Şimdi Ara

Bi bakar mısınız Friendzone'a mı girdim acaba?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kızla tanısmıstım yaklasık 1 ay once arkadaşlarla gittiğimiz bi tekne turunda sonradan biz bunla baya konustum falan arada bı kac kerede bulustuk ama gene arkadas ortamında tabı bende buna söylicektim böyle böyle senden hoşlanıyorum diye yakın bir süre zarfında neyse önemli olan konu biz bunle gene mesajlasıyoruz whatshappten moralim bozuk dedı noldu dıyınce de hoşlandığım cocukla ilgili bişi dedi ben bı kaldım sonra bosver gul sen yeter tarzında bısıler dedım get friendzoned olmusmudur yada en azından ne bılıyım belkı benı deniyordun olabilir mi acaba öyle bir şey?

• Cidden çok ikilemde kaldım bi yardım ederseniz çok mutlu olucam :)
  • Olmussun. Ama kurtulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a moment of silence for our brother in frıendzone...
  • canı sıkkın oldugunda dinleme .. sen onun kız arkadaşı değilsin sorunlarını dinlemek zorunda değilsin ..
  • Dert ortağı olursan malesef friendzone'a girersin. İlgili davranmakla dert ortağı olmak arasındaki ince çizgi çok mühim.

• Teşekkürler Gençler ama öğrendim ki beni kontrol etmek için öyle demiş akşam buluşmaya gidiyorum çok mutluyum lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musanem

Teşekkürler Gençler ama öğrendim ki beni kontrol etmek için öyle demiş akşam buluşmaya gidiyorum çok mutluyum lan

Nasıl yani? Bu kız seninle alay ediyor olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Musanem

Teşekkürler Gençler ama öğrendim ki beni kontrol etmek için öyle demiş akşam buluşmaya gidiyorum çok mutluyum lan

Nasıl yani? Bu kız seninle alay ediyor olmasın?

Yani ben senden hoşlanıyorum vs. dememiştim muhabbet ediyorduk o da heralde beklemekten sıkılmıs boyle bısı demıs bana bende gittim en yakın arkadaşına sordum yok öyle biri dedi gittim kıza böyle böyle dedim o da dedı senin benden hoslandıgından emın degıldım artık bılmek ıstıyodum diye falan..

• Sevdiği çocukla geleceğini görmedi veya ayrıldı seni yedeğe çekiyor.
  • yedeğe çekildin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.