Şimdi Ara

bi h.o da ben alayım beyler ( dj sona içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler westte sona manyağı bir pre buldum kendime bir iki hafta önce.adamda 170 k sona ve her kostümü var neredeyse. bu adamdan da bana geçti galiba bu şampiyon mnce 3 kristal ile sona kazandım. sonra da kutudan dj sona çıktı. westte olması da iyice kaymağı oldu, yani zaten main sup oynarsam da alınca bununla sona oynarım

[simage] bi h.o da ben alayım beyler ( dj sona içerir)
    [/simage]

• Hayırlı olsun.
    Bana da altın kanat kayle ve blood Lord Vladimir çıktı, sistem yüzlerimizi güldürdü desene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun. Son iki kutumdan morgana ve twitch cikti benimde. Bozdurup bozdurup mavi oz depoluyorum. Bu da benim sansim.

• Ejderha terbiyecisi tris ve bir dj de ben aldım bu sistem ile

• 4 hesaptan sürekli oynuyorum dolu kutu açtım en düzgün gelen red card katarina oldu ya oda zaten vardı ben mi çok şanssızım yoksa siz mi şanslısınız anlamıyorum
  • LLoncept kullanıcısına yanıt
    banada pulsefire ezreal çıkmıştı. senın şansını biz kullanıyo olabilirmiyiz
  • bi h.o
  • Bana Riot Blitzcrank çıktı, açsam mı bilmiyorum (özüm var) ama Blitzcrank oynamıyorum.
  • Sona Çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada çıktı ama alabilmek için ne kostümler feda ettim bilsen :( 2950 öz istiyodu sanırım kolay kolay birikmiyo soylim

• Hayırlı olsun. Keşke benimde olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi olarak yeraltı avcısı wukong çıkmıştı. Sistemi bilmediğimden değerli kostüm birleştirsem değerli gelir sanarak cahillikten beğenmediğim kostümlerle birleştirdim ve muhteşem sivir -.-
  • Skin çıkan son 10 kutum;
    Avcı jinx
    Zombi brand
    Ruhbekçisi udyr
    Hiçlik getiren illaoi
    Brolaf
    Geleneksel lee sin
    Pentakill sona
    iBlitzcrank
    Kanlı ay kennen
    Kod adı yasuo

Ruhbekçisi udyr, avcı jinx, zombi brand ve brolaf dışındakilerin hepsini bozdurdum; zaten elimde 2000 öz de vardı. Avcı jinx ve ruhbekçisi udyr açtım. Diğerleri için öz biriktiriyorum.

• Arkadaşlar bende vayne manyağıyım aşırı mainim yani başka adc oynamıyorum ya da başka bir lane öyle diyeyim.Şu yeni çıkan Ruhsömüren vayne skinine hayran kaldım nasıl açıcaz onu aq
  • Ruh bekçisi çıkmıyor sanırım bu sistemde? PF Ezreal çıktı bana da, dj sona çıkanı da duydum ama kimseden ruh bekçisi udyr çıktı diye duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongWind

Banada çıktı ama alabilmek için ne kostümler feda ettim bilsen :( 2950 öz istiyodu sanırım kolay kolay birikmiyo soylim

Savaş makinesi urgot, annie harikalar diyarında,türkçesini bilmiyorum reaper hacarim vesemavi soraka bozdurdum en son dün, ondan önce de akademi darius ve çöl askeri katarina bozdurdum alabilmek için. bir de dark star ward bozdurdum :D

• bana çıksa keşke direk öze çeviririm
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    mavi özü salla 3 tanede bir şampiyon olayına gir 1700'e bir şampiyon kağıdı muhabbetiyle 6300'ler 7800'ler tarih olsun zamanla
  • Hayırlı olsun
    Hem duon hem sonan en çok iş yapan solo q supplarından biri sona
  • 2 aya anca açarsın onu xD

şaka maka bende şuan hextechden 3 tane 1820 lik kazandım inşallah bi 3250 lik udyr ya da sona çıkar

1820 rumble
    1820 anivia
    1820 kayle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.