50 lwl nuker çarım var başka id de yan çar açmak istiyorum ne açmamı tavsıye edersını avrupa olmasını ıstıyorum suan dagger dusunuyorum ama 25-30 lwl a kadar da sp kastırıcam nasıl bı çar olur ?
Hangi serverda oynuyosun kardesim?
Ben yerinde olsam bard veya cleric ile destek olurum chrıma ikisi ile rahat rahat yoluna dewam edersin
Mars da oynuyorum bard hız ve noise bakımından ii ama champion ve giant lar saldırdıqı için bard ı kotu buluyorum ama clerıc olursa bless spell ve sağlık arttırıcı skıllerı var ve phy defans mag defans arttırıyo ama yınede bılmıorum denemek lazım
G.TAMBUR KULLANIRSIN YANİNDA BARD İLE SORUN CÖZÜLÜR ;)
mesela bn dagger bard ım bard ı taktım guard tambur u kullandım sonra daggerı takınca kaybolmuyomu ?
kayboluyo...Tamburlar ve dancelar silah cikinca kaybolur...ama tambur muthiş bi şekilde block ve emilim saglıyo..
Dagger / Bard mı olayım yani
Daggera niye takıldın onu anlamadım Bard Cleric yap duruma göre degiştir degiştir kullan kardesim
SweeT___ Hocam Bard-Cleric olursan Senı almayan Pt Kalmaz:) Her Turlu Ptye Gırersın Cave Pt olsun yada 101dekı ptler olsun::)
oda doqru ama sp yı nasıl yetıstırıcem ?
Lvl düşe düşe düşe :D pasalar gibi spni kasicaksin kardesim sonra bi başlıcaksın lvl uplara :D zaten seni almayan kalmaz bide sp varsa almayanı döverler :) Bard-Cleric güzel ve iyi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme