Şimdi Ara

bi baktım üstümde sheller =D =D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yine her zmnki gibi cyper serverlarını deniodum 1'e tek attı=D çok sevindim oyuna girdim fln bi baktım üstümde sheller=D=D gm fln mı yaptı derken yattım =( sonra bi baktım lufersonda elmoradlar kaynıo defansa baktım aynı herhalde savaşlarda öle oluyo galiba ama adamın biri geldi eziq diyip gitti herhalde o beni normal halimle gördü. (Normalde üstümde +8 plateler var) Nie böle oldu lag mı? Bug mı? açıklayın lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: obirik

yine her zmnki gibi cyper serverlarını deniodum 1'e tek attı=D çok sevindim oyuna girdim fln bi baktım üstümde sheller=D=D gm fln mı yaptı derken yattım =( sonra bi baktım lufersonda elmoradlar kaynıo defansa baktım aynı herhalde savaşlarda öle oluyo galiba ama adamın biri geldi eziq diyip gitti herhalde o beni normal halimle gördü. (Normalde üstümde +8 plateler var) Nie böle oldu lag mı? Bug mı? açıklayın lütfen

Oynadığın serverde savaş varsa herkesin üstü shelli görünür...
  • savas varken zaten herkeste sheller olur
    elinde ne varsa ondan anlamıstır yada tek attılarsa sana ordan anlamıstır ezik oldugunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: obirik

yine her zmnki gibi cyper serverlarını deniodum 1'e tek attı=D çok sevindim oyuna girdim fln bi baktım üstümde sheller=D=D gm fln mı yaptı derken yattım =( sonra bi baktım lufersonda elmoradlar kaynıo defansa baktım aynı herhalde savaşlarda öle oluyo galiba ama adamın biri geldi eziq diyip gitti herhalde o beni normal halimle gördü. (Normalde üstümde +8 plateler var) Nie böle oldu lag mı? Bug mı? açıklayın lütfen

savaş zamanı herkes shelli oLur Bug falan deil
  • Savaşta lagı azatlmak için savaş sırasında herkes shelli görünür Walky varsa Walkyli halin.
  • tmm herşey için sağolun =D=D=D
  • savaş zamanı herkesde shell oluyor ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • savas varken zaten öyle oluo normaldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Savaşta lagı azatlmak için savaş sırasında herkes shelli görünür Walky varsa Walkyli halin.

lag la üstündekinin ne alakası var ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0di

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Savaşta lagı azatlmak için savaş sırasında herkes shelli görünür Walky varsa Walkyli halin.

lag la üstündekinin ne alakası var ki ?

bana mantıklı bir neden geldi..oyunda birden fazla değişik görünümlü hareketli nesne varsa lag oranı artar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.