Bir erkek olarak insanlara ve bilhassa bayanlara saygı duyarım.Tabi duyulacak cinsten olanlara.Bazıları varki saygıyı haketmezler.Beni tanıyan ve benimle muhabbeti olan forumdaki bütün bayanlara beni sor.Sevdiğim insana sadığımdır.O varken başkası olmaz olamaz.Onun yanında başkasına bile bakmam.Bu benim yapımda var.
Sözün kısası laflarını söylerken seçerek konuş.genelleme yapma lütfen
Ben isim vermedim. KADINLAR-ERKEKLER topic ini bi oku derim. Sadece DH ı takip ettğim zaman içerisindeki izlenimler bunlar...
quote:
Orjinalden alıntı: KillForYou!
ben burda abazan bir konuşma göremedim.ayrıca forumda bayan artmasınıda ben şahsen istemiyorum.artsın artmasına ama kadınlıklarını belli etmesinler.Mesela yokmu bu bayana yardım eden diye topik açmasınlar.BURAYI YONJA YA ÇEVİRMESİNLER!!!!
YÜRÜ GİT Bak işine oğlum sen yaa...
quote:
Orjinalden alıntı: rozalin
quote:
Orjinalden alıntı: KillForYou!
ben burda abazan bir konuşma göremedim.ayrıca forumda bayan artmasınıda ben şahsen istemiyorum.artsın artmasına ama kadınlıklarını belli etmesinler.Mesela yokmu bu bayana yardım eden diye topik açmasınlar.BURAYI YONJA YA ÇEVİRMESİNLER!!!!
YÜRÜ GİT Bak işine oğlum sen yaa...
İşine gelmeyince kestirip at.Tabi sen dedin ya ben şimdi işime bakıyorum.
o bakkal , kasap ve manav üçgenini yazan benim yazdıklarımın arkasındayım
aldatma konusunda bu bilimsel istatistiktir , lütfen boş konuşacağına mesajlarının içini doldur
quote:
Orjinalden alıntı: 17_Ocak
aldatma konusunda bu bilimsel istatistiktir , lütfen boş konuşacağına mesajlarının içini doldur
Ben mi boş konuşuyorum. Bence biraz kitap vs karıştır ne bulursan oku hatta. İfade ve idrak olayında problem var senin.
quote:
Orjinalden alıntı: rozalin
quote:
Orjinalden alıntı: 17_Ocak
Ben mi boş konuşuyorum. Bence biraz kitap vs karıştır ne bulursan oku hatta. İfade ve idrak olayında problem var senin.
kimin daha çok aldattığını istatistikler söylüyor , niye hala inkar ediyorsunuzki
hmm
aynı kişiler aynı konularda farklı topicler altında tartışıp duruyo...aman rahatsız olmuşum gibi anlaşılmasın zevkle okuyorum..devam edin..
bende diyorum bu koku nerden geliyor konunun son kullanma tarihi geçmişş
quote:
Orjinalden alıntı: lastson59
Ceza alacak user kokusu alıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme