arkadaşlar 15 bilgisayar var ve bunların işletim sistemlerini kurarken adlandırmayı masa1 masa2 masa3..... diye değilde, galaxybil ersan ahmet diye yapmışız şimdi ise bu bilgisayarların hepsinin 1 2 3 4 5........ diye gitmesini istiyorum ağ bağlantılarına girdiğimde veya bir kafe kontrol programı kurduğumda hangi bilgisayarın olduğunu anlayabilmek için. bir öneriniz varmı bu bilgisayar ağ adlarını nasıl değiştirebilirim. şimdiden teşekkürler
EV veya iş ağır kur gerekli yönergeleri geçtikten sonra.Sana pc'nin hangi adda olacağını soracak.Ordan değiştirme şansın var.
Internet cafe işleticem diyeceksin sanırım :D Pc adlarını sen ver Easycafe gibi programlar zaten otomatik olarak bunu tanırlar.
Dipnot: Burda arkadaşı üzmek istemiyorum ama arkadaşlar bence "bi el atın şu konuya arkadaşlar lütfen" şeklinde konu başlığı yazılacağına konunun en kısa açıklaması yazılsa daha açıklayıcı ve yardımcı olur. Çünkü bir çok kişi bi tür konu başlıklarına bakmıyor bile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme