hani bi soru var çok gezmiş görmüş mü bilir çok okumuş mu ben de,bunu uyarladım çok görmüş geçirmiş mi,daha çok bilir yoksa çok izlemiş,1 terabtye arşiv edinmişmi
quote:Orijinalden alıntı: Chuck SchuldinerBen de geçen gün babama "Özbekistan'ın Taşkenti neresi" dedim ?
quote:Orijinalden alıntı: MuşmulaBen de geçen gün babama "Özbekistan'ın Taşkenti neresi" dedim ? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Mushmula Ben de geçen gün babama "Özbekistan'ın Taşkenti neresi" dedim ? Özbekistan'ın Taşkenti Başkenttir
quote:Orijinalden alıntı: MuşmulaBen de geçen gün babama "Özbekistan'ın Taşkenti neresi" dedim ? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Mushmula Ben de geçen gün babama "Özbekistan'ın Taşkenti neresi" dedim ?
quote:Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.Equote:Orjinalden alıntı: Mushmula Ben de geçen gün babama "Özbekistan'ın Taşkenti neresi" dedim ? Alıntıları Göster güzel
quote:Orijinalden alıntı: MuşmulaBen de geçen gün babama "Özbekistan'ın Taşkenti neresi" dedim ? Alıntıları Göster Janbon yemem. Domuz eti var.
quote:Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.Equote:Orjinalden alıntı: Mushmula Ben de geçen gün babama "Özbekistan'ın Taşkenti neresi" dedim ? Alıntıları Göster Bence çok görmüş geçirmiş değil, cok geçirmiş görmüş bilir Çok gezenmi bilir interneti olanmı
quote:Orijinalden alıntı: iCb4uCBence çok görmüş geçirmiş değil, cok geçirmiş görmüş bilir Çok gezenmi bilir interneti olanmı Alıntıları Göster Sınırsız ban yemen lazım.
quote:Orijinalden alıntı: AwesomeSınırsız ban yemen lazım.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS Sınırsız ban yemen lazım. + üye alımı kapatılmalı.
quote:Orijinalden alıntı: AwesomeSınırsız ban yemen lazım.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS Sınırsız ban yemen lazım.
quote:Orijinalden alıntı: MuSTYLaTioNquote:Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS Sınırsız ban yemen lazım. Alıntıları Göster Yorulmuş olmalısın.
quote:Orijinalden alıntı: MuSTYLaTioNquote:Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS Sınırsız ban yemen lazım. Alıntıları Göster +rep
quote:Orijinalden alıntı: 258 Noisequote:Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS Sınırsız ban yemen lazım. + üye alımı kapatılmalı.Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: MuşmulaBen de geçen gün babama "Özbekistan'ın Taşkenti neresi" dedim ? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Mushmula Ben de geçen gün babama "Özbekistan'ın Taşkenti neresi" dedim ?
quote:Orijinalden alıntı: karakoyunnquote:Orjinalden alıntı: Mushmula Ben de geçen gün babama "Özbekistan'ın Taşkenti neresi" dedim ? Alıntıları Göster Hiç güleceğim yoktu tam gülecek almaya gidecektim ki sen imdatıma yetiştin