Şimdi Ara

bi bakarmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 lwl nuker çarım var başka id de yan çar açmak istiyorum ne açmamı tavsıye edersını avrupa olmasını ıstıyorum suan dagger dusunuyorum ama 25-30 lwl a kadar da sp kastırıcam nasıl bı çar olur ?

• Hangi serverda oynuyosun kardesim?

Ben yerinde olsam bard veya cleric ile destek olurum chrıma ikisi ile rahat rahat yoluna dewam edersin
  • Mars da oynuyorum bard hız ve noise bakımından ii ama champion ve giant lar saldırdıqı için bard ı kotu buluyorum ama clerıc olursa bless spell ve sağlık arttırıcı skıllerı var ve phy defans mag defans arttırıyo ama yınede bılmıorum denemek lazım
  • G.TAMBUR KULLANIRSIN YANİNDA BARD İLE SORUN CÖZÜLÜR ;)
  • mesela bn dagger bard ım bard ı taktım guard tambur u kullandım sonra daggerı takınca kaybolmuyomu ?
  • kayboluyo...Tamburlar ve dancelar silah cikinca kaybolur...ama tambur muthiş bi şekilde block ve emilim saglıyo..
  • Dagger / Bard mı olayım yani
  • Daggera niye takıldın onu anlamadım Bard Cleric yap duruma göre degiştir degiştir kullan kardesim
  • SweeT___ Hocam Bard-Cleric olursan Senı almayan Pt Kalmaz:) Her Turlu Ptye Gırersın Cave Pt olsun yada 101dekı ptler olsun::)
  • oda doqru ama sp yı nasıl yetıstırıcem ?
  • Lvl düşe düşe düşe :D pasalar gibi spni kasicaksin kardesim sonra bi başlıcaksın lvl uplara :D zaten seni almayan kalmaz bide sp varsa almayanı döverler :) Bard-Cleric güzel ve iyi...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.