Şimdi Ara

bi baqin hele kardaslar:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar herkeze slemalarimi iletiyorum yardimci olan ve olmayanlara arkadaslar ben mu online hastasi biriyim ama benim pc yi aldigimdan beri bi sorunla karsilasiyorum mesela bu vistada aktimdag surucusu yanit vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu windows 7 de atifamily yanit vermeyi kesti xp de cpu 2005 ve mu online oynarken siyah bi ekran cikip bole bi hata veriyo ne oldugunu bilmiyorum ekran karti guncelemesini3 defa yaptim ekran kartini ati hd 4850 ekran karti aldim yoksa pc parcalayacaktim bi rem kaldi sizin basiniza geldimi veya bi bilginiz warmi yardimci olan arkadaslara thax yardimci olmyanalarada:D

• Bence anakartinda sorun war kardeş :D yada senin yükledigin formattan sonraki programlardan birisi mutlaka cakişiyordur bununla bende win 7 kullaniyorum laptopdan giriyorum ama böle sorunla karşılaşmadım hiç.
  • sagol ama sende pc degis dion ha:D
  • Ayni Sekilde Bendede Oluyor Kardeş..
    Benimkide ATI Hata Bazen Veriyor Ekran Gidiyo Sonra geLiyor Ve Gonderme Raporu .. VPU Recouver dİor :D Bende Aldirmiyorum
  • win7 64x te sorun olabiliyor. 32x kullanmanızı tavsiye ederim..
  • Bende win7 64 dü sezon 2leri açmıyodu vista32 kurdum şimdi başım rahat, wista kasıyo ama canı saolsun :)
  • la ne 64 tu:D tıtın b,raktin:D windows-7 de 32 bitte bole neyse dur su 64 biti deneyelim:Dinsallah olur yoqsa pc satarim:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette para var aga ss’li
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrenS_39

la ne 64 tu:D tıtın b,raktin:D windows-7 de 32 bitte bole neyse dur su 64 biti deneyelim:Dinsallah olur yoqsa pc satarim:D

pc satarsan alırım
  • Yoya yeni aldim zati pc yi muyu desteklemiyor yoqsa ayip ediyon makina bomba gibi 4 cekirdek ama at hd 3450 ekran karti dusukmus1 gb 256 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

Yoya yeni aldim zati pc yi muyu desteklemiyor yoqsa ayip ediyon makina bomba gibi 4 cekirdek ama at hd 3450 ekran karti dusukmus1 gb 256 bit

HD 3450 1GB 256Bit mi ? aman diyim kardeş bunu başka biyere yazma ağzıyla değil başka bitaraflarıyla gülerler

• quote:

Orijinalden alıntı: efndy

quote:

Yoya yeni aldim zati pc yi muyu desteklemiyor yoqsa ayip ediyon makina bomba gibi 4 cekirdek ama at hd 3450 ekran karti dusukmus1 gb 256 bit

HD 3450 1GB 256Bit mi ? aman diyim kardeş bunu başka biyere yazma ağzıyla değil başka bitaraflarıyla gülerler

neden kardes:D

• 256Bit bir ekran kartı değil kardeşim HD3450 yanlışın var
  • quote:

256Bit bir ekran kartı değil kardeşim HD3450 yanlışın var

walla dogrudur ama degisecem su borc battagindan bi kurtulayim:D kredi kartinin son taksidi 1 hafta sonra onuda verdimi coq Good olcaq:D ondan snra kendime guzel bi ekran karti alirim:d
  • quote:

quote:

walla dogrudur ama degisecem su borc battagindan bi kurtulayim:D kredi kartinin son taksidi 1 hafta sonra onuda verdimi coq Good olcaq:D ondan snra kendime guzel bi ekran karti alirim:d

bir pm geldi...

• quote:

quote:

quote:

bir pm geldi...

Alindi:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.