Arkadaşlar eski bi film vardı hala aklımda ama ismini unuttum yardımcı olursanız sevinirim. Filmde bi salsa öğretmeni okuldaki hip-hop grubuna Salsa & Hip-hop karışık bi dans ortaya çıkarıyorlar ve bi yarışmaya katılıyolardı. Öğrencileri, bi bayanla dans ederek salsa yapmanın da güzel olduğuna inandırmıştı.
cc_A17
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim yıllardır arıyodum :D :D
S.A Merhaba Arkadaşlar bi film arıyorum 2008 de falan izlemiştim filmde 3 4 adam yerin altından çıkıyordu ve kumsal bi alanda çekiliyordu bu film . yer altından çıkan adamların elinde testere balyoz falan vardı ismini hatırlamıyorum yardımcı olurmusunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammed0Zengin
S.A Merhaba Arkadaşlar bi film arıyorum 2008 de falan izlemiştim filmde 3 4 adam yerin altından çıkıyordu ve kumsal bi alanda çekiliyordu bu film . yer altından çıkan adamların elinde testere balyoz falan vardı ismini hatırlamıyorum yardımcı olurmusunuz
Sorunu niye bu 1 sene önceki başlığa yazdın anlamadım.
Vallahi daha yeniyim . sorumun cevabını blymusn
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammed0Zengin
Pek ayrıntı verememişsin. Bana çağrıştırdığı filmi yazayım. Route 666... bi bak bakalım , belki tutar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme