Şimdi Ara

Bİ BAKIN HAKSIZ MIYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

dostum konuna gelip o yorumları yazanlar salağın teki bu forumda 2 bin üye varsa büyük tıpları kazananlar 20 30 kişi anca vardır geri kalanlarda su ürünleri kazanıp gelip konulara trollük yapar mesela sana gelip o cerrahpaşa mı kazandında artistlik yapıyorsun diye yazan malın tekidir muhtemelen kazanamamıştır bir yeri

2 yıldır bu forumdayım neler gördük neler sahte ösym sonuç belgesi hazırlayıp konu açan milleti trolleyen ilk 100 e girdim vs.diyen

sene boyunca denemelerden 150+ net yaptığını idda edip aslında bi halt yapamamış olan şizofrenler vs..

dolayısıyla burası sanal alem çoğu kıçından element uydurup buraya yazar 2 mesaj alıp ilgi görmek için dolayısı ile takma kimseyi dediğim gibi çok çok iyi yerlerde okuyan şu forumda taş çatlasın 20 30 kişi anca vardır onlarda girmiyo bile zaten arada sırada ancak....

Kesinlikle haklısınız hocam bunları takmamak lazım da işte insan bünyesi her ne kadar sanal da olsa bir yerde insan sinirlenmiyor değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• allahım tıpçılar ne kadar mükemmel insanlar. sadece tıpçılar zengin oluyor sadece tıpçılar şerefleriyle çalışıyor sadece onlar namuslu insanlar oluyor. ne kadar mükemmelsiniz van tıp ne kadar mükemmel bi yer.
  • MrMakgul M kullanıcısına yanıt
    Hocam YGS-LYS kısmında ortalama 80-100 kişi var,akıllısı var delisi var,edeplisi var edepsizi var,kafana sarmayanları blokla gitsin
    Aslında kimse böyle düşünmüyor,yani bu forumda 5-10 kişi öyle düşünüyor diye yüzbinlerce kişi üniversite tutuyor gibi bir şey de yok,adı üstü Tıp fakültesi,kötüsü yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 28 Temmuz 2015; 2:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: müstakbel engineer

allahım tıpçılar ne kadar mükemmel insanlar. sadece tıpçılar zengin oluyor sadece tıpçılar şerefleriyle çalışıyor sadece onlar namuslu insanlar oluyor. ne kadar mükemmelsiniz van tıp ne kadar mükemmel bi yer.

sen hayatında hiç Van ı gördün mü kocaeli ye bin basar onu söyleyeyim havası bin kat daha temiz güzelliği bin kat daha iyi şimdi kötü mahalleleri falan var diyebilirsin evet var bir kaç mahalle ama emin ol kocaeli nin kuru kalabalağında her türlü it kopuk var dolayısıyla şehir olarak bakalım olaya van kocaeli ye takar geçer...
  • Terör olaylarının olmadığı bir şehirse sıkıntı olmaz doktor doktordur sıkıntı etmeyin.
  • haklısın kanka. hakkari van şırnak 10 numara 5 yıldız muhteşem sanayileri var. biz istanbula 30 dakika uzaklıktayız onlar. kobaniye bi de vanda elektrik faturası ödemiyorsun o da gayet güzel bi hizmet keşke mezuna kalıp van yazsaydım
  • quote:

haklısın kanka. hakkari van şırnak 10 numara 5 yıldız muhteşem sanayileri var. biz istanbula 30 dakika uzaklıktayız onlar. kobaniye bi de vanda elektrik faturası ödemiyorsun o da gayet güzel bi hizmet keşke mezuna kalıp van yazsaydım

BEN HAKKARİ ŞIRNAK DEMEDİM VAN DAN BAHSETTİM FARKINDAYSAN....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMakgul

quote:

Orijinalden alıntı: gHouse

quote:

Orijinalden alıntı: MrMakgul

quote:

Orijinalden alıntı: gHouse

Evet çoğunlukla onlardan biri TUS birincisi oluyor. Bu yıl Nisan 2015 TUS'ta ilk 10 da 7 Ankara 2 İstanbul 1 de Isparta var mesela.

Hocam bak sen de çoğunlukla diyorsun ama algı öyle bir körelmiş ki SADECE onların olacağı düşünülüyor bu benim canımı sıkıyor

Canını sıkacak bir durum yok ben mesela Isparta da 4. Sınıfa geçtim. Isparta küçük bir yer olmasına rağmen 1992 de kurulmuş tıp fakültesi ve küçük bir Anadolu şehrine göre gayet iyi. Hoca kalitesi hastane Şartları vaka sayısı ve çeşitliliği yönünden de gayet tatmin edici. Ben memnunum. Ha Tıpta Ankara ve İstanbul ekolü olduğu doğru onlar tıp Alanında Öncü okullar ülkemizde ancak hocaları çok iyi demek en iyi imkanlara en iyi eğitime onlar ulaşıyor demek değildir. Şu an tüm Ankara ve İstanbul'daki tıplarımız fiziki koşullarındaki yetersizlikten dolayı eğitim kalitesi çok düşmüş durumda. Örneğin bu sorun Isparta'da var ancak onlar kadar değil ve tolere edilebilir durumda. Ayrıca Şunu Söylemek istiyorum TUS tamamiyle bireysel bir başarıdır. Tabiki derece Öğrencilerinin Ankara ve istanbuldan çıkması da bu Yüzden tesadüf değildir çünkü onlar zaten hali hazırda derece öğrencileri çalışmayı gayet iyi bilirler :) bende 2012 lys mattan her zamanki denemelerde yaptığım 45+ Yerine 35 net yapmamış olsaydım İstanbul veya Ankara'dan birindeydim yedik güzelim ygs sıralamasını ama Isparta'dan da gayet memnunum tıp kazandın sanırım işin her zaman kendinde biteceğini sakın unutma ağzı olan herkes bişeyler konuşur zaten bu kadar takma :)

Hocam bu arada tusa çalışmaya başladınız mı veya başlayacak mısınız?

Yok 5. Sınıfta başlarım yavaştan zaten dershanede 5. Sınıfta Başlıyor :) tustan çok doktorluğu Öğrenmek Lazım tusu bir şekilde halledebilirsin ama hekimliği okulda öğrenmelisin ;) sonra birisine gidipte bana şunu öğret demek koyar adama :D

• quote:

quote:

haklısın kanka. hakkari van şırnak 10 numara 5 yıldız muhteşem sanayileri var. biz istanbula 30 dakika uzaklıktayız onlar. kobaniye bi de vanda elektrik faturası ödemiyorsun o da gayet güzel bi hizmet keşke mezuna kalıp van yazsaydım

aynı şeyin mavisi ne farkı var? kocaeli yıp 6 binde ayrıca sen hangi ünidesin knk
  • quote:

quote:

quote:

aynı şeyin mavisi ne farkı var? kocaeli yıp 6 binde ayrıca sen hangi ünidesin knk

Aynı şeyin mavisi değil. Emin ol Van, Erzurum,Sivas, Diyarbakır tıp eğitim kalitesi yönünden Kocaeli'den aşağı kalır yanı yok. Hatta fazlası olan bile olabilir. Puanlarının düşük olmasının tek nedeni Doğuda olmaları.

• doktorluk hangi üniversiteden mezun olduğunla değil tus ile ölçülüyor. üniversite tusta daha başarılı olman ve imkanlarına göre pratik sağlaman için bir araç.
  • O tarz insanlar dedigin gibi bana itici geliyor. Hemen acikliyorum: Mesela adam tipin t sine ilgi duymuyor ama para garanti diye guzelim okullarda super muhendislikler okumak yerine gidip karsta tıp okuyor. Cunku cocuklaktan beri tip isteyip olan kisi sayisi her yil 100 dur en fazla. Adamlarin hayalleri olmadan sadece parasi icin kici kirik bir sehirde tip okumaya kalkiyor. Hadi diyelim benim dedigim olayi es gectik. Abi doguda tip fakultesi imkanlari kotu olan tonlarca universite var ve adam gidip okuyor. Ve senin bahsettigin seyin tam tersinden bakacam olursak anadoludan bir yerden mezun olan doktorlarin tusu kazanma orani daha da dusuktur. Bu konuda neden genellemeye varmayalim ki ? Haa adam kucuklukten beri doktor olmak istemistir gider kars tipa( bilmiyorum orda tip var mi). Ki zaten bu tarz insanlarin cogu zaten mezuna kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectbjovi -- 28 Temmuz 2015; 3:41:42 >
  • Mesela ben Hacettepe İngilizce deydim zor geldi tekrar hazırlandım şimdi cerrahpaşadayım. Bu sene de girdim 32. Oldum öylesine girmiştim. Bide kardeşim var 7 Yaşında ygs soruların çözdürdüm 140 net yaptı.

• quote:

quote:

quote:

Sen tipin 6 binde olmasni salla gittugin muh 50binde adamin bahsettihu tip 15 binde o kadar laf yedun hala konusuyon

• Diğer çoğu mesleklerin aksine tıpta nereden mezun olduğunun bir önemi yok. Çünkü en kötü tıp devlette 15k'da kapatıyor. Buna rağmen mühendislik ilk 100'le de alıyor, barajı geçen de mühendis oluyor! Tıp fakültelerinde eğitim olarak bariz farklar yok. Adam gibi derslerine çalışan ve 6 sene hayta gibi gezmeyen bir vatandaş da van tıptan uzmanlık kazanabilir. Açıkta kalma gibi bir dert yok. Kimse sana sen ne mezunusun diye sormaz. Fakültenin önemi sadece özel sektörde devreye girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 28 Temmuz 2015; 8:58:29 >
  • Doğuda tıplar değil de doğuda mühendislik kazanan adamlar çok büyük haya yaptigini kpss calisirken anlayacak. Dogu da olsa tip tiptir teror olayi olmasin yeter kafana takma milleti calismana bak tebrikler bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: atikoo12

Doğuda tıplar değil de doğuda mühendislik kazanan adamlar çok büyük haya yaptigini kpss calisirken anlayacak. Dogu da olsa tip tiptir teror olayi olmasin yeter kafana takma milleti calismana bak tebrikler bu arada

Abi adamlar doguyu gec anadoluda tipa bile kotuleyerk bakiyo ulan.bu gub anafaluda en iyu muh 50 binle aliyo hala bos bos laf ediyolar

• okul bittikten sonra kimse sana hangi okuldan mezun olduğunu sormaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Freeman

Haksızsın.

Ooo forumun baba trolü daha büyüyemedin mi sen ya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.