Şimdi Ara

Bi film vardı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bi film vardı hala aklımda ama ismini unuttum yardımcı olursanız sevinirim. Filmde bi salsa öğretmeni okuldaki hip-hop grubuna Salsa & Hip-hop karışık bi dans ortaya çıkarıyorlar ve bi yarışmaya katılıyolardı. Öğrencileri, bi bayanla dans ederek salsa yapmanın da güzel olduğuna inandırmıştı.

• cc_A17 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yıllardır arıyodum :D :D
  • S.A Merhaba Arkadaşlar bi film arıyorum 2008 de falan izlemiştim filmde 3 4 adam yerin altından çıkıyordu ve kumsal bi alanda çekiliyordu bu film . yer altından çıkan adamların elinde testere balyoz falan vardı ismini hatırlamıyorum yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammed0Zengin

S.A Merhaba Arkadaşlar bi film arıyorum 2008 de falan izlemiştim filmde 3 4 adam yerin altından çıkıyordu ve kumsal bi alanda çekiliyordu bu film . yer altından çıkan adamların elinde testere balyoz falan vardı ismini hatırlamıyorum yardımcı olurmusunuz

Sorunu niye bu 1 sene önceki başlığa yazdın anlamadım.
  • Vallahi daha yeniyim . sorumun cevabını blymusn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammed0Zengin

S.A Merhaba Arkadaşlar bi film arıyorum 2008 de falan izlemiştim filmde 3 4 adam yerin altından çıkıyordu ve kumsal bi alanda çekiliyordu bu film . yer altından çıkan adamların elinde testere balyoz falan vardı ismini hatırlamıyorum yardımcı olurmusunuz

Pek ayrıntı verememişsin. Bana çağrıştırdığı filmi yazayım. Route 666... bi bak bakalım , belki tutar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.