Şimdi Ara

Bi karar veremedim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz abim bi acentelik aldı "yurt dışı eğitim danışmanlığı " işte work and travel falan olayları var
    neyse işte bende heves ettim gitmek için.zaten gitmemde gerekiyor işte tanıtım reklam amaçlı hem konuyla daha bilgili olmak amaçlı
    neyse işte herşey tamam iş te seçtim güzel biryerde parasıda güzel
    ama tek sorun
    benim kız arkadaşım.3 ay orda kalcak olmama acayip üzülmüş durumda.zaten bu yıl ilk defa ayrı şehirlerde üniverstedeyiz.yani aramızda epey kilometre olmasına rağmen hala birlikteyiz çok şükür.ayrı şehirlerde olmamıza rağmen ben sürekli gidip geliyordum her tatilde.
    neyse işte benimde çok moralimi bozdu bu durum

sizce bütün heveslerimi yurtdışında özgürce gezme hayallerimi dilimi geliştirme imkanını yıkıp bu yazı onunla mı geçirmeliyim yoksa
    amerikaya gidip çalışıp eğlenip onunla msnde konuşup hediyeler alıp 3 ay sonra dönmeli miyim ??
    benim için çok zor çünkü ikisinide çok istiyorum..

• Hmm, zor bir durum. Keşke imkanlar elverse de ikiniz birlikte gitseniz.

Senin gitmen kişisel gelişimin için gerçekten faydalı olacaktır. Hem yabancı dilini geliştirmene katkı sağlayacak, hem farklı kültürler göreceksin.

Sonuçta yıllar boyu değil, sadece 3 ay. Ve teknoloji sayesinde çok rahat şekilde iletişim sağlayabilirsiniz. Hem bu 3 aylık süreç aranızdaki ilişkiyi test etmenizi sağlar. Bir yandan da iyi olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.