Şimdi Ara

Bi fikir sunun pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar.Biz logos a 3 kişi başlayacağıs.Benimde ilk deneyimim olacak gibi birşey.Aramızda item açlığı falan olmaz kime yararsa veriris.Ama arkadaş diyo 3 assas yerine ben asas olayım diyo (çok seviyo iyide oynuyo hani :) ] bana sen priest oyna dedi priest iyi hoş 72 e kasmayı düşünüyoruz ki priestle party problemim falan olmaz.Ama ben str değilde int olurum (str sevmiorm) int lede bence çatır çatır adam kesiliyo hiç yapmadığım için tek videolarla yorum yapabiliyorum.Sizce neyci açsam char bi fikir sunun pls.

örn : mage aç iyi vurur kolay kasılırsın heryerde party var avandajın dezavandajın intçi olursan şöyle falan die.umarım derdimi anlatabilmişimdir.fikirlerinizi bekliyorm arkadaşlar.şimdiden tşkler.

• warior aç.seri seri vuruosun işte
  • warrior denedim kasılması zor gerçekten '^^ o yüzden sevmiyorm ama güzel warriorda tabi.ayrıca çok tşkler 20 kişi okumuş 1 kişi yazmış bu mudur DH?
  • priset ol tmm da str ol +7 set basarsın str olmazsan kendin kasamazsın
  • bence 1priest,1roque,1de mage charları acın en güzeli

eğer +60 falan yapcaksanız hep harpy eksersiniz
    +60olduktan sonrada eslntada falcon/cw partisi kurarsınız böylece 3nüzde aynı partide bulursunuz.
    veya harpy yerine aposdada kasılabilirsiniz mage lrci olur
  • priest aç hiç party problemin olmaz int olursan solo takılamazsın ama bence str ol hem ucuza gelir hem tek kişi bişeyler kesersin
  • arkadaşta bana aynen strci olacam diyor ama ben intci ol diyorum.

Arkın asası iyi oynuyorsa intci ol

neden mi?

1)Arkadaşınla birlkite pk yapıcan asas da stealth atıp sana çat koyacak sen ölücen arkında yalnız kalıncada o da gidecek.

2)Partylere priest vursun diye değil heal-buff versin diye alınır.Zaten vurmayacaksanda strci olmanın anlamı kalmayacak o yüzden yine intci ol derim.

3)Yaratık vb. keserken priest yakından heallerse arasıra prieste de vuruyor ve çat gidebiliyor.

Örnek:Bu gün ark ile ben centaur kesiyorduk ve bi ara ark yakından heallerken centaur ona 1 kere vurdu ve can çeyreğe düştü (60 lvl) oysa intci olsaydı canı o kadarda inmezdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 holy e vericem malice için.Arkadaşım iyi oynuyor gerçekten.Diğer cocuğada zaten mage aç sen dedi.72 level int priest iş yapmazmı?Adam kesemezmi yani?Malice atarm 72 ile öldüremezmiyim? :)
  • Bence Priest aç. Boss ve level kasarken kimseye muhdaç olmazsın.Tabi sağlam priest dizebilirsen
  • priest ac her yerde party bulabiliyosun yada warrior ac seri seri wuruyo
  • +7 smite hammer bulabilceğimize inanıyorus :) yani arkadaşım öle dio şimdi bn düşünüorm 72 lvel priest (int) iş yaparsa açıcam dizeriz sorn değil.Hiç video falan varmı veya kendi oynayanlar bilgilendirirse daha bi iyi olr.yormlar pls '^^
  • int priest daha iyi bence dersen ki chitinimi dizerim dd mide cekerim int ol arkadasını arkasında cakı gibi dur ayakta:) öbürüde mage olsun al sana 3 kişilik dev kadro :)
  • evet 1 priest 1 asas 1 amge süper olur
    bide buff sc kullanırsanız dahada süper olur
    çünkü ağırlıklı olarak heala diğer olarakta debuff verirsin nasılsa buff sc var sen adamlara parazite,malice gibi şeyler atıcan mage nova filan atıcak süper olcak
  • Benim anlatmak istediğim ben 72 level ken tek başıma adam kesebilirmiyim int priestle?İnt 72 olup kesen varmı video ss smite hammer ss falan herşey kabuldur :) yormlarınız bile yetio ya neyse hehe
  • up?
  • up pls yorumlarınıza gör açıcam çnkü :)
  • Priest aç intci ol rahat olur hem rahat yatmassın kasarkende kolay olur ama ben şu bölümü anlamadım daha sen yeni char aççan 72 lwl diyorsun
  • soruma cvp verin pls 72 lvl priest +7 smite hammer (inş bulacas :P ) adam kesebilirmi? iş yaparmı vs de falan fişman :D
  • ilk oyuna başladığımda 20lvl olmuştum ben.İlk deneyimin ve lvl 72 mi olmayı planlıyorsun hemen?İnşallah tabide:d
  • Biliyorum ne zorluklar ama 7/24 online sayılırım.Arkadaşlarım var e.w dönen ler falan.61e kadar görevsiz yapıcam 62 direk olucam sonra ew de 71 e kadar 72 e kasana kadar g.tmz cıkıcak ama ölmek war dönmek yok :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.