 2014; 19:50:23 >
  • Sosyal hizmet yazacagim aydin adnan menderes universitesi gecen yil 40.500le almis bu yil belki tutma ihtimali olabilir

• Senin nasıl bir potansiyelin var o konuda bilemem ama dershane gitmesende olur bencem kendin çalış zamanın bol iyi bir program yap dershanenin katkısı derslere çok ilgi göstermesen bile bi nevi kopmuyordun birde evde kalmıyordun hep değişiklik oluyordu en azından benim için öyleydi ama sen dershane ile daha iyi yapabileceğini düşünüyorsan git ama bir yandan çalışırsan çok zor olur gibi bana göre bir program yapıp düzenli bir çalışma yapabileceğine inanıyorsan daha iyi verim alırsın.

• Hmm aklima yatti sorularimi kime soracagim peki

• quote:

Orijinalden alıntı: mardaval

Hmm aklima yatti sorularimi kime soracagim peki

Özel hoca veya dershane ile anlaşabilirsin.
    deneme ve soru için anlaşırsınız birşeyler :)
  • Eğer gecemi gündüzüme katarım cümlesi bu anın heyecanıyla söylenmiş bir cümle değilse yani bu cümlenin hakkini vereceksen olabilir ama dershane konusu benimde kafamda soru işaretleri oluşturdu kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: davut_yilmaz

Eğer gecemi gündüzüme katarım cümlesi bu anın heyecanıyla söylenmiş bir cümle değilse yani bu cümlenin hakkini vereceksen olabilir ama dershane konusu benimde kafamda soru işaretleri oluşturdu kardeşim

Whatsapp gruplarina falan katilmayla idare edilebilir mi acaba ama hocaya sormak gibi olmaz ki

• Bencede hocaya sormanın yerini tutmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.