Şimdi Ara

Bi haftasonu daha boşa gitti ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bıktım bu şekilde yaşamaktan.Hafta içi de dışı da aynı sayılır hatta öyle söyleyeyim.Zaten haftya içi 14:35 te okuldan geliyorum sonra hep pc-xbox falan öyle geçiyo.Arada basket-futbol falan oynarım.Çok nadir gezerim arkadaşım yok çünkü bişeyler yapabileceğim.Çok aradım ama çevremde bana göre bi arkadaş yok kesinlikle.Kız arkadaşta istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bana göre gönül eğlendirmekten başka bişey değil belkide gerçekten hoşlanmadığım içindir kimseden.
    Pazar günündeyiz ve c.tesi günü yani dünde pc başında oturdum.Az futbol oynadım o kadar.Asosyal olmak bazılarının hoşuna gider ama bana göre değil bu olay yapacak bişeyler bulmalıyım.Ev pc ve xbox hepsi çok sıkıcı.

• Sen yine 14:35'de geliyosun. Ben 18:30'da evde oluyorum.. Bazen 19:00'ı da buluyor. Sabah 05:30'da kalkıyorum.. Hafta sonları pc cart curt yine. Ayarla sınıftakileri bowlinge filan gidin ne biliyim. Bi kursa yazılın haftasonu eğlence çıksın sana.. Ama ondan sonra asosyalliği özlersen almayız seni buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bc_ -- 15 Mart 2009; 16:29:21 >
  • Dün akşam ata bindik

Az öncede mangal partisinden geldik

Allah'a şükür her şeyimiz var geçinip gidiyoruz yaşamaya çalışıyoruz
  • Siz bu yaşta bunları dert ederseniz..Ayvayı yediniz gelecekte diyebilirim
  • Dert edilmeyecek bişey değil ki eve hapsolduk
  • Arkadaşlık çok önemli arkadaşım.Bu sene liseye geçtim fakat her haftasonu ilkokul arkadaşlarımla çıkarım.Bizim arkadaş grubunda şu an 3 ayrı liseye giden var,fakat kesinlikle birbirimizden uzaklaşmadık.Zaten yeni okulumda da adam gibi karşına alıp konuşabileceğin,gezip tozup birşeyler yapabileceğin 5-6 arkadaş anca bulabiliyorum.Bu arkadaşlık işleri ortamdan ortama çok değişiyor.Sana Allah kolaylık versin öyle hep pc başında da mutlu olamıyor demek insan
  • 3 yıl önce herşeyi bırakıp geldik işte çok zor durumdayım aslında.Eğitim kolay rusçam idare eder yani en azından öyle böyle normal notlar alabiliyorum.
    İlk bu okula başladığımda çok zor geçti sonunda herhalde kabullendik birbirimizi çocuklarla burdaki.
    Şu an onlarla bi sorun yok ama hiçbiri gelde senle bi yerlere gidelim sana bişey ısmarlayayım diyeceğin tiplerden değil.Napacam bilmiyorum taşınmaktan nefret ederim ama bu sefer taşınmayı umuyorum öyle söyleyeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: H0t Sauce

Dert edilmeyecek bişey değil ki eve hapsolduk

bulunur dostum bulunur çık ve hoşlandığın şeyleri yap sonra o mekana 3 gün üst üste git bak orda nsıl bir çevren olyor. En kötüsünden kuzen fln yok mu bi kaç gün idare et yeni mekanlara girerken.
  • Kardeşim maalesef moskovada olduğum için tek biz varız.Ruslarlada çok iyi anlaşamıyorum.Bikaç arkadaşım var onlarda kanka denecek kadar yakın arkadaş değil maalesef.
  • ya madem rusyadasın bize oralardan bahset dostum ortamdan ne bilim insanlardan hayat tarzlarından belki yardımcı olabiliriz
    hem de yanına da gelebiliriz
  • rus kızlarıyla yakınlaş mesala dansa yazıl orda çok kız olur her hafta sonu bi kızla maç yap ps te...
  • jr mad sen misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

jr mad sen misin?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:34:42 >
  • Bak kesinlikle zamanını boş geirdiğine sende inanıyorsan biran önce plan yap ve kesinlikle anında uygulamaya başla emin ol planlı programlı yaşadığın zaman hem ne yapğtığını anlarsın hemde karşılığını alırsın öğrenim durumunu bilimiyorum ama öss döneminde değilsen bile kendini sürekli akademik olarak geliştir kesinlikle boş durma.. xbox, ps veya pc hepsini kullan yine ama planlı orantılı bir şekilde.. Ve forumu bırak...
  • Ya kız kız tutturuyo herkes rus kızları abartılacak kadarda güzel değil çok güzellerde var hatta istesem bi çoğuna yakınlaşırım ama çok boş geliyo bana kızlar

Dans falanda ilgimi çekmez okulun basket takımındayım ve lise 1 im.Tek yaptığım şey zaten basket takımına gitmek.

canerpro@ burda öss olayı yok ve eğitim daha kolay.Bende bişeyler yapmak istiyorum uzun zamandırda düşünüyorum ama tek olay bikaç arkadaşta bitiyo.O da olmadığı için(benim elimde değil çok uğraştım) bu şekilde gidiyo hayat.
  • O zaman kendini geliştir tek diyeceğim budur. Arkadaş edin diyemeyeceğim bu zamanda güvenilmez herkese güvenin dışında herkes kendine göre arkadaş bulamayabilir burdan kastım kız değildir. Ama kesinlikle mesleğe yönelik veya akademik olarak kendini mutlaka geliştir ve kesinlikle plan yap plan yaparsan günde 10dk bile sana çok daha yararlı bir şekilde geri dönecektir emin ol. Bilgisayar ile ilgili herşey için msn adresimi eklersin gerçi bu aralar çok seyrek giriyorum...

canerpro [at] hotmail [nokta] com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.