Şimdi Ara

Bi kadın erkektir gidiyo... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

rozalin ben şaka yapmıştım.ama şunları söyleyeyim

Kendi adıma konuşuyorum

Bir erkek olarak insanlara ve bilhassa bayanlara saygı duyarım.Tabi duyulacak cinsten olanlara.Bazıları varki saygıyı haketmezler.Beni tanıyan ve benimle muhabbeti olan forumdaki bütün bayanlara beni sor.Sevdiğim insana sadığımdır.O varken başkası olmaz olamaz.Onun yanında başkasına bile bakmam.Bu benim yapımda var.

Sözün kısası laflarını söylerken seçerek konuş.genelleme yapma lütfen

Ben isim vermedim. KADINLAR-ERKEKLER topic ini bi oku derim. Sadece DH ı takip ettğim zaman içerisindeki izlenimler bunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

ben burda abazan bir konuşma göremedim.ayrıca forumda bayan artmasınıda ben şahsen istemiyorum.artsın artmasına ama kadınlıklarını belli etmesinler.Mesela yokmu bu bayana yardım eden diye topik açmasınlar.BURAYI YONJA YA ÇEVİRMESİNLER!!!!

YÜRÜ GİT Bak işine oğlum sen yaa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rozalin

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

ben burda abazan bir konuşma göremedim.ayrıca forumda bayan artmasınıda ben şahsen istemiyorum.artsın artmasına ama kadınlıklarını belli etmesinler.Mesela yokmu bu bayana yardım eden diye topik açmasınlar.BURAYI YONJA YA ÇEVİRMESİNLER!!!!

YÜRÜ GİT Bak işine oğlum sen yaa...

İşine gelmeyince kestirip at.Tabi sen dedin ya ben şimdi işime bakıyorum.
  • o bakkal , kasap ve manav üçgenini yazan benim yazdıklarımın arkasındayım

aldatma konusunda bu bilimsel istatistiktir , lütfen boş konuşacağına mesajlarının içini doldur
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

o bakkal , kasap ve manav üçgenini yazan benim yazdıklarımın arkasındayım

aldatma konusunda bu bilimsel istatistiktir , lütfen boş konuşacağına mesajlarının içini doldur

Ben mi boş konuşuyorum. Bence biraz kitap vs karıştır ne bulursan oku hatta. İfade ve idrak olayında problem var senin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rozalin

quote:

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

o bakkal , kasap ve manav üçgenini yazan benim yazdıklarımın arkasındayım

Ben mi boş konuşuyorum. Bence biraz kitap vs karıştır ne bulursan oku hatta. İfade ve idrak olayında problem var senin.

kimin daha çok aldattığını istatistikler söylüyor , niye hala inkar ediyorsunuzki
  • hmm
  • aynı kişiler aynı konularda farklı topicler altında tartışıp duruyo...aman rahatsız olmuşum gibi anlaşılmasın zevkle okuyorum..devam edin..
  • bende diyorum bu koku nerden geliyor
    konunun son kullanma tarihi geçmişş
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastson59

Ceza alacak user kokusu alıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.