Şimdi Ara

Bi Göz Atarmısnız Onay İçin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hmm 2 pc içinde farketmez dual al dion yani :D

• kasayı neden önünde usb 3.0 çıkışları olan bir model düşünmüyorsun ? usb 2.0 ye yavaştan yol görünecek yakında, zaten usb 3.0 larda 2.0 girişli herşeyi destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsnlky

kasayı neden önünde usb 3.0 çıkışları olan bir model düşünmüyorsun ? usb 2.0 ye yavaştan yol görünecek yakında, zaten usb 3.0 larda 2.0 girişli herşeyi destekliyor.

valla hiç düşünmedim onu ama kullanmasamda cok bişey kaybetmem heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerseker -- 11 Eylül 2011; 17:55:58 >
  • upup
  • hepsini teknobiyotikten topladım ama sorun var galiba sepetimde farklı fiyat gözüküyor toplama sihirbazında farklı :S müşteri hizm. sordum bakalım cevap ne gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G Man -- 11 Eylül 2011; 18:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksizciddiyet

hepsini teknobiyotikten topladım ama sorun var galiba sepetimde farklı fiyat gözüküyor toplama sihirbazında farklı :S müşteri hizm. sordum bakalım cevap ne gelir..

ya araştır al ne fark etcek ben sabah arkla bi oturdum pc başına kaç tane parca deiştirdim farklı sitelerden aldım linklerde duruo yani 100 lira faln kıstım fiyattan
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerseker

quote:

hepsini teknobiyotikten topladım ama sorun var galiba sepetimde farklı fiyat gözüküyor toplama sihirbazında farklı :S müşteri hizm. sordum bakalım cevap ne gelir..

ya araştır al ne fark etcek ben sabah arkla bi oturdum pc başına kaç tane parca deiştirdim farklı sitelerden aldım linklerde duruo yani 100 lira faln kıstım fiyattan

iyi de arkadaş, ben öyle parça birleştiremem.. pin kırarım
    o sitede test edip, toplayıp yolluyorlarmış yoksa ekstradan bir sempatim yok .. :/ parça parça alsam elimde kalır pc eminim.. ayrıca uyum sorunu da var.. anlamam o işlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G Man -- 11 Eylül 2011; 18:38:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkerseker

quote:

iyi de arkadaş, ben öyle parça birleştiremem.. pin kırarım
    o sitede test edip, toplayıp yolluyorlarmış yoksa ekstradan bir sempatim yok .. :/ parça parça alsam elimde kalır pc eminim.. ayrıca uyum sorunu da var.. anlamam o işlerden

hmm kardeş o zamn bişey diyemem uyum sorunu için bnde burdan souroum o yüzden ama birleştircek cok adam var bnm pcyi kendimde takarım coğunu ama biri daha olması yanında ii oluo : D

sipariş vermeye başlıcam 10 dk snra :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerseker -- 11 Eylül 2011; 18:50:35 >

• e haydi hayırlı uğurlu olsun o zaman : )) güzel günlerde kullan, darısı başıma..
  • quote:

e haydi hayırlı uğurlu olsun o zaman : )) güzel günlerde kullan, darısı başıma..

işşalh kardeşim saol snde toplarsın işllah sağ salim :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.